Geyik Muhabbeti / Off-Topic

yarar inşllh sağol canım ya.......

eşim kestirmemi istemiyordu ama sağlığıma iyi gelecekse kestirebilirim .. bilemedim :26:

ya ilkay sence nişanlıma çiçek sepeti ile çiçek göndersem nasıl olur geçmiş olsun diye ilk kez böyle bişey yapacağım.

hmm çiçekte olurda .. bonnyfood'tan bişeylerde gönderebilirsin farklı olur .. bi girsene google'den web sitesini bulup .. burda link vermiyim :26:

Çok teşekkür ederim canım, dün akşam anneme gittik.
Onun evine yakın Maranki'nin yeri var, oraya gittik eşimle beraber, ıhlamur, ada çayı, ekinezya ve zencefil tozu aldık.
Akşam da evimize gittiğimizde 1 tatlı kaşığı bala bir çay kaşığı zencefil karıştırıp yedik.
Eşimde rahatsızlandı doğal olarak benden bulaştı valla...

Ben baya bir toparladım falak burun akıntım oluyor arada.
Bir de öksürüğüm kesilmedi daha, ya neler denedim neler, ılık içiyorum bir çok şeyi.
Ne sıcak ne soğuk, boğazlarım iyileşsin diye. Bitki çayları tüketiyorum. Bakalım geçicek inşallah.
Sizlerde dikkat edin kendinize salgın varmış...

Sana da çok geçmiş olsun canım, nişanlın için üzüldüm.
O da muhakkak doktora gitsin kendini bir kontrol ettirsin, ihmale gelmez böyle şeyler.
Sende çok üzülme, eminim iyi olacaktır ve kafada çok büyütülecek birşey olduğunu sanmıyorum.
Nasılsa hala genç kendisi, muhakkak çarpıntının üstesinden gelecektir, yeterki doktora gidip uzman birinden önlem hakkında bilgi alsın...

Çok geçmiş olsun, çok şükür şahsen migren ağrılarını yaşamadım ama nasıl birşey olduklarını duydum.
İnsanın beynini yerinden oynatan veya çıldırtan bir ağrı yayıyormuş.
Çok dikkat etmelisin kendine, mesela kışı kesinlikle şapkasız geçirme.
Şimdiden bir yün şapka edin derim canım... İnşallah senin ileri düzeyde değildir.
Dikkat edersen çok fazla o tarz ağrılar yaşamazsın diye düşünüyorum.
Ayrıca Maranki gibi bitkisel anlamında güvenilir yerlerden bitki çayları alabilirsin.
İYi gelen bir çok şey var, denemeni tavsiye ederim canım...

ya ilkay sence nişanlıma çiçek sepeti ile çiçek göndersem nasıl olur geçmiş olsun diye ilk kez böyle bişey yapacağım.

hmm çiçekte olurda .. bonnyfood'tan bişeylerde gönderebilirsin farklı olur .. bi girsene google'den web sitesini bulup .. burda link vermiyim :26:

İlkay'a katılıyorum, bonnyfood'da gönderebileceğin çok güzel eğlenceli şeyler var.
Bence onlardan gönder, hem mideye hitap ediyor hem de göze...
Eh erkeğin kalbine giden yol mideden geçtiğine göre, hoş bir kek demeti gönderebilirsin bence.
Ben eşime göndermiştim ( o zamanlar sevgiliydik) bayılmıştı... Sever zaten kek vs.
Keklerin tadı da güzeldi bu arada....

gitti canım doktora bayağı tahlil aldılar stresden olmuş çok şükür kalpta bişey yokmuş annesi hastaydı şu ara iş falan binince böyle oldu ama çok korktum..Biz 4 senedir birlikteyiz ilk kez onun hastaneye gittiğine şahit oldum yürğim ağzımda hep çok korktum ve inan en romantik an bile olsa şimdiye kadar hiç bu kadar aynı şehirde olmayı istememiştim

ben dün geceki kadar şiddetli bi ağrı yaşamamıştım .. sol tarafım başımın üstünden çeneme kadar ağrıyordu .. inanamadım yani .. ağrıdıkça ağladım ağladıkça da ağrı attı çok şükür şuan hafif bi ağrım var .. neyse ki denizlide çok sert olmuyor kış .. ama yine de ddaha çok dikkat edeceğim artık

hadi geçmiş olsun tatlım bak bişeyi yokmuş nişanlının haklısın böyle hastalık zamanında insan yanında olamadığına her zamankinden daha fazla üzülüyor

yarın göndereyim o zaman ya olabilir..Teşekkürler canlar

Merhaba nasılsınız bayanlar

Ben geldim aranıza :18::18:

Merhaba hoşgeldinnn....

Anlıyorum canım, hem çok üzülmüş hemde çok telaşlanmışsındır.
Uzakta olması da cabası tabii ki, neyse şükür ki ciddi bir durum yokmuş.
O kadar üzme kendini, geçti gitti sonuçta, inşallah bundan sonra hastalık geçirmez...

Deme ya, ay canım... Kıyamam... Ben çok baş ağrısı yaşayan bir insan değilim.
Nadir de olsa, o baş ağrısının ne olduğunu biliyorum, migrene hiç değinmiyorum bile.
Yaşamadım, Allah'ta yaşatmasın ama benim sabahları saçımı yıkama gibi bir huyum var.
İnşallah ilerde migrenim falan olmaz...

yarın göndereyim o zaman ya olabilir..Teşekkürler canlar

Valla şiddetle tavsiye ederim...

gönder tatlım oradaki meyveler kekler çok tatlı görünüyorlar bende eşime göndereceğim 5 kasımda doğum günü

Vay vay... Desene şimdiden hazırlıklar kafada tasarlanmış...
Senin yine tarih yakın, benim şimdi kafamda düşündüğüm 14 Şubatta ne yapacağım...

Evli olarak ilk 14 Şubatımız olacağı için, özel ve güzel birşey olsun istiyorum.
Fakat şu ara aklıma birşey gelmiyor, bazen insanın kafası durur ya o hesap.
Şimdiden düşünmenin faydaları sanırım... Yoksa hiç aklıma birşey gelmeden geçer o gün...

evet kafamda bişeyler düşünmeye başladım bakalım neler yapacağım .. evli olunca sürprizler yapması daha kolay olacak gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…