kader bu bir komplo olabilir
Evet gerçekten sinir bozucu canım.
Tazminattan dolayı kendim çıkmak istemiyorum, hoş daha yeni evli olduğum için tazminat alma hakkım varmış.
Fakat hadi onu geçtim, nasılsa maaşım yatıyor sigortam tam ödeniyor brütten.
Şimdi çıksam buradan aynı imkanları bulmam zor, kıdemden dolayı maaşım iyi en azından.
Dile kolay 7 yılı tamamlıyorum...
O yüzden onların yerleştirmesini bekleyeceğim, bakalım inşallah hayırlı birşeyler olur...
Souvvenir masan çok şık ve lezzetli görünüyor
Bircan hoş geldin iyiyiz sağ ol sen nasılsın
souvvenir, yaptıklarını nasıl tüketiyorsunuz :26: bizde tükenmiyor ya, taa salı yaptım mercimek köftesi hindistan cevizli koko... duruyor halakötü yapıyorum galiba
bu arada menün her zamanki gibi doyurucu sağlıklı ve güzel
Hoşgeldin canım, sağolasın.
Un kurabiyesi çok güzel oldu, muhakkak bir dene...
Ağızda dağılıyordu valla...
Bende senin gibi, akşam önce koştur koştur eve gittim hemen mutfağa girdim, milföyleri hazırladım sosisli fırına attım.
Sonra direk banyoya daldım, lavaboyu cifledim, wc yi çamaşırsuyu ile yıkadım, sonra havluları değiştirdim...
Ondan sonra koşturdum yatak odasına, balkona, ara odama... Hepsini bir kolaçan ettim.
Çok dağılıklık yoktu ama toparladım etrafı kısaca...
Bugün pertim, kafayı masaya koysam uyucam o kadar yani...
ohh oh birileri döktürmüş yineee
ellerine sağlık canım..
diğer önüyü de çok orijinal buldum, beyin zeytinyağlı beyin haşlama gibi şeyler yiyemiyorum ben..göremem de sanırım.:26:
ama çeşit ve farklılık adına süperr
canım yerleştirme noktasında söz verdilerse çok iyi. tebdili mekanda ferahlık vardır
benim de endişelerim var iş yerimi değiştirme noktasında ama iyi düşünelim
kötü düşünmek için bir kanıtımız yok nasılsa, yeni işyerlerimizi görmedik henüz :) ama belirsizlik yıpratıcı tabi ki
inşallah netleşir bir an önce canım..belirsizlikten ben de hoşlanmıyorum hiç.
Sağol canım benim, beni asıl meraklandıran Cumartesi günkü menü...
Çaya gelen misafiri ağırlamak daha kolay oluyor bana, ufak tefek birşeyler yapınca bir sürü oluyor.
Herkes doyuyor, ama yemek daha zor geliyor.
Hoş hepsini yapmayı seviyorum ama, yemek sanki daha uğraştırıyor gibi....
Evet evlendikten sonra 1 yıl içinde çıkıp tazminat alma hakkın var
Bu durumda bence de çıkma, bu adar beklemişken azıcık daha dişini sık
Umarım çok daha güzel olur herşey netleşince
çok işim var ama sabah itibariyle işten kopmuş durumdayım.
çay bile içmedim daha..iş yerinde dik kafalı, dediğim dedik, belli bir yaşın üstüne çıkmış birine amirlik yapmak zor gerçekten.
Bugün pert olman normal tabiki ben de eşimin abilerini cumartesi akşam caya mı çağırsam diye düşünüyorum.. Ama sabah kalktığımdaki piskolojime bağlı
çok işim var ama sabah itibariyle işten kopmuş durumdayım.
çay bile içmedim daha..iş yerinde dik kafalı, dediğim dedik, belli bir yaşın üstüne çıkmış birine amirlik yapmak zor gerçekten.
Ben deiyiyim canım yoğun başladı günüm bir servise geç kaldım
bizde eskiler "gavura kızıp oruç bozulmaz." demişler..kendimi işe vereyim en iyisi
pazartesi kdv nin -muhtasarın-sgk nın son günü.gerçi geriye sadece kdv kaldı ama toparlayım.
iyi sohbetler sizee..
Kızlar Allah kolaylık versin
Önceden bende öyleydim gelir gelmez nefes almadan bilgisayarı açar hemen işlerimi halletmeye uğraşırdım
Baktım kimse kendi işini bile sallamıyo
Bana da hatta hızlısın vs. diyorlardı
Bende önce gelip bi kahvaltı yapıyorum ; simit, açma veya börek her ne aldıysam yanına da bir çay
Biraz kk ya bakınıyorum
Türkan Şoray kanunlarım var benim
Bunlar olmadan ayılamıyorum belli bi süre çünkü..
Ondan sonra işlerime başlıyorum , ya Allah diyerek
Evet benim için de öyle
Hem biliyorsunuz kızlar benim masam içeriye sığmadığından bahçedeki kapalı alanda duruyor
Bu yüzden ben maalesef sadece yazın yemeğe alıyorum ailelerimizi
Onlar da sağ olsun hep çaya geliyoruz derler bu yüzden
Gerçi kayınvalidemler de yemek muhabbeti pek yok akşam yemeğinde de salata ve hamur işi olur onlarda..
Bende mecburen evim müsait olmadığından sehpalar eşliğinde tabak ve çay yapıyorum.. Hamur işi, kısır, pasta vs...
Kızlar Allah kolaylık versin
Önceden bende öyleydim gelir gelmez nefes almadan bilgisayarı açar hemen işlerimi halletmeye uğraşırdım
Baktım kimse kendi işini bile sallamıyo
Bana da hatta hızlısın vs. diyorlardı
Bende önce gelip bi kahvaltı yapıyorum ; simit, açma veya börek her ne aldıysam yanına da bir çay
Biraz kk ya bakınıyorum
Türkan Şoray kanunlarım var benim
Bunlar olmadan ayılamıyorum belli bi süre çünkü..
Ondan sonra işlerime başlıyorum , ya Allah diyerek
çaya geldiklerinde bence en iyisi açık büfe yapmak, böylelikle herkes istediğinden istediği kadar yiyor ve pasta tabaklarında ısırılmış, yarım kalmış şeyler olmuyor, yada böreğe yaş pasta bulaşması gibi durumlar olmuyor ve tabaklar bomboş geliyor hoop makineye giriveriyor
kadercim ben de gelir gelmez işe başlamam..hatta çoğu zaman 11.00 i bulur işe başlamam..hatice değil netice soruluyor bana
genelde..ama bu süreçte işleri organize eden ve sonlandıran da benim..bir kişi takımda sallansa ben zora düşüyorum..kendimden bihayli büyük,
yalnız yaşamaya alışmış ve dik başlı birine iş göstermek zor
İş bölümü yapılsa çok iyi olur
Biz de öyle mesela
Ben satış faturalarından ve çekler girişlerin sorumluyum, onu hatasız ve normal süresinde bitirdikçe karışanım edenim olmuyor
Ha bir de ayda bir BA-BS lerim var.. Aslında başka arkadaşın da, o sağ olsun programı çözemediğinden teknik işi ben yapıyorum..
Maili olanlara mail atıyorum , olmayanları o arıyo tek tek teyit ediyo.. Maillerini de öğren bari bi dahakine aramazsın diyorum ama akıl başka yerlerde işte.. Ama beni bağlamıyo, ben ona yardım ediyorum sadece gerisini kendi bilir..
Alışlar ve çek çıkışlarından da bi başka arkadaş sorumlu mesela
Yaklaşık 50 şubesi, 1 kumaş merkezi, 1 eşarp merkezi, 1 mağazacılık merkezi ve 1 fabrikası olan bir yer için bunlar bile ayrı külfet çünkü..
iş bölümü mevcut zaten.herkesin işi belli.rutin evrak girişleri onlarda.
ba bs ye de artık ben bakmıyorum..ben sadece kontrol ve beyanname yapıyorum.
ama hani ofis içi başına buyruk durumlar olur ya can sıkıcı o..
souvvenir kv nin yaptığı hoş değil gerçekten .. senin evin sonuçta habersiz kimsenin gelmesini istemezsin. belli bir hazırlık yapıyorsun ve sürprizler .. birde o kapı çalıncaya kadar haberin yok durumdan:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?