Geyik Muhabbeti / Off-Topic

aferim buralarda oyna çocuğum sen fazla uzağa gitme tamam mı, bak penceren bakınca seni görcem

Ben de yemek tariflerine bakıyorum yarın akşam annemler bize gelebilir Babam vardiyalı çalıştığından akşam işe gidecek ama o da çalışmadığı bir gün gelecek artık... Eşim işten gelirken alacak (işi annemlere çok yakın ) tabi bu planı ben yaptım annem henüz bilmiyor.. Hatta abimleri de çağırmayı planlıyorum ama onların adına plan yapamam akşam arayıp davet edeceğim.

dün akşam annemler ve kv'ler bizdeydi, balık yaptık fırında
sen ne yapmayı düşünüyorsun canım yorma kendini

dün akşam annemler ve kv'ler bizdeydi, balık yaptık fırında
sen ne yapmayı düşünüyorsun canım yorma kendini

Tam plan yapmadım ama buzluğumda kemikli et var ondan çorba yaparim, Yine buzluğumda fasülye var domatesli ondan yaparım, pilav yaparım, sarma pişiririm, salata olur zaten, bir de abim çorba sevmediği için fırında patatesli tavuk yaparım...:)))

Ya da biz pek yemeğe düşkün değilizdir onun için çay yapıp yanına kısır ya da patates salatası, mantı, kurabiye, kek, börek olabilir..

Tam belirlemedim akşam annemle konuşacağım çalıştığı için müsait olamıyor şuan ona göre kardeşim zaten ne isterse söyler isteklerine göre hazırlarım diye düşünüyorum... Yorulmam çünkü benim ailem düğünden sonra ilk kez gelecekler Sadece kardeşim geldi o da eşimle kankalar zaten
Annem çalıştığı için yorgun oluyor gel diye ısrar edemiyordum hem de yeniyiz diye pek gelmiyordu ama eşim gitmişken alır hem onları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…