- Konu Sahibi Heytttt be
- 

- #12.961
TmmSimdi diyince banlanmiyim ben sana özelden yazarim
etmeee yazamammmm
Ben yaziyim gozunuz gönlünuz açılsınOlmaz menüyü alalim lutfen
İyi çok sevindim , Kısmetiyle gelsin insallah . Bende bildiğin gibi çalışıyorum sürekli . Haftaya semester Türkiye’ye geliyorum kısmet olursaEkimde geliyor canım benimbebiş iyi rabbim e çok şükür bir sorunumuz sıkıntımız yok.. Sen nasılsın asıl çalış çalış yıprandın 
Canim onu biz bi detayli düşünürüz iki dakikada karar verilmez onaSimurgp abla menü dedin ya benim o kaynana gelmeden herseyi yapmam lazım nasıl yetiştircem ne yapcam ben 
Kv bu sefer kalp krizi geçirir yada biliyorsun dengesiz beni üzecek birsey bulur yineCanim onu biz bi detayli düşünürüz iki dakikada karar verilmez ona
Ben çoktaaan uyumuşum
Kaç gün kalacaksın canım haber et patiklerin hazır duruyorİyi çok sevindim , Kısmetiyle gelsin insallah . Bende bildiğin gibi çalışıyorum sürekli . Haftaya semester Türkiye’ye geliyorum kısmet olursa
Aynen piyasa berbat herkes 1 temmuzdan sonrasını merak ediyor pandemi bahane oldu işsizliğe en güzel kılıf rabbim yardımcınız olsunBen cok sıkıldım evden ama yaaa
Oglum ilkokula basliycak ise başlayamadım suanda, ayrica iste bulamıyorum piyasa facia
Hangisine aglayim ben ya
NormaldirBen çoktaaan uyumuşum
İş olan günler tam performans olamıyorum
Ben bayağı okula gidiyorumNormaldir
Ben de evden ful calisiyorum bi rahat yok
Amin canım cok teşekkürlerAynen piyasa berbat herkes 1 temmuzdan sonrasını merak ediyor pandemi bahane oldu işsizliğe en güzel kılıf rabbim yardımcınız olsun
Gunaydin kızlarGünaydın kızlar
Cumaya kadar yükselir belki yaAmanınn tüm hisselerim düşmüş gene zarardayım 1000 tl
Sizi yeni görüyorumCumaya kadar yükselir belki ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?