Geyik Muhabbeti / Off-Topic

Kızlar bi de bu gözüme güzel göründü...
Bunu da yapsam mı acep
basit ve pratik hem de evdeki peynirleri değerlendiririm...

uvvvvv süper valla görüntüler..
iştahım kabardı yahuu...

Sorma benim de, yarın akşam kesin bunu yaparım, atarım dolaba.

Patates toplarının bi değişik versiyonunu görmüştüm ben

Kuş yapmışlardı , gagası havuçtandı

Kayınvaldem yapıyor onu. Gözleri de kahve tanesinden oluyor.
Pek hamarattır bu konularda ve görselliğe inanılmaz önem verir

Alemsiniz kızlar, bir gün hazırladığı masanın fotosunu çeker gönderirim size.
En son gittiğimizde baya bir hazırlanmıştı.
Sağolsun ince düşünüyor, bize güzellik olsun diye yapıyor, öyle düşünüyorum artık.
Ufak ufak artı yönlerini görmeye çalışıyorum

nasıl bakarsak öyledir yaa canım...gerçekten kendi annelerimizle nasıl didişiyoruz..:26:
muhakkak gelin kaynana arasındaki iletişim farklı oluyor ama zamanla neler neler olur,
sen hem çok pozitif birisin...kızı gibi görecektir daha farklı olacaktır eminim her şey..

günaydın kızlar süper fotoğraflar gördüm acıktım souvvenir yüzünden oldu hep

İnşallah dediğin gibi olur canım, elimden geldiğince pozitif davranmaya çalışıyorum...
İnşallah bir gün kızı gibi olurum, kötü birisi değil, kötü olduğuna inanmıyorum.
Sadece ne dediğini bilmeyen bir insan, dam diyeceğine samanlık diyor mesela.
Veya olmadık birşeyden ötürü can sıkacak bir kelime sarf ediyor.

Aradan zaman geçince açıklıyor kendini "ama sen beni şu zamanda yanlış anlamıştın ben sana öyle demek istemedim" diye.
Eşimde diyor "annem konuşmasını bilmez, o yüzden duymazdan geliceksin bazı şeyleri, onun ifade sorunu var" der hep...
Ne diyeceksin, kaç yaşına gelmiş kadın bu saatten sonra değişmez, fakat zor yönleri çok malesef.
Zamanla o da beni anlayacaktır eminim...

canım en azından burda çoğu kadının yaptığını yapmıyorsun..
burada konu açıp kadının kirli çamaşırlarını ortaya dökmüyorsun ki
zor yönleri çok dediğin halde..bu da senin olaylara bakışını ve ne kadar
erdemli olduğunu gösterir. acımasızca tek taraflı birini burada eliştirmek en kolayı zaten..
ve herkes en kolay yöntemin peşinde..inşallah Allah yaptığının mükafatını sana sunacaktır..

Sağolasın canım benim, amin inşallah cümlemiz için aynı olur...
Ya ben kayınvalidemi anlıyorum, ama o beni biraz zor anlıyor.
Sebebi ise kadın mükemmeliyetçi bir yapıya sahip biraz.
Zamanında nasıl bir "gelin" olunduysa, belki de öyle olunmasını bekliyor.
Kendi doğruları var ve sabit fikirli bir çok şeyde.
Hayatı boyunca hiç çalışmamış, fakat evinde herşeyin en mükemmelini yapmış.
Hakikaten mükemmel yemek yapar, yaptığı yemekleri mükemmel sunar.
Hayatını kocasına ve 2 oğluna adamış. Haliyle bu yapıda olan bir kayınvalide, gelininden de aynısını bekliyor.

Terbiyeli ve ahlaklı biridir, fakat lafını işte nasıl söyleyeceğini bilmez, bundan dolayı da kırıcı olabiliyor.
Annem mesela sever kayınvalidemi ve her zaman "kızım bak çok iyi bir kadın o, sen sakın kırma onu zamanla anlayacaksınız bir birinizi" der.
Zamanında beni çok üzdü, fakat ben hiç bir zaman "o beni üzdü elini öpmem, evine gitmem" demedim.
Zamanla o da beni anlamaya başlıyor sanırım.

Dün bir konu görmüştük ya, hele öyle sorunları görünce, halime bin kere şükür ediyorum.
Geçenlerde, kayınvalidem zeytin yağlıları çok güzel yapar, bir tencere de bana yapmış verdi.
Yapmak veya vermek zorunda değil, ama düşünmüş bu da onun iyi tarafının varlığını gösterir.
Bende körü körüne "kötüdür" deyip kestirip atmak istemiyorum, eşimin hatrı var...

Son düzenleme:
bilmiyorum yorgun ve mutsuz uyandım kahvaltı hazırlayamadım kalkamadığım için .. kimseye tahammülüm yok bugün .. psikologun depresyonu olur mu ya

Sen psikolog muydun canım?

Ben dün öyleydim, evlendim evleneli kahvaltı hazırlayamıyorum (evde olduğum zamanlar haricinde) buna canım çok sıkılıyor ama dün Kader'in dediği gibi, herşeyi mükemmel yapıcam diye şimdiden yorarsam kendimi, sonrasına benden ne kalacak diye düşünüyorum bir noktada. Bende çalışıyorum, bende evden işe işten eve koştur koştur bir haldeyim...

Sıkma canını olur arada öyle, bazen hakikaten benim de tahammülüm olmuyor kimselere...

canım maşallah diyelim..
gerçekten neler neler var...çoğu evlenecek kadın artık ön yargı ile bakıyor
kv adayına..evlenmeden yüklüyorlar kendilerini..herkesin artıları eksileri var...
özellikle ağzımızın tadı kaçmasın diye genelde artı yönleri görmek gerekiyor bazı durumlarda..
bu tabi her şeye kafa sallamak değil..zamanla çok güzel oturacaktır..eşimiz ,sevgilimiz bile zamanla
bize değişiyor gibi geliyor..halbuki bilmediğimiz yönleri keşfediyoruz.. aslında aile bireyleri içinde geçerli..

senden örnek aldığım epeyce konu var canım.. olgun ve aklı başında hallerini çok seviyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…