- 25 Temmuz 2019
- 9.310
- 16.214
- 198
- 35
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #13.061
Daha alışveriş yapmadık çok alınacak birşey de kalmadı açıkcasıbebek hazırlıkları başladı mı aybush?ben ne heyecanla hazırlanmıştımmbu arada züleyha yı unuttuk o nasıl?
Kız tatli tatlı kendi halinde yazdım neden olucakneden kine?
duvara yazıyorum da olayı hiç anlamadım kim kimle kavgalı kim niye banlandı ?aman neyseeeeeKız tatli tatlı kendi halinde yazdım neden olucak
Bende anlamadım şekerim Fransız kaldımduvara yazıyorum da olayı hiç anlamadım kim kimle kavgalı kim niye banlandı ?aman neyseeeee
Benim yerimede içermisin kuzum ben içemiyorumkahvemi yapıp geleyim de iki lafın belini kıralım a dostlarrr
sen süt iç balık ye bol bolBenim yerimede içermisin kuzum ben içemiyorum
üyeler arası durumlar.ben de anlamadım borsadan battım aybushhhhh .sanki ülke battı ben de battımBende anlamadım şekerim Fransız kaldım
Et balık yiyemiyorum malesef tiksindim.. Balık yağı hapı içiyorumsen süt iç balık ye bol bol
Türk borsası damı batık? Sakın bozma canım illaki artarüyeler arası durumlar.ben de anlamadım borsadan battım aybushhhhh .sanki ülke battı ben de battım
o da olur vejeteryan olduğumdan ben de hergün balık yağı içmiştimEt balık yiyemiyorum malesef tiksindim.. Balık yağı hapı içiyorum
endeks korkunç düştü en baba hisselerim battı.coinler biraz çıktı galibaTürk borsası damı batık? Sakın bozma canım illaki artar
Benide bu kız vejetaryan etti... Neden vejetaryansın bacım ye gitsin?o da olur vejeteryan olduğumdan ben de hergün balık yağı içmiştim
Düştüğü gibide çıkar inşallah sıkma canını uzun vadeli olur ama genede kazandırır.. Coin şuan için iyi fakat her an terslik olabilir.endeks korkunç düştü en baba hisselerim battı.coinler biraz çıktı galiba
yiyemem mümkün değil.böyle gelmiş böyle gider.kız vejeteryan değil ama eti severBenide bu kız vejetaryan etti... Neden vejetaryansın bacım ye gitsin?
yiyemem mümkün değil.böyle gelmiş böyle gider.kız vejeteryan değil ama eti sever
yok hiç yemedimm.yemeğe davet edenlerden bilenler bana da ayrı yemek yapıyor bilmeyenlerin evindeyse aç kalıyorum.Çocukkende mi yemiyor dun eti?
merhaba hoşgeldinMerhaba kızlar ben geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?