- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.194
- 683
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #13.001
Yapma ya biktik artik yeter vallahiDelta varyantından aşılı 200 e yakın kişi ölmüş ingilterede. Ben gene izole hayatıma döneceğim korktum
Bugün 1070 tl kaybettim nasıl güleyim?Kizlar aklima ne geldi hadi komik hikayesi olanlar anlatsin tek tek ne dersiniz
Çocuğu beğenmiş olmayasın? Heyecandan kırmışsındır çöpeBen aklima gelen ilkini anlatayim bari üniversiteye giderken yumurta pişiricez sınıftan erkek arkadas bide. Kiramiycaksan ver ben kırayım dedi dalga geçmek için saçmalama bir yumurtayı kiramiycakmiyim derken yumurtayı cope kirdim
Bunu hep beraber yapmazsak veremiycez bende bozup duruyorum vallaBu zayıflama işi ne zormuş.altı üstü 7 kilo vereceğim ama olmuyor. Her gün spor yapayım diyorum yatıp uyuyorum.
Yok be yakın arkadaşımla evlendirdim o yuzden pezevenklik ruhumda var demistimÇocuğu beğenmiş olmayasın? Heyecandan kırmışsındır çöpe
Şuna çöpçatanlık desen pev…. Klik başka şey oluyor ya haniYok be yakın arkadaşımla evlendirdim o yuzden pezevenklik ruhumda var demistim
Kız bu nasıl lafYok be yakın arkadaşımla evlendirdim o yuzden pezevenklik ruhumda var demistim
Him ban yerim dimi sustumŞuna çöpçatanlık desen pev…. Klik başka şey oluyor ya hani
3000 kaybederim ne kazanması.öyle komik olay anlat deyince olmuyor. Spontane gelişecek. Zaten k.k nın en komik üyelerindenim bilen bilirCeycey yarin 3000 kazanicaksin gülmeye baslaanlat canim sıra sende
Benim annem güzel yapar onun kadar olmasa da birkac kez ben de yapmıştım ama yemedigim icin yapmiyorum anacigim sise sise veriyor duruyor oyleceBen receli 1 kere denedim oda su gibi oldu beceremedim bi dahada yapmadim. Zaten yediğim 1 sise var yok butun yıl. Benim ufaklik seviyor simdide
Afiyet olsun diyet moduna girmişsinDışardaydım az önce geldim. Benzin aldık ev halkınada yemek aldım avm den. Kendim domates çorbası ve kabak havuç rendeleyip soteledim yoğurt dereotu ekleyip Yedim
Oh ne guzelSaol canim
Vişne canım bahçenin sabah topladım.kaynattim
Ah ah ben de ise gidecegim.yarin bizde de ilk doz aşı olan maskeyi atti ben uzak durdukca onlar dipdibelerDelta varyantından aşılı 200 e yakın kişi ölmüş ingilterede. Ben gene izole hayatıma döneceğim korktum
Ooooo saçmışsın paracıklarıBugün 1070 tl kaybettim nasıl güleyim?
Ben 30 kg verecegim 2 kg icin in çık yıldım iki haftadirBu zayıflama işi ne zormuş.altı üstü 7 kilo vereceğim ama olmuyor. Her gün spor yapayım diyorum yatıp uyuyorum.
Bana da "copcatanlik" yapcekmis bastan öyle dediydiPina sen adayların özelliklerini yaz ben bir değerlendireyim onları. Bizim kızlara layık olmayanları kafadan elerim hiç acımam
Bana da "copcatanlik" yapcekmis bastan öyle dediydisenden onay cikmazsa olmaz aplam
Olur canımPina sen adayların özelliklerini yaz ben bir değerlendireyim onları. Bizim kızlara layık olmayanları kafadan elerim hiç acımam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?