- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #13.021
Is yerinde kaçış da olmuyor kiMaske olayına bende sinir oluyorum sorma, bucak bucak kaçıyorum takmayanlardan
Ne iş yapıyorsun liliIs yerinde kaçış da olmuyor ki
Valla ben cok sikiyim o konuda beni gören maskeyi çekiyor yukari uretimin icinde birde onlarla uğraşamam kimse masama yemek yemeye gelmez. Hic kimse maskesiz yaklaşmaz sirkette bana.Is yerinde kaçış da olmuyor ki
Memurum normalde idari izinliyim ama ise gel deniyorNe iş yapıyorsun lili
Ben de sıkıyım komsularim cok dikkat ediyorlar hassasiyetimi bildiklerinden ama is yerindekiler umursamiyor bosa tartisma çıkıyorValla ben cok sikiyim o konuda beni gören maskeyi çekiyor yukari uretimin icinde birde onlarla uğraşamam kimse masama yemek yemeye gelmez. Hic kimse maskesiz yaklaşmaz sirkette bana.
Allah kolaylik versin canimMemurum normalde idari izinliyim ama ise gel deniyor
Ben de sıkıyım komsularim cok dikkat ediyorlar hassasiyetimi bildiklerinden ama is yerindekiler umursamiyor bosa tartisma çıkıyor
Sağol canim valla cok yiprandim bu pandemideAllah kolaylik versin canim
Herkes bu dönem ağır bir sinavdan geçti artık bi düzene girse hersey bi bitse şu covit özellikle çalışanlar için daha zor olduSağol canim valla cok yiprandim bu pandemide
Hem eve tıkıldım hem hastalık var disari cikamadim.hem is yükü bitmek bilmedi her sey evdesin diyerek bana kitlendi ustune asini oldun basla baskilari var izin yok (idari izni de kullandım sayilmaz evden 4 5 kisilik is yapmaya devam ettim)
Kronik hastalar boş bos evdeydi ben hic boş durmadim çalıştım izin de alamiyorum sıkıştım kaldimHerkes bu dönem ağır bir sinavdan geçti artık bi düzene girse hersey bi bitse şu covit özellikle çalışanlar için daha zor oldu
Izin al biraz dinlen ne bileyim tatil yap artık yasaklarsa kalktiKronik hastalar boş bos evdeydi ben hic boş durmadim çalıştım izin de alamiyorum sıkıştım kaldim
Iste yillik izin de alamıyorum sorun sıkıntı bu zatenIzin al biraz dinlen ne bileyim tatil yap artık yasaklarsa kalkti
Ama neden hak ettiniz oysaIste yillik izin de alamıyorum sorun sıkıntı bu zaten
Pandemi sebebiyle verilmiyor 2 senelik iznim duruyorAma neden hak ettiniz oysa
Gerçekten ilginç bazen devlet ne yapıyor ciddi saçmalıyor sağlık çalışanları bile artık izin alırkenPandemi sebebiyle verilmiyor 2 senelik iznim duruyor
Ben idari izinliyim ya herkes evdesin nasılsa modunda ama ben eve hapsolmusum 1.5 senem çöp olmuş artık izin almak, tatil yapmak benim de hakkimGerçekten ilginç bazen devlet ne yapıyor ciddi saçmalıyor sağlık çalışanları bile artık izin alırken
Ne diyecegimi bilemedim inan kiBen idari izinliyim ya herkes evdesin nasılsa modunda ama ben eve hapsolmusum 1.5 senem çöp olmuş artık izin almak, tatil yapmak benim de hakkim
Lily bunu dediginde ne diyorlar sıkıldım evde bunaldim artik dediginde oyle ikna etmeye calissanBen idari izinliyim ya herkes evdesin nasılsa modunda ama ben eve hapsolmusum 1.5 senem çöp olmuş artık izin almak, tatil yapmak benim de hakkim
Ikna olmuyor iste zaten evdesin deniyorLily bunu dediginde ne diyorlar sıkıldım evde bunaldim artik dediginde oyle ikna etmeye calissan
Sinir oldum vallahi anlamak işine gelmiyor onun isi yokuşa sürüyor.Ikna olmuyor iste zaten evdesin deniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?