yaa bırak şu natulusu..adam kaç kere dedi yazmayın diye işte
ona cevap verdikçe prim yapıyor.gereksiz yani..ya çok zeki biri herkesi tiye alıyor ya da cidden ruh sağlığı bozuk..
iyi etmişsin canım..yoğun zamanda hayatı pratikleştirmek lazım..
nasılsa kimse yok bırak kalsın ne olcak kii
gelince hazıra konmuş gibi olursun işte ne güzell
İlkay nerelerde sesi soluğu çıkmıyor vallahi...
neyse atlat şu misafirleri bahara işler güçler kolaylar.
sonra bol bol gezersiniz..bir gezi planı yapın..benim o da var aklımda hangi arada olacak bilmiyorum ama
arada ufak kaçamaklar güzel olurr
burdayım canım
Hoşgeldin canım, asma suratını bakayim...
Ben sana yeni ipimi paylaşacağım bak...
Fotosunu çekeyim de...
hani paylaş bakiimhatırlattığın iyi oldu bende sabah şalımın fotoğrafını çektim .. burda mı paylaşayım yoksa örgü topiğinde mi
Bak yeni ipim bu, 3 renk aldım.
Koyu kahve, bir ton açık kahve, bir de krem...
İnşallah güzel olacak bakalım
Eki Görüntüle 638453 Eki Görüntüle 638454
bu ipi biliyorum gıdıklayıcıçok güzelmiş rengide tatlım akşam senin videoları izleyerek kare yapmaya çalıştım olmadı hep yuvarlak oldu ya nedense
işte şalım, biraz kalın oldu battaniye gibipanço yapacağım diye başladığım için ipi kalın seçmiştim
Eki Görüntüle 638467 Eki Görüntüle 638468
Ay şal çok güzel olmuş canım, ellerine sağlık...
Olsun kalın olması da iyidir, bende de var bi tane böyle kalın.
Annem teyzeme ördürtmüş, valla arada çok işime yarıyor.
Güle güle kullan cancazım, maşallah...
Yuvarlak olma ihtimalini söyleyeyim.
Önce zincirle yuvarlak yapıyorsun dimi (parmağa dolanarakta yapılıyor ama onu bilmiyorsan zincir yap)
Sonra ilk olarak 4 tane bacak yapıyorsun (trapazan) sonra 2 zincir çekeceksin, yine 4 trapazan yapacaksın, yine 2 zincir çekeceksin.
Bunlardan da 4 tane olacak. O zaman kare şeklini alır...
Bir sıra üste geçtiğinde de aynı şekilde fakat bir farkla, ilk battığın deliğe 4 trapazan 2 zincir 4 trapazan yapacaksın.
Sonra yine 2 zincir çekip bir sonraki deliğe geçeceksin. Yine aynı şekilde tek deliğe 4 trapazan 2 zincir 4 trapazan dolduracaksın.
Her deliği böyle doldurup sıra sonuna gelince, bir üst sırada ise, bir sırada 3 delik göreceksin.
Dolaysıyla kenar oluşturmak için, o sırada 4 trapazan 2 zincir 4 trapazan yapacaksın, 2 zincir çekeceksin, sonraki deliğe 4 trapazan yapıp 2 zincir çekerek diğer deliğe geçeceksin, o deliğe de tekrar 4 trapazan 2 zincir 4 trapazan doldurup, bir sonraki deliğe geçerek 2 zincir 4 trapazan yapacaksın. Yani ortada oluşan deliğe sadece 4 trapazan dolduracaksın, kenarlara ise 4 trapazan zincir 4 trapazan şeklinde gideceksin... O zaman kare olur canım...
Uzun oldu biraz ama, inşallah anlaşılır yazabilmişimdir... :26:
videoda 3 trapazan yapıyordu bende öyle yapmıştım, birde üst sıraya geçtiğimde ilk battığım yere 2 kez 4 trapazan yapmamıştım belkide ondan oldu :44: akşam tekrar deneyeyim bebişim sağol
Tamam canım denersin, 3 trapazan da yapsan fark etmez.
3 ile alışkınsan onunla yap, ben genelde 4 yaparım daha dolgun duruyor diye...
Güanydın Kızlar
Ben bugün çok yoğunum ama nereden başlayacağım bilemiyorum bir türlü...
Sovi menün harika ama yemek sonrası gelecekleri için sakın başka bir şey yapma yenmez çünkü..
veee ipin de çok güzel maşallah sanaBizim oralar da adam gibi bir tuhafiye yok maalesef varsa da ben bulamıyorum düzgün bir ip alamadım bir türlü eşim de haftasonu söz çıkıp tek tek sokaklara bakıcaz çok takıntı yaptın bu işi dedi
İlkay canım çok güzel olmuş şalın ben de hep konuluyorum bir icraat olmadı amaçok kıskandım hemen çalışmam gerek... ama önce evimi temizlemeliyim iki haftadır çok ta iyi temizlediğim söylenemez bu akşam eşim kurtlar vadisi izlerken yatak odamı ve tuvaletimi temizleyeceğim sabah domestosu boşalttım çıktım
Güanydın Kızlar
Ben bugün çok yoğunum ama nereden başlayacağım bilemiyorum bir türlü...
Sovi menün harika ama yemek sonrası gelecekleri için sakın başka bir şey yapma yenmez çünkü..
veee ipin de çok güzel maşallah sanaBizim oralar da adam gibi bir tuhafiye yok maalesef varsa da ben bulamıyorum düzgün bir ip alamadım bir türlü eşim de haftasonu söz çıkıp tek tek sokaklara bakıcaz çok takıntı yaptın bu işi dedi
İlkay canım çok güzel olmuş şalın ben de hep konuluyorum bir icraat olmadı amaçok kıskandım hemen çalışmam gerek... ama önce evimi temizlemeliyim iki haftadır çok ta iyi temizlediğim söylenemez bu akşam eşim kurtlar vadisi izlerken yatak odamı ve tuvaletimi temizleyeceğim sabah domestosu boşalttım çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?