- 25 Temmuz 2019
- 9.310
- 16.214
- 198
- 35
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #13.101
çok aminnnnnnnnRabbim tez vakitte kurtulmayı nasip etsin... Onlarıda yerin en dibine geçirsin
Aynen öyle canım, ben bosaninca ihtiyacim olmasini kullanıp düşük tuttular maasi, o yüzden gir çık yapmak zorunda kaldım. İhtiyacim oldugu icinde girmek zorunda kaldim.özel sektör çok iyi bir kurum değilse zor tabiki.daha fazla iş yükü var iş garantisi yok
Bugunude ben soylemem çatlayana kadar yedimrejimdekilerden ses yok.ben bugün 2 tabak yoğurtlu makarna yedim valla.rejim benim neyimeee
hayat felsefem oldu pandemide çatlayana kadar yemek yemekBugunude ben soylemem çatlayana kadar yedim
Ben ilk basta 16 kilo verdim diyetsiz issiz kalınca hepsini geri aldimhayat felsefem oldu pandemide çatlayana kadar yemek yemek
ben hayat boyu çok zayıftım.ameliyat öncesi ve sonrası çok kortizonlu ilaç iğne verdiler kilo aldım sonra da veremedim.67 kiloyum ama kısa boylu olduğumdan 72 gibi duruyor sankiBen ilk basta 16 kilo verdim diyetsiz issiz kalınca hepsini geri aldim
Bu cok kotu iste yiyip alsan o kadar koymaz ilacla olunca kötü. Ben 11 yildir kiloluyum öncesinde hep zayiftim. Eski halime dönmek istiyorum sadeceben hayat boyu çok zayıftım.ameliyat öncesi ve sonrası çok kortizonlu ilaç iğne verdiler kilo aldım sonra da veremedim.67 kiloyum ama kısa boylu olduğumdan 72 gibi duruyor sanki
yok ama öğretmenlik yaptım devlette 4 yıla yakın formasyonumda var ama öğretmenlik mezunu değilimH Heytttt be öğretmen misin
kızın dersi oluyor canlı.ben de bir öksüz kıza ücretsiz ders veriyordum da bıraktım.beyin tümörü ameliyatı oldum ben anca iyileştim belki pandemi sonrası çalışmaya başlarım .eşim pek istemiyor ama bakalımGecenlerde sabah ders var demistin o yüzden sordum. Suan yapiyor musun öğretmenlik
Canim cok geçmiş olsun umarım bir sıkıntı yoktur, iyi huyludur. Isinla olmuyormuydu, ameliyat ettiler.kızın dersi oluyor canlı.ben de bir öksüz kıza ücretsiz ders veriyordum da bıraktım.beyin tümörü ameliyatı oldum ben anca iyileştim belki pandemi sonrası çalışmaya başlarım .eşim pek istemiyor ama bakalım
Yok cyberknife yaptırdım olmadı büyüdü . İyi huyluydu ama çok büyüktü iyiyim şimdi teşekkürlerCanim cok geçmiş olsun umarım bir sıkıntı yoktur, iyi huyludur. Isinla olmuyormuydu, ameliyat ettiler.
Bende is görüşmesinden geldim simdi keske hic gitmeseydim ömrümde ilk defa görüşmede sinirlendim.Yok cyberknife yaptırdım olmadı büyüdü . İyi huyluydu ama çok büyüktü iyiyim şimdi teşekkürler
Aaa nedenCok sevindim iyi olduğuna.
Bende is görüşmesinden geldim simdi keske hic gitmeseydim ömrümde ilk defa görüşmede sinirlendim.
Adam fabrikada arge, planlama, kalite, sevkiyat, fason calistirgidi taşeron şirketinin kontrollerini yanima verecegi 1 kişiyle yapmami istedi. Bu ikinci gorusmemdi. Görüşmenin ortasında ben sizinle calismam dedim. Geldiler bana adama bu is oyle degil boyle yapılır diye anlattim. Hala ikna etmeye ugrasiyor. Bu kadar erkeklerle calisabilirmiydin inaniyor musun diye soruyor bana dedim calisabilir miydin derken dedim ben yıllardır çalışıyorum zaten siz calisilamayacagini düşünsenizde dedim. Adam ikna edemiycegini anlayınca bitirdik gorusmeye ama elim titriyordu, uyuz oldum.Aaa neden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?