geyik bizim işimiz

Şaşırmış insanlar iyicesenin branşın ne mühendislik mi?

Kolay gelsin canım sen ne dersi veriyorsun branş ne canım
İngilizce.para almıyorum öksüz bir kıza veriyordum ama okumakta gözü yok 2 aydır bıraktım. 2 sene veliliğini de yaptım yokk. Kız sorunlu 5 kuruş parası yok babasının babannesinin ama görsen sabancının kızı havaları

Ne güzel bölümün benim yabancı dil yok canım, İngilizce hazırlık okudum İngilizceden nefret ettiren bir hocam vardi. Butun sinif kaldık 2 kisi gecti. Bi daha da fırsat bulamadim.
Cok sevaba girmissindir iyi yapmışsın yinede keske iyilikten anlasaymis sabancinin kizi. Bu kafayla hicbirsey olmaz zengin koca arar artik.

Burda grubumuz var yatırım grubu onlarla konuşuyorum aradaondan geç yazıyorum . Altın düşüyor diye çıktım hisselere yoğunlaştım tamamen. Takip etmek gerekiyor alım fırsatları çıkıyor

Burda grubumuz var yatırım grubu onlarla konuşuyorum aradaondan geç yazıyorum . Altın düşüyor diye çıktım hisselere yoğunlaştım tamamen. Takip etmek gerekiyor alım fırsatları çıkıyor
Canim sorun yok gitmen gerekirsede git bende bi yandan oğlumla oynuyorum. Musait oldugunca yazarsin.

Dikkat et canım önemli isler gecenlerde 70000 i vardi borsada sordum 2000e düşürmüş benim arkadaşım.

Canim sorun yok gitmen gerekirsede git bende bi yandan oğlumla oynuyorum. Musait oldugunca yazarsin.
Eğitimli iş hayatını para kazanmanın zorluğunu hayatı tanıyan arkadaşlar daima tercihimdir burada. Ondan senle sohbet hoşuma gidiyor. Bıktım yahuu kaynana görümce elti sorunu yazanlardanbaşka dertleri yok sanki kriz var pandemi var eğitim sorunu var psikolojimiz bozuldu ama kadınlar takmış kaynana da kaynana görğmce de görümce

Tesekkur ederim canim bende seninle muhabbet etmeyi cok seviyorum.
Yok düşmez öyle. Eşim anlıyor borsadan bana da öğretti biraz. Sağlam kağıtlarım var endeks yükselince çıkarlar
Bunlar anlamıyordur zaten batırdılar butun parayi. Benim eniştemde yıllar önce bilgisi olmadığı halde yüklü bir para yatirmis, adam ne kaybettiyse yıllarca psikolojik tedavi gördü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…