Geyik Muhabbeti / Off-Topic

Öğrendim pudingin içine toz jelatin koyunca oluyormuş böyle...
Bakalım eğer bulursam yapacam birşeyler.
İnşallah fotoğraflamaya fırsatım olur, paylaşırım sizlerle bu akşam ki masamı...

oooofff mahvoldum burda, paylaşmayın böyle resimler dondurmalı irmik tatlısııııııııı

Oku oku zor bitirdim yazdıklarınızı hep iş yapıyorum hem sizi takip ediyorum

Şu davetsiz misafir durumu değil de eşimin tarafında da eltim paso arardı ilk evlendiğim sıralar da artık gerilmeye başlamıştım son çağırdığında gitmedim işim var dedim davet bekledi onuda yapmadım eşimi de abisi arar genelde ve abisi önce bizi davet eder sonra eşine söyler ben de eşime bana sormadan davet edersen kendin hizmet edersin dedim korkusundan davet edemiyor
Zaten eşimin ailesini komple yemeğe çaırdım teyzesi, dayısı, abileri, çocukları, eşleri falan o gün kv bizdeydi birlikte yaptık yemekleri mutfağa her geldiğinde bir kusur mutlaka buldu yemekler de sinir oldum... eşime dedim boş konuşuyor takma dedi..

Öyle alışmışlar gece kaç olursa olsun giderler birbirlerine ve yemekli giderler yemeğin var mı yok mu soran olmaz ben baştan tavımı koydum herkese ben acemiyim bana gelmeden en az bir gün önce haber verin dedim...

Ve daha çok şey var rahatsız olduğum ama alışıcam her halde...

ben eşimle dışarda yemek yedim az önce geldim; o da askeriyeye gitti başvurusu yapmaya :26:

benim iş yerimde de bir ben varım birde sekreter ders çalışıyorum ben artık boş zamanlarımda; okucam ben

Bizim burda benim yaşıtım yok
Sekreter benden 2 yaş büyük ama sohbet edilecek biri değil
Avrupa yakasındaki Selin gibi ve O girişte ben 2.kattayım zaten
Temizlikçi abla arada geliyor bi selam veriyor o kadar..

Benim kitap okuma alışkanlığım hiç olmadı
Ama sen bana bakma oku tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…