Geyik Muhabbeti / Off-Topic

bilmiyorum yorgun ve mutsuz uyandım kahvaltı hazırlayamadım kalkamadığım için .. kimseye tahammülüm yok bugün .. psikologun depresyonu olur mu ya

anaaammm bir psikoloğumuz mu varmış bizimmm..
olur canım neden olmasın..her günümüz aynı değil maalesef..bazen uyku etkiliyor bazen
güne nasıl başladığımız bazen muhatap olduklarımız...kafanı dağıtırsın azcık burada..
bende heycanımı yenmeye çalışıyorum mesela..:18:

eveet psikologum ben ..
kahvaltı hazırlayamadığımdan kötü değilim .. çok yorgundum kalkmadım yarım saat erken .. o yüzden hazırlamadım .. ama işte yorgun ve mutsuz uyanmak çok kötü .. bu bende sık oluyor .. evlenmeden öncede olurdu .. bide bunun üzerine birileri canımı sıkarsa gün boyu toparlayamıyorum .. kötü uyanıp sonra güzel bişeyler olursa hemen toparlıyorum sıkıntım olmuyor ..

biliyorum hergün aynı olmuyor, kimse kahkahalarla uyanmıyor ama ben yani toplasan ayda 3-4 anca iyi uyanıyorumdur .. neyse ..
sen neden heyecanlısın tatlım? :26:

biliyorum hergün aynı olmuyor, kimse kahkahalarla uyanmıyor ama ben yani toplasan ayda 3-4 anca iyi uyanıyorumdur .. neyse ..
sen neden heyecanlısın tatlım? :26:

seni rahatsız eden durumlar mı var acaba?
benimkide tereciye tere satmak gibi oldu sanırım..:26:

erkek arkadaşım geliyor c.tesi,pazar da görüşeceğiz..onun heycanı..

seni rahatsız eden durumlar mı var acaba?
benimkide tereciye tere satmak gibi oldu sanırım..:26:

erkek arkadaşım geliyor c.tesi,pazar da görüşeceğiz..onun heycanı..

farkında olduğum her an aklımda olan bi sıkıntım yok canım .. bilinç dışımda ne var onu bilemiyorum tabi :26: neyse geçer heralde öğleden sonra ..

o zaman kocaman bi heyecanmış

farkında olduğum her an aklımda olan bi sıkıntım yok canım .. bilinç dışımda ne var onu bilemiyorum tabi :26: neyse geçer heralde öğleden sonra ..

o zaman kocaman bi heyecanmış

evet canım..biraz karışık bir ruh hali hem de...bundan sonra ne olacak düşüncesi..onun öncesinde
6 aylık hasret biticek inşallahh.mevlam tüm vuslat bekleyenlere sabırla kavuşmayı nasip etsin..

evet canım..biraz karışık bir ruh hali hem de...bundan sonra ne olacak düşüncesi..onun öncesinde
6 aylık hasret biticek inşallahh.mevlam tüm vuslat bekleyenlere sabırla kavuşmayı nasip etsin..

6 aydır görüşemiyormusunuz :26: çok sevindim senin adına çok güzel bi heyecan

Terzi kendi söküğünü dikemezmiş..

Güzel düşün güzel olsun bence.. Yorgun kalkmamak için erken uyu, iyi gelir belki..

Kendini de 'sabahın köründe uyanıyorum yine iş var ' diye şartlama.. ' Şükürler olsun bugün de nefes alabiliyorum ve çalışma kudretim var ' de

Boşver kahvaltıyı da yetişmemesi normal, bi simit al çayın yanına masan da güzelce ye keyfine bak :126:

pozitif enerjim olmalı gerçekten de .. ama dediğim gibi genel olarak böyle uyanıyorum daha sonra çok iyi toparlıyorum kendimi bişeyler yiyip içiyorum açılıyorum .. ama keyfimi bozan bi olay olursa da tekrar toparlayamıyorum .. bugün tam iyiyim diyordum arkadaşım canımı sıktı .. sanırım onun suratsızlığını atamadım ben ..

bu arada trip atan arkadaşa hiç tahammülüm yok benim bunu bugün yine anladım

Teşekkür ederim canım benim , keşke örnek olabilecek biri kadar iyi olabilsem.
Ama herkes kadar, benim de kötü ve sevmediğim yönlerim, huylarım var malesef.
Elimden geldiğince iyi olmaya çalışıyorum, fakat kimse mükemmel olamaz.
Bunun idrakında olmakta önemli

Hayırdır sen neden heyecanlısın canım?

Anlıyorum canim seni, psikolog olmakta kolay iş değil ayrıca.
Aynı şey bende de olur ve ben bazen moralim çok kötü olunca eve gider yatardım.
Uyanınca kendimi çok daha iyi hissederdim. Son zamanlarda öyle birşey yaşamadım ama, evliyim artık.
Bakalım moralsiz olursam o moralsizliği nasıl yeneceğim...

Sağolasın canım benim.
Gittim yemeğimi yedim, sonra kendime kahve aldım.
1 tane kitap aldım, Stephen King'in, bir tanede kendime kupa aldım kahve içmek için....
para harcadım geldim yani...

ohh keyiflenmişsindir bende gidip 3-5-8 bişey alsam rahatlarım belki bak

Sağolasın canım benim.
Gittim yemeğimi yedim, sonra kendime kahve aldım.
1 tane kitap aldım, Stephen King'in, bir tanede kendime kupa aldım kahve içmek için....
para harcadım geldim yani...

bendeki heyecan sevgilimin istanbula teşrif etmesinden..

afiyet olsun tekrar ve güle güle kullan canım..ben de yeni bier kitaba başlayacağım..kalın bir kitabı bitirdim..
tarihin tozlu sayfalarında geziniyorum.

Canım sen ne güzel yazmışsın öyle, bende kahvaltı hazırlayamama suçluluğundan kurtuldum bir an vallahi...
Sen neden mapısa girdin yaw???

Üzüldüm şimdi, gelince anlatırsın artık ne olduğunu... Merak ettim...

Ay o trip atan arkadaşlar yok mu... Neyse çok şükür benim öyle sıkıntılarım yok artık...
Bana zararı dokunacakları tek tek çıkarttım hayatımdan, kafam rahat şimdi...

ohh keyiflenmişsindir bende gidip 3-5-8 bişey alsam rahatlarım belki bak

Ay birşeyler almak kimi rahatlatmaz, kimi mutlu etmez ki canım benim...
Vallahi ne zamandır para harcamıyordum, rahatsız etti beni sanırım...
Neyse harcadım rahatladım...

bendeki heyecan sevgilimin istanbula teşrif etmesinden..

afiyet olsun tekrar ve güle güle kullan canım..ben de yeni bier kitaba başlayacağım..kalın bir kitabı bitirdim..
tarihin tozlu sayfalarında geziniyorum.

Oy oy oy... Maşallahhh.... Çok sevindim canım ya.
Allah kavuştursun hiç ayırmasın inşallah...
Gelecek planlarını artık bir rayına oturtursunuz hayırlısı ile inşallah canım...

Ben çok kitap okurum, hele şimdi kış ayları geliyor...
Özellikle kışın nedense daha çok okuyorum...
Bir sürü kitabım var daha okunmayı bekleyen fakat, kolilediğim için hepsini.
Şimdi kolileri açamadım daha, çünkü düzgün bir kitaplığım yok.
İnşallah kitaplığım olunca açacağım onları, bir güzel yerleştirip daha sonra da okuyacağım tek tek...

sağolasın canım... amin inşallah öyle umud ediyorum..körü körüne bağlanmamakla birlikte..
çok fazla dönüm noktası yaşayınca garantici olamıyorum maalesef..:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…