- 17 Ocak 2020
- 28.143
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.894
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #1.741
Bu metresler bitek o adamların karılarınin hayatını değil sizinde sitede ayağınızı kaydırmis :,DBen aynı metresin konusunda ilk iki banı yidim.
canım sıkılıyor artık. evde okuyacak butun kıtapşarı okudum. derslerı calişrak bıtırdım suan evde yanlızım oglum uyuyor. ben ve kahvem basbasaNedeeeen
Bende yeni bitirdim kahvemicanım sıkılıyor artık. evde okuyacak butun kıtapşarı okudum. derslerı calişrak bıtırdım suan evde yanlızım oglum uyuyor. ben ve kahvem basbasa
Noldu kurban?bugun cok mutsuzum
Yok ya, bu anca kendi hayatını kaydırmış. Heheh.Bu metresler bitek o adamların karılarınin hayatını değil sizinde sitede ayağınızı kaydırmis :,D
Evlimisin bekar mı?canım sıkılıyor artık. evde okuyacak butun kıtapşarı okudum. derslerı calişrak bıtırdım suan evde yanlızım oglum uyuyor. ben ve kahvem basbasa
Profilinde evliyim yazıyor amaEvlimisin bekar mı?
bıde onu denıyeyım ben bıtsın artık bu pandemiBende yeni bitirdim kahvemi
Atayım programa neler sallayacak bakalım
Puzzle filan sevmez misin oğlun yatınca puzzle da yapsan alzheimer için Parkinson için bı önlem olur hem
evliyım cumkuEvlimisin bekar mı?
evliyım 22 aylık oglum varEvlimisin bekar mı?
Yani gönül ister de ... Sende biliyosun bitmeyecekbıde onu denıyeyım ben bıtsın artık bu pandemi
evde sıkıldım. cıttten.Noldu kurban?
Ay bir an görünmez sandım kendimiGelebiliyorsende katıl aramıza
yok kız planlar hep suya dustu. bu yıl yaza sunnet dugunu yapacaktım pasama ama oda olmayacakYani gönül ister de ... Sende biliyosun bitmeyecek
Hahah evrenin sana mesajı varTamda kahveye gel aybush dedim.
Kahve sevmem ben nick'li biri katıldı aramıza
Hay Allah evren bana bangır bangır geliyor
Nasılsın kahvesevmeyen çiçek
Valla şimdi kahvem bitince keyfim kaçtıHahah evrenin sana mesajı variyiyimmmmm siz nasılsınız madamm
Mekanı cennet olsunkızlar evliyım ama yanlız yasıyoruz oglumla.. esımı kaybettim ben 2019da. oyle dıyım. size
Yaparsın canım en güzelinden en moderninden yaparsın hemde.yok kız planlar hep suya dustu. bu yıl yaza sunnet dugunu yapacaktım pasama ama oda olmayacak
Mekanı cennet olsun çok üzüldüm neden kaybettiniz diye sorabilir miyimkızlar evliyım ama yanlız yasıyoruz oglumla.. esımı kaybettim ben 2019da. oyle dıyım. size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?