- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
kızlar ne yapıyorsunuz buralarda
bende öyle yapıyordum ama annem sağolsun
Nasıl yani :44:
Allah Sabır versin canım ya bu karışık durumlar insanın tüm enerjisini alıyor...
bim bam bom, çok şükür dostlar, benimde artık temiz camlarım var
souvvenir yemek sofrası gibi maşallah
bim bam bom, çok şükür dostlar, benimde artık temiz camlarım var
Canım şirket kapanıyor.
Fakat, bizi holding içerisinde bir yere kaydıracaklar diye bekliyoruz.
1 buçuk senedir akibetimiz belli değildi, nihayet birşeyler belli olacak bu ızdıraptan kurtulacağız diye ümit ederken,
mart ayı başlarında belli olacak dediler, kimsenin a ğzından da laf alınmıyor malesef.
Şimdi muhasebeciden nisan ayını duyunca şok oldum...
Bir an önce bu boşluğun bitmesi taraftarıyım, en azından yerimi yurdumu maaşımı bilirim.
Şimdi hala maaş almaya devam ediyoruz, ama hiç abartmıyorum, resmen spor olsun diye geliyoruz ofise.
Bu da sıkıcı oluyor tabii ki...
oyyy benim evin camları iki evin camlarına bedel kocaman kocaman, görüntüsü ferahlığı güzelde silmesi çok zormuş yaa
kader korkuluklu camları silmek çok sinir bozucu, anneminde alt kattaki camları öyle kafam bacağım çarpa çarpa siliyordum morarıyordu bacaklarım, kollarım
Slm Kızlar Günaydın herkeseBen biraz işlerimi toparladım öyle geldim nasılsınız?
Sovi masan çok güzel görünüyor ellerine sağlıkBen de kurabiyeyi hafta sonu yapacağım..
ohh mis gibidir şimdi evin ne güle güle güle kirletin
Ben de akşam tuvaletimi fırçaladım duvarlarını falan çifledim o kadar başka bir şey yapamadım maalesef(( Bu akşam da eğer bir iş falan çıkmazsa banyomu temizleyeceğim bir yandan da çamaşır falan yıkarım..
Sağolasın canım, kısmetse cumartesi akşamı da kayınvalidemler ve annemi alıcam.
Aklımdaki menü şu:
- Kereviz çorbası
- Zeytinyağlı Yer elması (kerevizde katıcam içine)
- Satır kebabı (tarifini veririm isteyene, çok kolay)
- Bulgur pilavı
- Salata (daha onu düşünmedim evde gelir aklıma birşey)
- Zeytinyağlı Beyin haşlama
Ben bilmiyordum
Çok sinir bozucudur evet
Bir an önce netleşir inşallah
Evet gerçekten sinir bozucu canım.
Tazminattan dolayı kendim çıkmak istemiyorum, hoş daha yeni evli olduğum için tazminat alma hakkım varmış.
Fakat hadi onu geçtim, nasılsa maaşım yatıyor sigortam tam ödeniyor brütten.
Şimdi çıksam buradan aynı imkanları bulmam zor, kıdemden dolayı maaşım iyi en azından.
Dile kolay 7 yılı tamamlıyorum...
O yüzden onların yerleştirmesini bekleyeceğim, bakalım inşallah hayırlı birşeyler olur...
Souvvenir masan çok şık ve lezzetli görünüyor
Bircan hoş geldin iyiyiz sağ ol sen nasılsın
souvvenir, yaptıklarını nasıl tüketiyorsunuz :26: bizde tükenmiyor ya, taa salı yaptım mercimek köftesi hindistan cevizli koko... duruyor halakötü yapıyorum galiba
bu arada menün her zamanki gibi doyurucu sağlıklı ve güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?