Geyik Muhabbeti / Off-Topic

neyse atlat şu misafirleri bahara işler güçler kolaylar.
sonra bol bol gezersiniz.. bir gezi planı yapın..benim o da var aklımda hangi arada olacak bilmiyorum ama
arada ufak kaçamaklar güzel olurr

neyse atlat şu misafirleri bahara işler güçler kolaylar.
sonra bol bol gezersiniz.. bir gezi planı yapın..benim o da var aklımda hangi arada olacak bilmiyorum ama
arada ufak kaçamaklar güzel olurr

Biz en son otele gitmiştik, çok güzel geçti valla...
Bol bol dinlendik, yattık keyif yaptık...
İstanbul içinde ama, olsun o bile yetiyor insana...

Hoşgeldin canım, asma suratını bakayim...
Ben sana yeni ipimi paylaşacağım bak...
Fotosunu çekeyim de...

hani paylaş bakiim hatırlattığın iyi oldu bende sabah şalımın fotoğrafını çektim .. burda mı paylaşayım yoksa örgü topiğinde mi

Bak yeni ipim bu, 3 renk aldım.
Koyu kahve, bir ton açık kahve, bir de krem...
İnşallah güzel olacak bakalım

Eki Görüntüle 638453 Eki Görüntüle 638454

bu ipi biliyorum gıdıklayıcı çok güzelmiş rengide tatlım akşam senin videoları izleyerek kare yapmaya çalıştım olmadı hep yuvarlak oldu ya nedense

işte şalım, biraz kalın oldu battaniye gibi panço yapacağım diye başladığım için ipi kalın seçmiştim

Ay şal çok güzel olmuş canım, ellerine sağlık...
Olsun kalın olması da iyidir, bende de var bi tane böyle kalın.
Annem teyzeme ördürtmüş, valla arada çok işime yarıyor.
Güle güle kullan cancazım, maşallah...

Yuvarlak olma ihtimalini söyleyeyim.

Önce zincirle yuvarlak yapıyorsun dimi (parmağa dolanarakta yapılıyor ama onu bilmiyorsan zincir yap)
Sonra ilk olarak 4 tane bacak yapıyorsun (trapazan) sonra 2 zincir çekeceksin, yine 4 trapazan yapacaksın, yine 2 zincir çekeceksin.
Bunlardan da 4 tane olacak. O zaman kare şeklini alır...
Bir sıra üste geçtiğinde de aynı şekilde fakat bir farkla, ilk battığın deliğe 4 trapazan 2 zincir 4 trapazan yapacaksın.
Sonra yine 2 zincir çekip bir sonraki deliğe geçeceksin. Yine aynı şekilde tek deliğe 4 trapazan 2 zincir 4 trapazan dolduracaksın.
Her deliği böyle doldurup sıra sonuna gelince, bir üst sırada ise, bir sırada 3 delik göreceksin.
Dolaysıyla kenar oluşturmak için, o sırada 4 trapazan 2 zincir 4 trapazan yapacaksın, 2 zincir çekeceksin, sonraki deliğe 4 trapazan yapıp 2 zincir çekerek diğer deliğe geçeceksin, o deliğe de tekrar 4 trapazan 2 zincir 4 trapazan doldurup, bir sonraki deliğe geçerek 2 zincir 4 trapazan yapacaksın. Yani ortada oluşan deliğe sadece 4 trapazan dolduracaksın, kenarlara ise 4 trapazan zincir 4 trapazan şeklinde gideceksin... O zaman kare olur canım...

Uzun oldu biraz ama, inşallah anlaşılır yazabilmişimdir... :26:

videoda 3 trapazan yapıyordu bende öyle yapmıştım, birde üst sıraya geçtiğimde ilk battığım yere 2 kez 4 trapazan yapmamıştım belkide ondan oldu :44: akşam tekrar deneyeyim bebişim sağol

videoda 3 trapazan yapıyordu bende öyle yapmıştım, birde üst sıraya geçtiğimde ilk battığım yere 2 kez 4 trapazan yapmamıştım belkide ondan oldu :44: akşam tekrar deneyeyim bebişim sağol

Tamam canım denersin, 3 trapazan da yapsan fark etmez.
3 ile alışkınsan onunla yap, ben genelde 4 yaparım daha dolgun duruyor diye...

Tamam canım denersin, 3 trapazan da yapsan fark etmez.
3 ile alışkınsan onunla yap, ben genelde 4 yaparım daha dolgun duruyor diye...

daha önce kare yapmışlığım yok o yüzden bi alışkanlığım da yokta ben 4 yapayım bi bakayım nasıl olacak .. zaten akşam annemler bizde olacak anneme de bi sorarım

Güanydın Kızlar

Ben bugün çok yoğunum ama nereden başlayacağım bilemiyorum bir türlü...

Sovi menün harika ama yemek sonrası gelecekleri için sakın başka bir şey yapma yenmez çünkü..
veee ipin de çok güzel maşallah sana Bizim oralar da adam gibi bir tuhafiye yok maalesef varsa da ben bulamıyorum düzgün bir ip alamadım bir türlü eşim de haftasonu söz çıkıp tek tek sokaklara bakıcaz çok takıntı yaptın bu işi dedi

İlkay canım çok güzel olmuş şalın ben de hep konuluyorum bir icraat olmadı ama çok kıskandım hemen çalışmam gerek... ama önce evimi temizlemeliyim iki haftadır çok ta iyi temizlediğim söylenemez bu akşam eşim kurtlar vadisi izlerken yatak odamı ve tuvaletimi temizleyeceğim sabah domestosu boşalttım çıktım

sağol canım bir an önce başla sende örgü çalışmalarına çok rahatlatıcı ben şuan bir şey yapıyorum bitince paylaşacağım bakalım beğenecek misiniz sürpriz olsun

bende bugün izin aldım öğleden sonra çıkıp temizlik yapacağım evde annemde yardım edecek çünkü cam falan silmem lazım 5 aydır silinmedi

Günaydın canım sağolasın, hoşgeldinnn...

Evet bende aynısını düşündüm, daha fazla birşey yapmayayım diye.
Geleceklerin bir tanesi eşim ile aynı iş yerindeler, dedim söylersin karınlarını tıka basa doyurmadan gelsinler.
İlk kez un kurabiyesi yaptım ama enfes oldu valla, ben sevmem genelde kurabiye, bu güzel oldu.
Kek idare eder, kalıbından çıkartırken yine bir tarafı yapışık kaldı dağıldı bir kısmı.
Bende onu dilimledim de kek fanusuna yerleştirdim, en azından belli olmuyor dağıldığı...
İnşallah beğenirler herşeyi...

Ay canım sağolasın, severim ben böyle şeylerle uğraşmayı...
İnşallah bulursun tuhafiyeyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…