- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.306
- 528
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #13.121
Şaşırmış insanlar iyiceAdam fabrikada arge, planlama, kalite, sevkiyat, fason calistirgidi taşeron şirketinin kontrollerini yanima verecegi 1 kişiyle yapmami istedi. Bu ikinci gorusmemdi. Görüşmenin ortasında ben sizinle calismam dedim. Geldiler bana adama bu is oyle degil boyle yapılır diye anlattim. Hala ikna etmeye ugrasiyor. Bu kadar erkeklerle calisabilirmiydin inaniyor musun diye soruyor bana dedim calisabilir miydin derken dedim ben yıllardır çalışıyorum zaten siz calisilamayacagini düşünsenizde dedim. Adam ikna edemiycegini anlayınca bitirdik gorusmeye ama elim titriyordu, uyuz oldum.
Katipsondanbir ne gülüyorsun gene?
Her konuda sen ve emojilerin var. Az da yazsanBakıyorum öyle ben.
Evet canımŞaşırmış insanlar iyicesenin branşın ne mühendislik mi?
Eşim de mühendis kamuda. Uzmanlığın ne ?Evet canım
Makina Mühendisiyim canim agir sanayide uretim sorumlusu veya uretim muduru olarak çalışıyorum yıllardır.Eşim de mühendis kamuda. Uzmanlığın ne ?
İyiymişte bölümün aslında. Eşim elektronik müh. Özel sektör daima sıkıntılıdır. Yurtdışına gldebilseydin ama harika olurduMakina Mühendisiyim canim agir sanayide uretim sorumlusu veya uretim muduru olarak çalışıyorum yıllardır.
Canim ben hic yurtdişına gitmeyi istemedim benimde abil elektrik elektronik muh. ama yazılım mühendisliği yapiyor artikİyiymişte bölümün aslında. Eşim elektronik müh. Özel sektör daima sıkıntılıdır. Yurtdışına gldebilseydin ama harika olurdu
Ek ders koymuş öğretmen yarın işi varmış. Onu ayarlıyordumCanim ben hic yurtdişına gitmeyi istemedim benimde abil elektrik elektronik muh. ama yazılım mühendisliği yapiyor artik
Kolay gelsin canım sen ne dersi veriyorsun branş ne canımEk ders koymuş öğretmen yarın işi varmış. Onu ayarlıyordum
İngilizce.para almıyorum öksüz bir kıza veriyordum ama okumakta gözü yok 2 aydır bıraktım. 2 sene veliliğini de yaptım yokk. Kız sorunlu 5 kuruş parası yok babasının babannesinin ama görsen sabancının kızı havalarıKolay gelsin canım sen ne dersi veriyorsun branş ne canım
Ne güzel bölümün benim yabancı dil yok canım, İngilizce hazırlık okudum İngilizceden nefret ettiren bir hocam vardi. Butun sinif kaldık 2 kisi gecti. Bi daha da fırsat bulamadim.İngilizce.para almıyorum öksüz bir kıza veriyordum ama okumakta gözü yok 2 aydır bıraktım. 2 sene veliliğini de yaptım yokk. Kız sorunlu 5 kuruş parası yok babasının babannesinin ama görsen sabancının kızı havaları
Canim sorun yok gitmen gerekirsede git bende bi yandan oğlumla oynuyorum. Musait oldugunca yazarsin.Burda grubumuz var yatırım grubu onlarla konuşuyorum aradaondan geç yazıyorum . Altın düşüyor diye çıktım hisselere yoğunlaştım tamamen. Takip etmek gerekiyor alım fırsatları çıkıyor
Eğitimli iş hayatını para kazanmanın zorluğunu hayatı tanıyan arkadaşlar daima tercihimdir burada. Ondan senle sohbet hoşuma gidiyor. Bıktım yahuu kaynana görümce elti sorunu yazanlardanCanim sorun yok gitmen gerekirsede git bende bi yandan oğlumla oynuyorum. Musait oldugunca yazarsin.
Yok düşmez öyle. Eşim anlıyor borsadan bana da öğretti biraz. Sağlam kağıtlarım var endeks yükselince çıkarlarDikkat et canım önemli isler gecenlerde 70000 i vardi borsada sordum 2000e düşürmüş benim arkadaşım.
Bunlar anlamıyordur zaten batırdılar butun parayi. Benim eniştemde yıllar önce bilgisi olmadığı halde yüklü bir para yatirmis, adam ne kaybettiyse yıllarca psikolojik tedavi gördüYok düşmez öyle. Eşim anlıyor borsadan bana da öğretti biraz. Sağlam kağıtlarım var endeks yükselince çıkarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?