Geyik Muhabbeti / Off-Topic

evet kafamda bişeyler düşünmeye başladım bakalım neler yapacağım .. evli olunca sürprizler yapması daha kolay olacak gibi geldi bana

Valla bana daha zor gibi geliyor ya....
Devamlı farklı birşey bulmaya uğraşmak yorucu birşey sonuçta..
Ben ona güzel pahalı bir markadan birşeyler alayım diyorum hediye olarak.
Aynı zamanda bir yerde rezervasyon yapayım o akşam için falan diyorum

Fakat hafta arasına geldiği için pek mümkün değil gibi görünüyor...
Bakalım daha ne fikirler gelecek aklıma...

evde de güzel sürprizler hazırlarsın, kartlar, balonlar, güller ve daha neler neler
gelir ya daha 14 şubata çok .. ben şu doğum gününü atlatayım bi hele

evde de güzel sürprizler hazırlarsın, kartlar, balonlar, güller ve daha neler neler
gelir ya daha 14 şubata çok .. ben şu doğum gününü atlatayım bi hele

İnşallah canım hayırlısı ile atlatırsın...
Ya evet dediğin doğru, fakat doğum günü için benim işim daha zor (gerçi doğum günü geçti)...
Eşimin sülalesinin bir huyu var, herkesin doğum gününde doğum günü olan kişinin evinde toplanıyorlar.
Özel birşey yapmamızın pek imkanı yok senin anlayacağın...

İşim var, gelemiyorum ama kısmen yorumlarınızı görmüş olup konuya direk dalıyorum

Ben doğumgününü atlattım ama evlilik yıldönümüz yaklaşıyor hem de ilk, ne yapsam bilemedim

Kızlar bana müsade, ben ufaktan çıkıyorum.
Birazdan mesai saatim bitecek...
Çok sık gelemiyorum nolur kusuruma bakmayın. :26:
Bu ara hastalıktı işlerdi falan derken ancak fırsat bulabiliyorum bakmaya...
Öpüyorum sizleri.... Hoşçakalın şimdilik...

peki sütlaç nasıl yapılıyormuş anlatsana bize canım
Şöyle oluyormuşş :
Önce pirinçleri yıkayıp tencereye koyup 1 su bardagı suyla suyunu çekene kadar kaynıyor. Sonra suyu çekince 1 litre süt koyuyoruz ara ara karıştıryoruz ayrı bir kaba 2tatlı kaşıgı pirinç ununu kayup 1su bardagı suyla iyicene eritiyoruz. Sonra kaynamakta olan sütten 4-5 kaşık pirinç ununa ilave edelim ılıyana kadar Sonra onuda katalım tencereye 10dk karıştırlarım sonra 1 çaybardagı şeker atıp 1-2 kaynaınca kapatalım altını tabakalra koyup ustune tarcın atıp löp löp yiyelim
Ellerine sağlık şimdiden, bende hiç sütlaç yapmadığım için yorumsuzum şu an.
Ama eminim güzel olacaktır...

Sorma bi güzel oldu bi güzell

sülalesi mi biz başbaşa olacağız deyin o nedir öyle

İşim var, gelemiyorum ama kısmen yorumlarınızı görmüş olup konuya direk dalıyorum

Ben doğumgününü atlattım ama evlilik yıldönümüz yaklaşıyor hem de ilk, ne yapsam bilemedim

zor işler bunlar ya oturup düşünmek gerekiyor birazda araştırmak, ben düşünmeye başladım bu aralar

peki sen ne kadar süt koymuşsun :26:

Olmuştur olmuştuuurrr.... Ellerine sağlık canım ve afiyet olsun...
Benim kayınvalidem 1 çarbardağının yarısı kadar pirinç koyarak yapıyormuş.
Onda bir sefer sütlaç yedim ben, çok farklı yapıyor pirinci az ama tadı karamel tadında.
Meğersem baya bi kaynatıyomuş, sonra da fırınlıyormuş... Ama tadi baya güzel oluyor...
Eğer bir gün tarifini alırsam paylaşırım...

sülalesi mi biz başbaşa olacağız deyin o nedir öyle

Eh işte ilkaycım olmuyor öyle malesef...

günaydın kuzum teşekkürler...ne çok ii ne çok kötüyüm bilmiorum:44::44::44: Çok şükür diyelim...Sen nasılsın canım nasıl geçiyor hayat yeni evlilik...

Valla canım Tıngır Mıngır gidiyor işte. Çok şükür sorunlarımız yok, mutluyuz & huzurluyuz.
Tabii bugün Cuma olunca, daha da mutlu oluyorum, haftasonu dinlenicem kısmetse...

Senin neyin var hayırdır?
Neden ne öyle ne böylesin bakim??? :44:

bilmem ki yaa nişanlımla adam akıllı konnuşamıyoruz akşamda sinirlerim bozuldu çocuk aradı zırıl zırıl ağladım 45 dakika...sinirlerim boşaldı sanırım..

bilmem ki yaa nişanlımla adam akıllı konnuşamıyoruz akşamda sinirlerim bozuldu çocuk aradı zırıl zırıl ağladım 45 dakika...sinirlerim boşaldı sanırım..

Olur öyle arada canım, insanın sinirlerinin boşaldığı anlar oluyor.
Sebepsiz ağlamalar, içinin daralması, aklına bin türlü abuk subuk şeyin gelip içinde büyümesi vs.
Bende çok yaşadım onları, huzursuzluk oluyor seni anlıyorum.
Evlendim hala bazen aklımın ucundan kemiren bir karamsarlık çıkıyor...
Ama evlenince daha kolay, eşin her daim yanında olduğu için konuşmak, uzlaşmak daha kolay oluyor.
Sıkma canını bu günlerde geride kalacak öyle düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…