- 17 Ocak 2020
- 28.143
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.894
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #1.701
Dur Allah'ın izniyle bir buçuk ay var dahaYılbaşı çıkınca doğurcam işim çok
anlatırımDur Allah'ın izniyle bir buçuk ay var daha
Sen bir dogurcan biz dokuz artık .
Dogurunca anlat bize nasıl oluyo merak ediyorum
Anca hazır olurumDur Allah'ın izniyle bir buçuk ay var daha
Sen bir dogurcan biz dokuz artık .
Dogurunca anlat bize nasıl oluyo merak ediyorum
Katipyarisi çok güzeldi ama çok sevmiştimBeni rahat bulun diye tamamen değiştirmedim.
Annenin ellerinden öperim. Benim dayım da aynısı ama ben karışmamayı tercih ediyorumAnnemi uzen olunca ben çok delleniyorum .
Alemin delisi gibi kendimi ortaya atarım hemen konu annem olsun yeter ki
Allah sağlıklı bir şekilde kavuştursun yavruna rabbim ailene uzun sağlıklı huzurlu ömürler versin.Yılbaşı çıkınca doğurcam işim çok
Amin teşekkür ederimAllah sağlıklı bir şekilde kavuştursun yavruna rabbim ailene uzun sağlıklı huzurlu ömürler versin.
Belki sendeki denge kurabilmekAnnenin ellerinden öperim. Benim dayım da aynısı ama ben karışmamayı tercih ediyorum
Evet benimde kafam bı ara lensti yazdım kendisineKocasıyla kavga etmek isteyen ve büyük ihtimalle fake konuyu gördünüz mü? Allah'ım bu ne basitlik diyor insan
Hayır bı insan gerçekten neden fake konu açarKocasıyla kavga etmek isteyen ve büyük ihtimalle fake konuyu gördünüz mü? Allah'ım bu ne basitlik diyor insan
Bana da yetişkin bireylerden yorum alayım yazmışEvet benimde kafam bı ara lensti yazdım kendisine
Fake konu aç da biraz üzerine kafa yor. Yorum yapınca kızıyorlar bir deHayır bı insan gerçekten neden fake konu açar
çok ciddi düşünüyorum bunu
niçin niçin ?
Bizi coronavirus değil boş beyinler tuketecekFake konu aç da biraz üzerine kafa yor. Yorum yapınca kızıyorlar bir de
Kendilerini çok zeki farklı komik dikkat çekici görmeleri de ayrı acıBizi coronavirus değil boş beyinler tuketecek
Şimdi size bişey sorucam ama şu basligin altında çok komik olucak yeni üye olduğum için pek anlamıyorum göğüs büyutme ameliyatı olmak istiyorum ama fiyat aldım iki Dr dan biri anya dedi biri konya bı el atın arkadaşlar yaptıran varsa ne kadara yaptirdi geyikinizi bölmek istemem ama sorry sorry canlarrrgeyik yapmayı eğlenmeyi sevenler hepiniz davetlisiniz
Anne tarafımla ne konuşuyorum ne görüşüyorum dayım ile teyzem anneannem hepsini sildim. Anneanneme aşırı derecede kırgınım. Annemle ne kadar kavga ederse etsinler ben karışmıyorum kardeşleridir diyorum.Belki sendeki denge kurabilmek
Benim hassas damarim
tercih edemiyorum
cunku kontrolden cikiyorum
kendimi taniyamadigim an annemli mevzular hep
KomikAnne tarafımla ne konuşuyorum ne görüşüyorum dayım ile teyzem anneannem hepsini sildim. Anneanneme aşırı derecede kırgınım. Annemle ne kadar kavga ederse etsinler ben karışmıyorum kardeşleridir diyorum.
Neden göğsünü büyütürmek istiyorsun?Şimdi size bişey sorucam ama şu basligin altında çok komik olucak yeni üye olduğum için pek anlamıyorum göğüs büyutme ameliyatı olmak istiyorum ama fiyat aldım iki Dr dan biri anya dedi biri konya bı el atın arkadaşlar yaptıran varsa ne kadara yaptirdi geyikinizi bölmek istemem ama sorry sorry canlarrr
Eski nickini göremiyorum onun.Kocasıyla kavga etmek isteyen ve büyük ihtimalle fake konuyu gördünüz mü? Allah'ım bu ne basitlik diyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?