Geyik Muhabbeti / Off-Topic

canım çok güzelmiş...kendi evim olunca ben de bir köşeyi kitaplarla donatmak istiyorum..
gerçekten çok seviyorum,kitaplara dalıp gitmeyi..bu arada kitap paylaşımlarında bulunabilirsin,açığım..
ben en son alamut u okudum wiladimir bartol un..okumanı şiddetle öneririm...

Ay o trip atan arkadaşlar yok mu... Neyse çok şükür benim öyle sıkıntılarım yok artık...
Bana zararı dokunacakları tek tek çıkarttım hayatımdan, kafam rahat şimdi...

ben her trip atışında söylüyorum lafımı sonrada arayıp sormuyorum kendisini ama sonra kedi gibi geliyor yamacıma ilginç :26:

ben her trip atışında söylüyorum lafımı sonrada arayıp sormuyorum kendisini ama sonra kedi gibi geliyor yamacıma ilginç :26:

zarar veren insandan uzak durmak lazım..benim de kısa zaman önce atlattığım bir durum..
hala göndermelerini görüyorum zira gözüme sokarcasına fakat bir zamanlar bizzat kendisinin de yaptığı gibi
görmemezlikten geliyorum söylenenleri...kaale almıyorum artık..gerçekten hayatta daha önemli anlar var,kendimize
ayırmamız gereken zamanlar...

sağolasın canım... amin inşallah öyle umud ediyorum..körü körüne bağlanmamakla birlikte..
çok fazla dönüm noktası yaşayınca garantici olamıyorum maalesef..:26:

İnşallah herşey dilediğiniz gibi olur, dualarımız seninle canıım...

Oooo süpermiş o zaman canım ya, bir ara muhakkak beğendiğim kitapları sana sıralarım...
Biraz önce bir arkadaşıma kitap önerdim, dur sana da önereyeyim...
Münip Engin Noyan - Oma

İnanılmaz güzel bir kitap, kesinlikle tavsiye ederim.
Yıllar önce okudum, hala okumak istiyorum bu kitabı ama benim kitaplığımda yok malesef.
Teyzem sayesinde okumuştum, bayılmıştım... İnşallah sende beğenirsin...

İlkay'cım, inşallah o arkadaşından hiç bir zaman zarar görmezsin ciddi anlamda.
Eylül'e katılıyorum, çünkü bende cidden hiç beklemediğim insanlardan zarar gördüm.
O yüzden insan biraz mesafeli ve soğuk oluyor ister istemez.
Çok fazla yara bere olunca, canın yanmasın istiyorsun...

direk zarar vermiyor da lisedeki ergenler gibi trip atınca benim tahammülüm kalmıyor canımı sıkıyor .. koyuyorum tepkimi bende .. Allah uzak etsin kötü niyetli insanlardan ..

souvvenircım hemen not aldım..teşekkür ederim canım..
çok teşekkür ederim ,inşallah hayırlısı diyorum artık..

sevenler kavuşunca, yaşamak ne güzel

aynennnnnnnn canım geçen konuşuyoruz dayısı demiş bende geleyim birlikte gidelim buda garibim ne desin..İşin ters tarafı babam işe gidiyor izni yok evde bir nişanlım bn annem kalıyoruz ee biz başbaşa takılmak için onun gelişini bayram sonrasına erteledik biz gitsek adamla annem kalıyor ben istemişyorum hem ne gerekte var anlamış değilim geçen bu yüzden tartıştık..En son ben ayarlayacağım gelmemesi için dedi bakalım ne olacak bekliyorum

dayı neden geliyor ya bak şimdi ben bile sinir oldum taaa burdan düşüncesiz insanlar

dayı neden geliyor ya bak şimdi ben bile sinir oldum taaa burdan düşüncesiz insanlar

bende öyle dedim koca koca insanlar ama düşüncesiizliği hat safhada...Varya yüklendim biras o sürekli halledecem dedi o dedikçe ben abarttım sonra bağırdı ki fazla konuşma artık yeter Öyle üzüldüm tartıştık falan sonra ardı özr diledi falan ben konuyu kapat anlamında dedim sen yanlış anladın falan dediiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…