Ben çok kitap okurum, hele şimdi kış ayları geliyor...
Özellikle kışın nedense daha çok okuyorum...
Bir sürü kitabım var daha okunmayı bekleyen fakat, kolilediğim için hepsini.
Şimdi kolileri açamadım daha, çünkü düzgün bir kitaplığım yok.
İnşallah kitaplığım olunca açacağım onları, bir güzel yerleştirip daha sonra da okuyacağım tek tek...
Ay o trip atan arkadaşlar yok mu... Neyse çok şükür benim öyle sıkıntılarım yok artık...
Bana zararı dokunacakları tek tek çıkarttım hayatımdan, kafam rahat şimdi...
ben her trip atışında söylüyorum lafımı sonrada arayıp sormuyorum kendisini ama sonra kedi gibi geliyor yamacıma ilginç :26:
sağolasın canım...amin inşallah öyle umud ediyorum..körü körüne bağlanmamakla birlikte..
çok fazla dönüm noktası yaşayınca garantici olamıyorum maalesef..:26:
canım çok güzelmiş...kendi evim olunca ben de bir köşeyi kitaplarla donatmak istiyorum..
gerçekten çok seviyorum,kitaplara dalıp gitmeyi..bu arada kitap paylaşımlarında bulunabilirsin,açığım..
ben en son alamut u okudum wiladimir bartol un..okumanı şiddetle öneririm...
Kızlar bi de benim böle tabaklarım var
Sizce bunu nasıl değerlendirebilirim? Nasıl birşey koyabilirim içine?
souvvenircım hemen not aldım..teşekkür ederim canım..
çok teşekkür ederim ,inşallah hayırlısı diyorum artık..
Allah kavuştursun cnm bnm darısı başımaaaaaaaa benm kocişimde ksımda geliyor inşllh
Allah kavuştursun cnm bnm darısı başımaaaaaaaa benm kocişimde ksımda geliyor inşllh
sevenler kavuşunca, yaşamak ne güzel
sen nirdesin bakımmm
az kalmış canım..Allah hayırlısı ile kavuştursun...
valaa hevesim kaçtı..görmek bile istemiyorum şuan.
aynennnnnnnncanım geçen konuşuyoruz dayısı demiş bende geleyim birlikte gidelim buda garibim ne desin..İşin ters tarafı babam işe gidiyor izni yok evde bir nişanlım bn annem kalıyoruz ee biz başbaşa takılmak için onun gelişini bayram sonrasına erteledik biz gitsek adamla annem kalıyor ben istemişyorum hem ne gerekte var anlamış değilim geçen bu yüzden tartıştık..En son ben ayarlayacağım gelmemesi için dedi bakalım ne olacak bekliyorum
nedn hevesin kaçıyo
dayı neden geliyor ya bak şimdi ben bile sinir oldum taaa burdandüşüncesiz insanlar
sinirlendiriyor beni yaa gelir ayakk..her şeye heee diyebilen bir tip değilim maalesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?