Geyik Muhabbeti / Off-Topic

Kızlar sizde benim gibi konularda geziniyorsunuz galiba...
Eskisi gibi uğrayamadım farkındayım, uzun tatilin vermiş olduğu birşey...
Öpüyorum sizleri....

günaydın kızlar souvvenir ben pek konularda gezmiyorum .. 2012 gelinlerinde oluyorum genellikle.. gelirsen beklerim orayada

günaydın kızlar souvvenir ben pek konularda gezmiyorum .. 2012 gelinlerinde oluyorum genellikle.. gelirsen beklerim orayada

Günaydın canım... Tamam arada uğrarım, bende bu ara tupper'larıma takmış vaziyetteyim de

Onlarla uğraşıyorum anlayacağın... Ama uğrarım muhakkak...
günaydın kuzular..Nasılsınız bayadır yoktum ben neler yaptınız bayramda bakalım...

Günaydın şeker, iyidir sağolasın sen nasılsın bakalım?
Ben bayramda "yeni gelin" olaraktan baya bi dolandım ettim...
Sen neler yaptın bakalım?

hmm tupperlar mı? noldu tupperlarına canım :26:

elifcim iyiyim sen nasılsın? bayramda istanbula gittik biz bol bol gezdik bide galatasaray maçına gittik

Yemek yedim geldim hayırlısıylan...
Herkes şu ara yemekte zannediyorum...
kahvemi de aldım, 1:30 - 2:00 gibi de türk kahvemi yaparım...

ben yemekte değilim birazdan çıkacağım ama doktora gideceğim.. afiyet olsun bu arada, şu keyif kahvelerine bayılıyorum souvvenir

ben yemekte değilim birazdan çıkacağım ama doktora gideceğim.. afiyet olsun bu arada, şu keyif kahvelerine bayılıyorum souvvenir

Hayırdır canım noldu? Ciddi birşey yok inşallah??

Sağolasın canım, valla bende bayılıyorum....
İş yerinde yapacak fazla birşey olmadığı için, bol bol kahve içiyoruz..
Yoksa uyuyup kalıcaz masa başında... :26:

işleriniz yoluna girmedi mi canım :26:
kadın doğuma gideceğim kontrole.. 3 hafta önce gitmiştim bir sıkıntımdan dolayı, bugün içinde randevu verdi bakalım inşallah tedavim işe yaramıştır :26:

işleriniz yoluna girmedi mi canım :26:
kadın doğuma gideceğim kontrole.. 3 hafta önce gitmiştim bir sıkıntımdan dolayı, bugün içinde randevu verdi bakalım inşallah tedavim işe yaramıştır :26:

Yok canım, geçen haftalarda müdürüm CV'mi istedi. :26:
Sanıyorum bünye dahilinde farklı bir yere yerleştirmeyi düşünüyorlar.
3 kişi bordrodan çıkartıldı, 3 aylık maaşları peşin ödenmiş, o yüzden hala ofiste çalışıyorlar.
Fakat onların da akibeti belli değil.
Kısaca bulunduğum yer kapanıyor...
Bu benim için büyük stres oluyor, çalışma arkadaşlarımı seviyorum ve farklı bir ortama girmek zor geliyor.
Gözümde büyüyor... :18:
ama bu sadece tabii benle sınırlı değil, herkes için geçerli, ofiste kim nereye gidecek belli değil yani...

Hmmm... Anladım canım... İnşallah hayırlı haberler alırsın ve tedavin işe yaramıştır.
Çok geçmiş olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…