- 10 Nisan 2014
- 43.731
- 116.306
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #13.081
sabahtan biraz boğaz ağrım vardı covid dir diye korktum ama şimdi daha iyiyim.Hosbuldum canım nasılsın
Canim muhtemelen biliyorsundur 2 sey soyleyimsabahtan biraz boğaz ağrım vardı covid dir diye korktum ama şimdi daha iyiyim.
içtim kaynatıp iyi geldi bayağı.Canim muhtemelen biliyorsundur 2 sey soyleyim
birincisi zencefil zerdecal bal karıştırıp ye
İkincisi su bardağına alt tarafi 1.5 2 parmak genisliginde bal koy 1 limon sik üstüne kaynamış su koy. İçerken boğazında yanma hissi verir ama boğaz ağrısı gribi asiri rahatlatır.
Bende mantar dan nefret ederdim bir tek, pişen eve bile asla girmem.. Şimdi de et balıkyok hiç yemedimm.yemeğe davet edenlerden bilenler bana da ayrı yemek yapıyor bilmeyenlerin evindeyse aç kalıyorum.
Cok geçmiş olsun canım ins gecer biran onceiçtim kaynatıp iyi geldi bayağı.
mantarı çok severim ben de .et yerine onu yiyorum .ama kaynamış et kokusuna dayanamam evi terkederim koku geçene dek.o işleri eşim yapar işkembe çorbası et haşlama falan elimi sürmem.ama sote et vs den tiksinmemBende mantar dan nefret ederim bir tek pişen eve bile asla girmem.. Şimdi de et balıket kokusu da ölmüşte güneşe kalmış cesaret gibi kokuyor burnuma
şu adaylar vardı hani onları değerlendirecektikCok geçmiş olsun canım ins gecer biran once
Bana hamilelikte oldu.. Kurban Bayramı da geliyor kara kara düşünmeye başladım şimdi den..mantarı çok severim ben de .et yerine onu yiyorum .ama kaynamış et kokusuna dayanamam evi terkederim koku geçene dek.o işleri eşim yapar işkembe çorbası et haşlama falan elimi sürmem.ama sote et vs den tiksinmem
geçen yıl löseve bağışlamıştık.bu yıl kesmeyeceğiz maalesefBana hamilelikte oldu.. Kurban Bayramı da geliyor kara kara düşünmeye başladım şimdi den..
Allah hepimizin yardımcısı olsun..geçen yıl löseve bağışlamıştık.bu yıl kesmeyeceğiz maalesef
Adayları eledik canim biz zaten 3 kisi kalmis evlenmeyen, onların ikisinin baba yok ister istemez annelerine duskunler. Biride tek cocukşu adaylar vardı hani onları değerlendirecektik
Canim bize bile kokuyor sana nasil kokar tabikiBana hamilelikte oldu.. Kurban Bayramı da geliyor kara kara düşünmeye başladım şimdi den..
Seneye kesersin ins canim ben bugüne kadar 1 kere kesebildim Allah gonlunu biliyor.geçen yıl löseve bağışlamıştık.bu yıl kesmeyeceğiz maalesef
amin.ben geçinememeye başladım bu yaşıma dek ilk defa.ama memnun olanları bilememAllah hepimizin yardımcısı olsun..
Bizde geçinemeyenlerdeniz canımamin.ben geçinememeye başladım bu yaşıma dek ilk defa.ama memnun olanları bilemem
Bende tek başıma zor yetistirdim. Cok is degistirirce biriktirdiğim issiz kaldığımda gitti.amin.ben geçinememeye başladım bu yaşıma dek ilk defa.ama memnun olanları bilemem
yok valla durumları bizden beter ama memnunlarBizde geçinemeyenlerdeniz canımmemnun olanlar kesin geçincebiliyordur
devlette mi özel sektördemisin?Bende tek başıma zor yetistirdim. Cok is degistirirce biriktirdiğim issiz kaldığımda gitti.
Özel sektördevlette mi özel sektördemisin?
Ozaman beter olsunlar ne diyeyim. Eceline aşık olmuşsa bir millet ister çan ister ezan dinlet.. Fark etmiyoryok valla durumları bizden beter ama memnunlar
özel sektör çok iyi bir kurum değilse zor tabiki.daha fazla iş yükü var iş garantisi yokÖzel sektör
okuldan arkadaşlardan akrabalardan yardım istekleri geliyor okuyorum cevap vermiyorum ölü taklidi yapıyorummm.akıllandımm asla vermemmmmOzaman beter olsunlar ne diyeyim. Eceline aşık olmuşsa bir millet ister çan ister ezan dinlet.. Fark etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?