geyik bizim işimiz

Ben aklima gelen ilkini anlatayim bari üniversiteye giderken yumurta pişiricez sınıftan erkek arkadas bide. Kiramiycaksan ver ben kırayım dedi dalga geçmek için saçmalama bir yumurtayı kiramiycakmiyim derken yumurtayı cope kirdim

Bu zayıflama işi ne zormuş.altı üstü 7 kilo vereceğim ama olmuyor. Her gün spor yapayım diyorum yatıp uyuyorum.

Çocuğu beğenmiş olmayasın? Heyecandan kırmışsındır çöpe

Ben receli 1 kere denedim oda su gibi oldu beceremedim bi dahada yapmadim. Zaten yediğim 1 sise var yok butun yıl. Benim ufaklik seviyor simdide
Benim annem güzel yapar onun kadar olmasa da birkac kez ben de yapmıştım ama yemedigim icin yapmiyorum anacigim sise sise veriyor duruyor oylece
Dışardaydım az önce geldim. Benzin aldık ev halkınada yemek aldım avm den. Kendim domates çorbası ve kabak havuç rendeleyip soteledim yoğurt dereotu ekleyip Yedim
Afiyet olsun diyet moduna girmişsin
Saol canim

Vişne canım bahçenin sabah topladım.kaynattim
Oh ne guzel bizim bahcede de var komsular izin verirse azicik toplar ben de yaparim diye düşünüyorum
Delta varyantından aşılı 200 e yakın kişi ölmüş ingilterede. Ben gene izole hayatıma döneceğim korktum
Ah ah ben de ise gidecegim.yarin bizde de ilk doz aşı olan maskeyi atti ben uzak durdukca onlar dipdibeler
Bugün 1070 tl kaybettim nasıl güleyim?
Ooooo saçmışsın paracıkları
Bu zayıflama işi ne zormuş.altı üstü 7 kilo vereceğim ama olmuyor. Her gün spor yapayım diyorum yatıp uyuyorum.
Ben 30 kg verecegim 2 kg icin in çık yıldım iki haftadir odem tutuyor bedenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…