geyik bizim işimiz

sabahtan biraz boğaz ağrım vardı covid dir diye korktum ama şimdi daha iyiyim.
Canim muhtemelen biliyorsundur 2 sey soyleyim
birincisi zencefil zerdecal bal karıştırıp ye
İkincisi su bardağına alt tarafi 1.5 2 parmak genisliginde bal koy 1 limon sik üstüne kaynamış su koy. İçerken boğazında yanma hissi verir ama boğaz ağrısı gribi asiri rahatlatır.

içtim kaynatıp iyi geldi bayağı.

yok hiç yemedimm.yemeğe davet edenlerden bilenler bana da ayrı yemek yapıyor bilmeyenlerin evindeyse aç kalıyorum.
Bende mantar dan nefret ederdim bir tek, pişen eve bile asla girmem.. Şimdi de et balık et kokusu da ölmüşte güneşe kalmış cesaret gibi kokuyor burnuma

Bende mantar dan nefret ederim bir tek pişen eve bile asla girmem.. Şimdi de et balık et kokusu da ölmüşte güneşe kalmış cesaret gibi kokuyor burnuma
mantarı çok severim ben de .et yerine onu yiyorum .ama kaynamış et kokusuna dayanamam evi terkederim koku geçene dek.o işleri eşim yapar işkembe çorbası et haşlama falan elimi sürmem.ama sote et vs den tiksinmem

mantarı çok severim ben de .et yerine onu yiyorum .ama kaynamış et kokusuna dayanamam evi terkederim koku geçene dek.o işleri eşim yapar işkembe çorbası et haşlama falan elimi sürmem.ama sote et vs den tiksinmem
Bana hamilelikte oldu.. Kurban Bayramı da geliyor kara kara düşünmeye başladım şimdi den..

şu adaylar vardı hani onları değerlendirecektik
Adayları eledik canim biz zaten 3 kisi kalmis evlenmeyen, onların ikisinin baba yok ister istemez annelerine duskunler. Biride tek cocuk
Bana hamilelikte oldu.. Kurban Bayramı da geliyor kara kara düşünmeye başladım şimdi den..
Canim bize bile kokuyor sana nasil kokar tabiki
geçen yıl löseve bağışlamıştık.bu yıl kesmeyeceğiz maalesef
Seneye kesersin ins canim ben bugüne kadar 1 kere kesebildim Allah gonlunu biliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…