Geyik Muhabbeti / Off-Topic

Yemeğe çıkıyorum kızlar, gelince sohbet ederiz...
Öptüm...

Afiyet olsun canım

İlkay bende aslında yemekten sonra bişey yapamıyorum ama yapmak zorundayım eşim hiç bırakmıyor beni seninki gibi mutfakta fazla kaldığımda sesleniyor geliyor hemen kolumdan tutuyor içeri gidiyoruz oturuyoruz Ya da araba var evde uzaktan kumandalı onu sürekli ayağımın dibinde gezdiriyor adım atamıyorum zaten

Yalnız değilmişim

Biz de cumartesi günleri yapmaya çalışıyoruz ama bi yere gideceksek akşama kalıyo
Akşam da olsa yine yapıyoruz ki Pazar bize kalsın

Yardım etsinler o zaman
Benim eşim de yemeğe düşkündür, benim yemekle aram pek yok
Bıraksam sebze yapmaktan içeri gelmez bende yanına gidiyorum ardım ediyorum bu kadar yeter diyorum pişince beraber yiyoruz

Ben yemek azıcık yerim ona eşlik etmek için
Ama hamur işi ya da abur cuburu herkesten çok yerim

eşlerimiz aynıymış pasta yapmak için falan yemekten sonra mutfakta kaldığımda içeri yanına gittiğim zaman "yeter ya, bekar gibi hissediyorum kendimi" diyor

Souvvenir de benim gibi boğa burcu aslında

Demek ki burcunun özelliklerini taşımıyor

Ben tam bi boğayım Konforuma ve boğazıma düşkünüm, burcum beni onaylar nitelikte

Canım ben boğa burcuyum evet yükselenim de boğa.
Bakma bende çok tembelim de, evlilikten midir nedir anlamadım.
İçim durmuyor bazen, orasını da toplayayım burasını da kaldırayım...

Ben sanırım birazda laf duymaya tahammül edemiyorum.
Sinirleniveriyorum hemen, o yüzden laf etmesin eşim diye kaldırıyorum.
Hoş ettiği yok, ama bazen diyeceği tutuyor burnundan getiriyorum o ayrı...

Sabah baktım bir gömlek ütülüyor, dedim napıyosun bir sürü ütülü gömleğin var.
Bunu giymek istedim dedi, bir de görseniz o kadar acemi, ütü elinde eğreti duruyor.
Bırak bırak ben yaparım dedim, ütüledim iki dk da verdim... Giydi, teşekkür etti...
Sabah sabah işe gelmeden ütü bilem yapmışlığım oldu valla... Sayesinde...

Canım konuyla alakasın bir şey sorucam un kurabiyesi yaptım dedin ya tarif var mı?

Canım konuyla alakasın bir şey sorucam un kurabiyesi yaptım dedin ya tarif var mı?

Var canım hemen vereyim:

Un Kurabiyesi Malzemeleri :
-1 paket katı yağ, oda sıcaklığında — tereyağı da kullanabilirsiniz
-1 kahve fincanı sıvı yağ
-3 kaşık pudra şekeri
-4 kaşık buğday nişastası
-Alabildiği kadar un (4,5 – 5 bardak)
-1 çay bardağı pudra şekeri (Üzeri için)
Hazırlanması:
Katı yağ, sıvıyağ ve pudra şekerini krema kıvamına gelene dek karıştırın. Nişasta ve unu ilave edip hamuru ele yapışmayacak kıvama gelene kadar iyice yoğurun.
Daha sonra hamurdan uygun büyüklükte parçalar koparıp rulo biçimine getirin ve bıçak aracılığı ile verev biçiminde kesin ve üzerine bıçak ile 2 çizik atın.
Önceden ısıtılmış 160 derece fırında beyaz kalacak şekilde pişirin. Fırından çıkardığınızda pudra şekerine bulayın.

Ben kendi yaptığıma birazda süt ekledim, yarım su bardağı kadar...

Teşekkür ederim canım aslında ben eskiden çok yapıyordum tarifi de bir yere yazmamıştım şimdi unuttum ne kattığımı o yüzden sordum seninkiler de çok güzel görünüyor eline sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…