- 19 Mayıs 2020
- 47.938
- 215.728
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #1.661
Çok yardımcı oluyorlar gerçekten.memur değil misin bilmen lazımmçocuk yardımı 38 tl idi.ama ben kıza sadece bu ay 1350 tl lik lego aldım .
yemek hazırlama zamanı.ilerleyen saatlerde gel ama.gülmekten yıkılacağın geyikler buradaaaaaÇok yardımcı oluyorlar gerçekten.
Bende eşime erkek yok bu sitede diyorum nah yokmuş meğerhangi birini sayayım dolu doluuuuuuyıllarca kadın sandığımız erkek üyeler bile çıkmıştı ortaya
Vucuda gore degisiyor iste benim tanıdık var 8 kg almışti 1 ay sonra eski kotlarina girmiş sonra daha da zayiflamis cocuga bakarken ustune 2 3 daha vermişYok öyle bir şey
Ben 4 kilo eksildim iki doğumumda da.
Fazlası değil, eve geldiğimde tartıldım ve sadece 4 idi...
Dolayısıyla 8 kilo aldığım hamileliğimden bana 4, diğerinden 8 olmak üzere toplam 12 kilo hediye kaldı.
Saka yapmıştımPlaza kızımı
Havalimanında apronda uçak tamir ediyorum yahu ben:))
İyiymiş:)) Doğumuna az kalmış. Sağlıkla gelsin inşallahSaka yapmıştımErkekler diyor sen plaza kizi ben tamirci çırağı bakar misin bana diye öyle
Amin insallah kız. ❤İyiymiş:)) Doğumuna az kalmış. Sağlıkla gelsin inşallahCinsiyeti ne?
burdaekippp neredesiniz?
Benim de iki kızım var. Erkek çocuk tecrübem yok bilemiyorum ama kız çocuğunu öok çok beğendim ben:)Amin insallah kız. ❤
Masallah Allah analı babali büyütsün ❤Benim de iki kızım var. Erkek çocuk tecrübem yok bilemiyorum ama kız çocuğunu öok çok beğendim ben:)
Kahve iciyoruuum gel sende .Selam kızcelerim napıosunuz
Bende yan komşumun eve misafir toplayarak ne yaşıyor da bu kadar gürültü yapabiliyor'u merak ediyorumtum enerjim bitti şükur oglum uyudu. Ev bıan nasıl sessızlestı ya altakı komsumun bagırması harıc tabı. acaba bu kadın neler yasıyor . yaa sesi oyle gur cıkıyorkı
Ne yapacaktın mafya olsan.. Ben mutant olmayı bekliyorum bi b*k olduğum yokBende yan komşumun eve misafir toplayarak ne yaşıyor da bu kadar gürültü yapabiliyor'u merak ediyorum
Herkesin bı komşu sınavı var galiba , keşke mafya olsaymisim
Afiyet olsun kuzumKahve iciyoruuum gel sende .
Ne yapacaktın mafya olsan.. Ben mutant olmayı bekliyorum bi b*k olduğum yok
Diğer kızceleer gece iyice çökünce avlanmaya çıkıyorlar şuan kimse yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?