bilmiyorum yorgun ve mutsuz uyandımkahvaltı hazırlayamadım kalkamadığım için .. kimseye tahammülüm yok bugün .. psikologun depresyonu olur mu ya
Sen psikolog muydun canım?
Ben dün öyleydim, evlendim evleneli kahvaltı hazırlayamıyorum (evde olduğum zamanlar haricinde) buna canım çok sıkılıyor ama dün Kader'in dediği gibi, herşeyi mükemmel yapıcam diye şimdiden yorarsam kendimi, sonrasına benden ne kalacak diye düşünüyorum bir noktada. Bende çalışıyorum, bende evden işe işten eve koştur koştur bir haldeyim...
Sıkma canını olur arada öyle, bazen hakikaten benim de tahammülüm olmuyor kimselere...
Kızlar müsadenizle ben bir yemeğe gidip geleyim, dönünce konuşuruz... Öpüyorum...
anaaammm bir psikoloğumuz mu varmış bizimmm..
olur canım neden olmasın..her günümüz aynı değil maalesef..bazen uyku etkiliyor bazen
güne nasıl başladığımız bazen muhatap olduklarımız...kafanı dağıtırsın azcık burada..
bende heycanımı yenmeye çalışıyorum mesela..:18:
biliyorum hergün aynı olmuyor, kimse kahkahalarla uyanmıyor ama ben yani toplasan ayda 3-4 anca iyi uyanıyorumdur .. neyse ..
sen neden heyecanlısın tatlım? :26:
seni rahatsız eden durumlar mı var acaba?
benimkide tereciye tere satmak gibi oldu sanırım..:26:
erkek arkadaşım geliyor c.tesi,pazar da görüşeceğiz..onun heycanı..
farkında olduğum her an aklımda olan bi sıkıntım yok canım .. bilinç dışımda ne var onu bilemiyorum tabi :26: neyse geçer heralde öğleden sonra ..
o zaman kocaman bi heyecanmış
evet canım..biraz karışık bir ruh hali hem de...bundan sonra ne olacak düşüncesi..onun öncesinde
6 aylık hasret biticek inşallahh.mevlam tüm vuslat bekleyenlere sabırla kavuşmayı nasip etsin..
6 aydır görüşemiyormusunuz :26: çok sevindim senin adına çok güzel bi heyecan
eveet psikologum ben ..
kahvaltı hazırlayamadığımdan kötü değilim .. çok yorgundum kalkmadım yarım saat erken .. o yüzden hazırlamadım .. ama işte yorgun ve mutsuz uyanmak çok kötü .. bu bende sık oluyor .. evlenmeden öncede olurdu .. bide bunun üzerine birileri canımı sıkarsa gün boyu toparlayamıyorum .. kötü uyanıp sonra güzel bişeyler olursa hemen toparlıyorum sıkıntım olmuyor ..
Terzi kendi söküğünü dikemezmiş..
Güzel düşün güzel olsun bence.. Yorgun kalkmamak için erken uyu, iyi gelir belki..
Kendini de 'sabahın köründe uyanıyorum yine iş var ' diye şartlama.. ' Şükürler olsun bugün de nefes alabiliyorum ve çalışma kudretim var ' de
Boşver kahvaltıyı da yetişmemesi normal, bi simit al çayın yanına masan da güzelce ye keyfine bak :126:
canım maşallah diyelim..
gerçekten neler neler var...çoğu evlenecek kadın artık ön yargı ile bakıyor
kv adayına..evlenmeden yüklüyorlar kendilerini..herkesin artıları eksileri var...
özellikle ağzımızın tadı kaçmasın diye genelde artı yönleri görmek gerekiyor bazı durumlarda..
bu tabi her şeye kafa sallamak değil..zamanla çok güzel oturacaktır..eşimiz ,sevgilimiz bile zamanla
bize değişiyor gibi geliyor..halbuki bilmediğimiz yönleri keşfediyoruz..aslında aile bireyleri içinde geçerli..
senden örnek aldığım epeyce konu var canım..olgun ve aklı başında hallerini çok seviyorum ..
anaaammm bir psikoloğumuz mu varmış bizimmm..
olur canım neden olmasın..her günümüz aynı değil maalesef..bazen uyku etkiliyor bazen
güne nasıl başladığımız bazen muhatap olduklarımız...kafanı dağıtırsın azcık burada..
bende heycanımı yenmeye çalışıyorum mesela..:18:
eveet psikologum ben ..
kahvaltı hazırlayamadığımdan kötü değilim .. çok yorgundum kalkmadım yarım saat erken .. o yüzden hazırlamadım .. ama işte yorgun ve mutsuz uyanmak çok kötü .. bu bende sık oluyor .. evlenmeden öncede olurdu .. bide bunun üzerine birileri canımı sıkarsa gün boyu toparlayamıyorum .. kötü uyanıp sonra güzel bişeyler olursa hemen toparlıyorum sıkıntım olmuyor ..
afiyet olsun canım...
Sağolasın canım benim.
Gittim yemeğimi yedim, sonra kendime kahve aldım.
1 tane kitap aldım, Stephen King'in, bir tanede kendime kupa aldım kahve içmek için....
para harcadım geldim yani...
Sağolasın canım benim.
Gittim yemeğimi yedim, sonra kendime kahve aldım.
1 tane kitap aldım, Stephen King'in, bir tanede kendime kupa aldım kahve içmek için....
para harcadım geldim yani...
Terzi kendi söküğünü dikemezmiş..
Güzel düşün güzel olsun bence.. Yorgun kalkmamak için erken uyu, iyi gelir belki..
Kendini de 'sabahın köründe uyanıyorum yine iş var ' diye şartlama.. ' Şükürler olsun bugün de nefes alabiliyorum ve çalışma kudretim var ' de
Boşver kahvaltıyı da yetişmemesi normal, bi simit al çayın yanına masan da güzelce ye keyfine bak :126:
pozitif enerjim olmalı gerçekten de .. ama dediğim gibi genel olarak böyle uyanıyorum daha sonra çok iyi toparlıyorum kendimi bişeyler yiyip içiyorum açılıyorum .. ama keyfimi bozan bi olay olursa da tekrar toparlayamıyorum .. bugün tam iyiyim diyordum arkadaşım canımı sıktı .. sanırım onun suratsızlığını atamadım ben ..
bu arada trip atan arkadaşa hiç tahammülüm yok benim bunu bugün yine anladım
ohh keyiflenmişsindirbende gidip 3-5-8 bişey alsam rahatlarım belki bak
bendeki heyecan sevgilimin istanbula teşrif etmesinden..
afiyet olsun tekrar ve güle güle kullan canım..ben de yeni bier kitaba başlayacağım..kalın bir kitabı bitirdim..
tarihin tozlu sayfalarında geziniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?