Geyik Muhabbeti / Off-Topic

evet bi şeyi sürekli tekrarlayınca sinirleniyorlar :26: neyse ki sen abarttığını anlamışsın (abarttım dediğin için yazıyorum yanlış anlama) o da sert konuştuğunu anlamış .. özür dilemiş .. bence sıkma canını bi şekilde halleder nişanlın çünkü o da seninle yalnız kalmak istiyordur

Günaydınnnn....
Ben geldim kızlar, dün biraz işlerim vardı selamsız sabahsız siteden çıkmak zorunda kaldım...

İstanbul'da hava güneşli bugün, hatta kalın giyindim galiba, dün üşümüştüm biraz...

güne yoğun başladım sonunda geçebildim bilgisayar başına .. nasılsınız kızlar? sanırım sizde yoğunsunuz

aslında cuma günü daha güzel olması lazım
haftanın son çalışma günü ve tatil habercisi

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

sıkılmış insan halleri benimkisi

Günaydın kızlarrr...
Bir güzel şifayı kapmışım, o:94: yüzden dün evdeydim ve doktora gittim...
Salgın varmış, boğaz ağrısı, hapşuruk, öksürük, burun akıntısı.... of of diyorum... :106:
Ama buna şükürrr... :118:

günaydın canım çok geçmiş olsun

Tekrardan merhaba herkese,

Sağolasın İlkay'cım daha iyiyim gibi.
Düzelicem inşallah, bir ton ilaç verdi doktor sağolsun, onları kullanıyorum düzenli olarak.
Cuma'ya kadar toparlamam lazım sanırım, inşallah geçicek...

Sizler nasılsınız bakalım? Ben gelemiyorum ama maşallah kimse gelemiyor sanırsam...
Öpüyorum sizleri, kendinize dikkat edin...

Allah şifa versin canım .. bende doktordan geliyorum .. geçen hafta çarşamba gecesinden beri baş ağrım vardı .. hiç geçmedi .. azaldı arttı ama geçmedi .. bu sabah doktora gittik eşimle .. migren varmış .. dün gece ağrı hat safhaya ulaştı .. şuanda biraz daha iyiyim ..

kuzu geçmiş olsun dikkat et kendine aktardan zencefil al ve balla iç çok ii gelir...ılık şeyler tüket..Benmde sevdiceğim nişanlım rahatsız kalbi çarptı fena halde düngece çok korkuttu beni....Hepinizin dualarını bekliyorum Çok korkuyorum ona bişey olacak diye...Artık öle yoğun çalışmak yok dedim ama bilmiyorum nasıl olacak ayrı şehirlerde olmanın zorluğunu hiç bu kadar derin hissetmedim ben çok fenayım

geçmiş olsun canım dikkat et migrene üşütme kulağını başını artar iice allah şifa versin herkese......

canım inşallah nişanlının ciddi birşeyi yoktur.. doktora gitti çarpıntıyla ilgili? bazen bende de oluyor ama gitmedim o konuda hiç ..

geçmiş olsun canım dikkat et migrene üşütme kulağını başını artar iice allah şifa versin herkese......

evet saçların falan hiç nemli olmaması gerekiyor galiba .. bi arkadaş saçlarını omuzlarında kestirmiş ve biraz rahatlamış onunda migreni var .. acaba bende işe yarar mı ki :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…