canım inşallah nişanlının ciddi birşeyi yoktur.. doktora gitti çarpıntıyla ilgili? bazen bende de oluyor ama gitmedim o konuda hiç ..
evet saçların falan hiç nemli olmaması gerekiyor galiba .. bi arkadaş saçlarını omuzlarında kestirmiş ve biraz rahatlamış onunda migreni var .. acaba bende işe yarar mı ki :26:
eşim kestirmemi istemiyordu ama sağlığıma iyi gelecekse kestirebilirim .. bilemedim :26:
denemekte fayda var valla kökü sende nasılsa ii gelmezsede uzatırsın kuzu
doktora sorsam fikrini alsam iyi olurmuş .. evet dediğin doğru kökü bende .. eşimle bi durum değerlendirmesi yapalım
ya ilkay sence nişanlıma çiçek sepeti ile çiçek göndersem nasıl olur geçmiş olsun diye ilk kez böyle bişey yapacağım.
kuzu geçmiş olsun dikkat et kendine aktardan zencefil al ve balla iç çok ii gelir...ılık şeyler tüket..Benmde sevdiceğim nişanlım rahatsız kalbi çarptı fena halde düngece çok korkuttu beni....Hepinizin dualarını bekliyorum Çok korkuyorum ona bişey olacak diye...Artık öle yoğun çalışmak yok dedim ama bilmiyorum nasıl olacak ayrı şehirlerde olmanın zorluğunu hiç bu kadar derin hissetmedim ben çok fenayım
Allah şifa versin canım .. bende doktordan geliyorum .. geçen hafta çarşamba gecesinden beri baş ağrım vardı .. hiç geçmedi .. azaldı arttı ama geçmedi .. bu sabah doktora gittik eşimle .. migren varmış .. dün gece ağrı hat safhaya ulaştı .. şuanda biraz daha iyiyim ..
ya ilkay sence nişanlıma çiçek sepeti ile çiçek göndersem nasıl olur geçmiş olsun diye ilk kez böyle bişey yapacağım.
hmm çiçekte olurda .. bonnyfood'tan bişeylerde gönderebilirsin farklı olur .. bi girsene google'den web sitesini bulup .. burda link vermiyim :26:
Çok teşekkür ederim canım, dün akşam anneme gittik.
Onun evine yakın Maranki'nin yeri var, oraya gittik eşimle beraber, ıhlamur, ada çayı, ekinezya ve zencefil tozu aldık.
Akşam da evimize gittiğimizde 1 tatlı kaşığı bala bir çay kaşığı zencefil karıştırıp yedik.
Eşimde rahatsızlandı doğal olarak benden bulaştı valla...
Ben baya bir toparladım falak burun akıntım oluyor arada.
Bir de öksürüğüm kesilmedi daha, ya neler denedim neler, ılık içiyorum bir çok şeyi.
Ne sıcak ne soğuk, boğazlarım iyileşsin diye. Bitki çayları tüketiyorum. Bakalım geçicek inşallah.
Sizlerde dikkat edin kendinize salgın varmış...
Sana da çok geçmiş olsun canım, nişanlın için üzüldüm.
O da muhakkak doktora gitsin kendini bir kontrol ettirsin, ihmale gelmez böyle şeyler.
Sende çok üzülme, eminim iyi olacaktır ve kafada çok büyütülecek birşey olduğunu sanmıyorum.
Nasılsa hala genç kendisi, muhakkak çarpıntının üstesinden gelecektir, yeterki doktora gidip uzman birinden önlem hakkında bilgi alsın...
Çok geçmiş olsun, çok şükür şahsen migren ağrılarını yaşamadım ama nasıl birşey olduklarını duydum.
İnsanın beynini yerinden oynatan veya çıldırtan bir ağrı yayıyormuş.
Çok dikkat etmelisin kendine, mesela kışı kesinlikle şapkasız geçirme.
Şimdiden bir yün şapka edin derim canım... İnşallah senin ileri düzeyde değildir.
Dikkat edersen çok fazla o tarz ağrılar yaşamazsın diye düşünüyorum.
Ayrıca Maranki gibi bitkisel anlamında güvenilir yerlerden bitki çayları alabilirsin.
İYi gelen bir çok şey var, denemeni tavsiye ederim canım...
Çok geçmiş olsun, çok şükür şahsen migren ağrılarını yaşamadım ama nasıl birşey olduklarını duydum.
İnsanın beynini yerinden oynatan veya çıldırtan bir ağrı yayıyormuş.
Çok dikkat etmelisin kendine, mesela kışı kesinlikle şapkasız geçirme.
Şimdiden bir yün şapka edin derim canım... İnşallah senin ileri düzeyde değildir.
Dikkat edersen çok fazla o tarz ağrılar yaşamazsın diye düşünüyorum.
Ayrıca Maranki gibi bitkisel anlamında güvenilir yerlerden bitki çayları alabilirsin.
İYi gelen bir çok şey var, denemeni tavsiye ederim canım...
Merhaba nasılsınız bayanlar
Ben geldim aranıza :18::18:
gitti canım doktora bayağı tahlil aldılar stresden olmuş çok şükür kalpta bişey yokmuş annesi hastaydı şu ara iş falan binince böyle oldu ama çok korktum..Biz 4 senedir birlikteyiz ilk kez onun hastaneye gittiğine şahit oldum yürğim ağzımda hep çok korktum ve inan en romantik an bile olsa şimdiye kadar hiç bu kadar aynı şehirde olmayı istememiştim
İlkay'a katılıyorum, bonnyfood'da gönderebileceğin çok güzel eğlenceli şeyler var.
Bence onlardan gönder, hem mideye hitap ediyor hem de göze...
Eh erkeğin kalbine giden yol mideden geçtiğine göre, hoş bir kek demeti gönderebilirsin bence.
Ben eşime göndermiştim ( o zamanlar sevgiliydik) bayılmıştı... Sever zaten kek vs.
Keklerin tadı da güzeldi bu arada....
yarın göndereyim o zaman ya olabilir..Teşekkürler canlar
merhaba canım hoşgeldin
Merhaba nasılsınız bayanlar
Ben geldim aranıza :18::18:
gitti canım doktora bayağı tahlil aldılar stresden olmuş çok şükür kalpta bişey yokmuş annesi hastaydı şu ara iş falan binince böyle oldu ama çok korktum..Biz 4 senedir birlikteyiz ilk kez onun hastaneye gittiğine şahit oldum yürğim ağzımda hep çok korktum ve inan en romantik an bile olsa şimdiye kadar hiç bu kadar aynı şehirde olmayı istememiştim
ben dün geceki kadar şiddetli bi ağrı yaşamamıştım .. sol tarafım başımın üstünden çeneme kadar ağrıyordu .. inanamadım yani .. ağrıdıkça ağladım ağladıkça da ağrı attıçok şükür şuan hafif bi ağrım var .. neyse ki denizlide çok sert olmuyor kış .. ama yine de ddaha çok dikkat edeceğim artık
yarın göndereyim o zaman ya olabilir..Teşekkürler canlar
gönder tatlım oradaki meyveler kekler çok tatlı görünüyorlarbende eşime göndereceğim 5 kasımda doğum günü
Hoşbuldukkk kzılae bi sütlaç yaptım 3su bardagı pirinç koydum abovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvilk defa yapıyordum ama a
Hoşbuldukkk kzılae bi sütlaç yaptım 3su bardagı pirinç koydum abovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvilk defa yapıyordum ama a
Deme ya, ay canım... Kıyamam... Ben çok baş ağrısı yaşayan bir insan değilim.
Nadir de olsa, o baş ağrısının ne olduğunu biliyorum, migrene hiç değinmiyorum bile.
Yaşamadım, Allah'ta yaşatmasın ama benim sabahları saçımı yıkama gibi bir huyum var.
İnşallah ilerde migrenim falan olmaz...
inşallah o ağrıyı hiçbir zaman yaşamazsın tatlım
Vay vay... Desene şimdiden hazırlıklar kafada tasarlanmış...
Senin yine tarih yakın, benim şimdi kafamda düşündüğüm 14 Şubatta ne yapacağım...
Evli olarak ilk 14 Şubatımız olacağı için, özel ve güzel birşey olsun istiyorum.
Fakat şu ara aklıma birşey gelmiyor, bazen insanın kafası durur ya o hesap.
Şimdiden düşünmenin faydaları sanırım... Yoksa hiç aklıma birşey gelmeden geçer o gün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?