- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
bende öyle dedim koca koca insanlar ama düşüncesiizliği hat safhada...Varya yüklendim biras o sürekli halledecem dedi o dedikçe ben abarttım sonra bağırdı ki fazla konuşma artık yeterÖyle üzüldüm tartıştık falan sonra ardı özr diledi falan ben konuyu kapat anlamında dedim sen yanlış anladın falan dediiii
Günaydınnnn....
Ben geldim kızlar, dün biraz işlerim vardı selamsız sabahsız siteden çıkmak zorunda kaldım...
İstanbul'da hava güneşli bugün, hatta kalın giyindim galiba,dün üşümüştüm biraz...
Günaydın kızlarrr...
Bir güzel şifayı kapmışım, o:94: yüzden dün evdeydim ve doktora gittim...
Salgın varmış, boğaz ağrısı, hapşuruk, öksürük, burun akıntısı.... of of diyorum... :106:
Ama buna şükürrr... :118:
Sağolasın canım...Merhaba
Geçmiş olsun souvvenir
Tekrardan merhaba herkese,
Sağolasın İlkay'cım daha iyiyim gibi.
Düzelicem inşallah, bir ton ilaç verdi doktor sağolsun, onları kullanıyorum düzenli olarak.
Cuma'ya kadar toparlamam lazım sanırım, inşallah geçicek...
Sizler nasılsınız bakalım? Ben gelemiyorum ama maşallah kimse gelemiyor sanırsam...
Öpüyorum sizleri, kendinize dikkat edin...
Günaydın kızlarrr...
Bir güzel şifayı kapmışım, o:94: yüzden dün evdeydim ve doktora gittim...
Salgın varmış, boğaz ağrısı, hapşuruk, öksürük, burun akıntısı.... of of diyorum... :106:
Ama buna şükürrr... :118:
Allah şifa versin canım .. bende doktordan geliyorum .. geçen hafta çarşamba gecesinden beri baş ağrım vardı .. hiç geçmedi .. azaldı arttı ama geçmedi .. bu sabah doktora gittik eşimle .. migren varmış .. dün gece ağrı hat safhaya ulaştı .. şuanda biraz daha iyiyim ..
kuzu geçmiş olsun dikkat et kendine aktardan zencefil al ve balla iç çok ii gelir...ılık şeyler tüket..Benmde sevdiceğim nişanlım rahatsız kalbi çarptı fena halde düngece çok korkuttu beni....Hepinizin dualarını bekliyorum Çok korkuyorum ona bişey olacak diye...Artık öle yoğun çalışmak yok dedim ama bilmiyorum nasıl olacak ayrı şehirlerde olmanın zorluğunu hiç bu kadar derin hissetmedim ben çok fenayım
geçmiş olsun canım dikkat et migrene üşütme kulağını başını artar iice allah şifa versin herkese......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?