Geyik Muhabbeti / Off-Topic

Owww baya olmuş canım...
Ben de temizlikçi alıyorum işte o yüzden.
3 sefer silindi evlendim evleneli...

Çalışınca çok zor oluyor, evi dip köşe temizleyemiyorum ben malesef.
Her süpürge yaptığımda muhakkak halıları mümkün mertebe kaldırırım.
Tozlar alınır yerler silinir ama o kadar.
Kadın gelince bari camları, kapıları, dolap üstlerini, dolapları, fayansları siliyor daha bir yüzü gülüyor evin...

ben kadın almıyorum, boş günümde yok pazar gününden başka, böyle ayrıntılı temizlik yapamıyorum patronumla konuştum hafta içi bir gün eğer öğleden sonra görüşmem yoksa öğleden sonra çıkabileceğim. her hafta aynı gün olmasa da burada ki işlerinde aksamayacağı şekilde olacak işte. bundan sonra daha iyi temizlik yapabilirim

Son düzenleyen: Moderatör:
İlkay çok sevindim izin işine senin için çok iyi olmuş pazargün de sana kalır negüzel

Ben de kendi kendime karar verdim artık çarşamba ve perşembe akşamları ikiye temizlik yapacağım cuma günü mutlaka ya biri çağırıyor ya geliyorlar cumartesi çalışmıyoruz diye bir şey yapamıyorum o yğzden camları ben de uzun zamandır silmedim ama 1 ay daha bekleyebilirler nisan başı cam ve tül işlerini hallederim diye düşündüm..

Buna sevindim canım, en azından haftada 1 gün evine vakit ayırabilirsin.
Aksi taktirde hakikaten zor ev işi ile uğraşmak.
Hadi yemeğiydi, sofrasıydı, toplamasıydı nasılsa oluyor.
Fakat temizlik, malesef vakit isteyen birşey ve uğraş isteyen.
Yoruyor insanı, en azından sende yaptığın işi bilirsin evde böylelikle...

Keşke bende temizlik için yardımcı almasam, ama yok altından kalkamam...
Yapamam yani, oturur sinir krizi geçiririm niye yapamıyorum diye sonra da
Tuhafım ben ya...

yarım günde olsa beni çok rahatlatacak canım bende nisanda gibi silmek istiyordum ama annem bu yarım gün izin meselemi duyunca çok sevindi. çünkü 6 gün çalışıyorum diye gündüz misafir alamıyordum ben onun da içinde kaldı benim evi komşularına akrabalarına göstermek istiyor da dedi hemen bu hafta temizlik yapalım o camlarını silelim sonra misafirleri çağırırız pis demek istedi bana kadın yaa öyle yani benden çok o heveslendi bi kaç hafta misafir ağırlayacağız .. dedim sabah biz çıkmadan gel, ben işe gideyim sen temizliği pastaları yap ben öğleden sonra misafirlerle bir gelirim

canım kadın almayı bende çok isterimde şuan ona verecek ekstra gider yapacak durumumuz yok, eşimde bende çok kazanmıyoruz malesef ama ben senin gibi değilim işte rahatım bu konuda akışına bırakıyorum, yapabildiğim kadar deyip yapıyorum işleri .. biraz tembel biraz umursamaz tavrım vardır

Valla canım çok iyi o zaman...
Ama anneler öyle canım, maşallah senin evin de çok güzel ve ferah ama camları uğraştıracak cinsten.
Allah sana kolaylık versin....

İnşallah misafirlerinle güzel vakit geçirirsin.
Daha bende kendi tarafımdan kimseyi davet etmişliğim yok...
Davet edecek o kadar çok kişi var ki, neyse onlarda zaten bahar gelsin bekle diyorlar.
Çalışınca böyle oluyor malesef...

Ya bende öyle olmak istiyorum canım...
Benimde yapımda tembellik ve umursamazlık vardır, fakat yapamıyorum...
Hani hatırlarsın demiştim bir gün hiç iş yapmıcam bakalım nolacak diye.
Yarım gün dayanabildim, kalktım gene temizledim toparladım ortalığı.
Eşimde baya güldü bana, için durmuyor senin diye....

evet canım benim camların hepsi boydan, sadece 2 tane cam yarım
neyse bugün hallederim ben onları .. en çok balkon kapıları camları kirlendi zaten.. sigara içenler sağolsun parmakladılar baya camlarımı çağıracağım o arkadaşlarımı onlar silsinler

Ay kıyamam canım ya...
Kolay gelsin şimdiden, benim gözümde büyüdü vallahi...

Bende eve gidince kısmetse banyo lavabosunu ovalayacağım, balkonu süpürürüm.
Mutfağı süpürürüm derken misafirlerim gelir zaten

evet aslında sende benim gibi tip 9 çıkmıştın, tip 9lar tembel olurlar için durmamış gerçekten .. ya seni rahatsız etmediği sürece istediğin kadar titiz olabilirsin

evet aslında sende benim gibi tip 9 çıkmıştın, tip 9lar tembel olurlar için durmamış gerçekten .. ya seni rahatsız etmediği sürece istediğin kadar titiz olabilirsin

Orası öyle canım, gerçekten...
Fakat bende bir dönem temizlik hastalığı vardı.
Annemdeyken mutfakta bulaşık yıkamaya başlardım, gözüme birşey ilişirdi duvarda veya fayansta.
Gece 12 olurdu ben mutfaktan çıkamazdım... Orayı ov, durula, sil temizle derken...
Annem bir gün isyan etti, bana bulaşık yıkatmadı bi daha...

Şimdi kendi evimde de bu hal başlama yolunda...
Bir yer görüyorum, şurasını da sileyim, burasını da kaldırayım, bir bakıyorum kendimi kaybetmişim...
Saat olmuş bilmem kaç, eşimde garibim yalnız oturmak zorunda kalıyor...

Dün akşam annemde kek, kurabiye yaptım kendime kolaylık olsun diye.
Haliyle mutfaktan çıkamadım...
Annem çıkamadın mutfaktan yazık dedi, çalışırken böyle alma misafir hafta arasına dedi.
Eşim de "ben alıştım valla, genelde souvvenir mutfakta, ben salonda böyle geçiyor zaman"...
Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim...

Bi de annemin evine taktım şimdi...
Kapısı penceresi silmek istiyor, annemde yalnız diye pek umursamıyor sanırım.
Tutturdum gelicem bi dahaki haftaya bana gelen kadını da getiricem yapıcaz temizlik diye. :26:
Annem de "kızım benim ona ayıracak bütçem yok, haklısın temizlik istiyor ev ama boşver olduğu kadar" deyip geçiştiriyor.
Bende üzülüyorum, ama annemin evi hakikaten ciddi temizlik istiyor.
Evlendim evleneli çok boşlamış...

benim çok kızıyor işte. mutfakta yemekten sonra bişeyler yaptığım zaman kucaklayıp oturma odasına götürüyor yanımda oturacaksın diyor

Görüyorum ama işim yoğun yazamıyorum
Nece konuşuyosunuz siz öyle trapazan filan

Ne hamaratsınız yahu
Örgü sevmiyorum, ablam tüm sülaleye örecek kadar hamarat zaten çeyiz sponsorum o
Rahat bi tipim ben çok titiz değilim
Hatta hafta içi yemekten sonra pert olup tv izliyorum koltukta uzanıp

Ne örgüsü, ne hamur işi, ne temizliği

bende haftaiçi akşam temizlik adına pek birşey yapamıyorum, tv izliyoruz bazen izlerken örgü örüyorum işte

bende haftaiçi akşam temizlik adına pek birşey yapamıyorum, tv izliyoruz bazen izlerken örgü örüyorum işte

Dedim bende mi birşey var acaba bi an
Trafik felaket zaten
Yemek yaparsam hamur işi yapmama, hamur işi yaparsam yemek yapmam.. İki kişiyiz zaten..
Sonra da yer uzanırız tv karşısına

Ha arada kalkarım cips yemek için o bitince yine uzanırım ki

Tembel miyim neyim
Biraz da bünye galiba
Ben öyle herşeye yetemiyorum her an

Hafta sonu yaparız temizliği filan

Souvvenir de benim gibi boğa burcu aslında

Demek ki burcunun özelliklerini taşımıyor

Ben tam bi boğayım Konforuma ve boğazıma düşkünüm, burcum beni onaylar nitelikte

yok bende aynıyım tembellik yapıyorum akşamları, acil bişey olmadıktan sonra kalkmıyorum ama pazar günü de temizlik yapmayacak şekilde ayarlıyorum işlerimi .. inşallah bundan sonra yarım günlük bi iznim olacak o zaman yapacağım temizlik falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…