- 6 Ağustos 2021
- 160
- 240
- 18
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #2.981
Beni de alsanız aranıza vasıfsız vasıfsız kaldım ortadageyik ordinaryus profesörleri burada
Gel gel gelene kapimiz açık, vasıfsızlar, issiz meslek sahibi olanlar burda 1 numaraBeni de alsanız aranıza vasıfsız vasıfsız kaldım ortadaen azından benimde bir meslegim var derim
kitap okuyorum arkada da müzikNapıosunuz kızlar
İyimiş be yavrumkitap okuyorum arkada da müzik
ne cehaleti şimdi canım sendeİyimiş be yavrumOkumak iyidir cehaleti alır darısı başıma...
Bilge insanlar değiliz sonuçta bilginin sınırı yokne cehaleti şimdi canım sende
aynen öyle sınırı yokBilge insanlar değiliz sonuçta bilginin sınırı yok
Kitap okuyorum yanımda kahvem bir yandan yagmur sesi onun dışında kocaman bir sessizlikNapıosunuz kızlar
Ya niye takıldı bu klavye şimdi hemde hayalimin en güzel yerinde hıhı hepsi koca bir hayal siz gerçek mi sanmıştınız..Kitap okuyorum yanımda kahvem bir yandan yagmur sesi onun dışında kocaman bir sessizlik
kolay gelsinYa niye takıldı bu klavye şimdi hemde hayalimin en güzel yerinde hıhı hepsi koca bir hayal siz gerçek mi sanmıştınız..
Sigara molaları dışında hiç oturmadım temizlik temizlik temizlik
Bir hayal kurmama izin yok o bile bölünüyor ben kim sessizlik ve bu rahatlık kimYa niye takıldı bu klavye şimdi hemde hayalimin en güzel yerinde hıhı hepsi koca bir hayal siz gerçek mi sanmıştınız..
Sigara molaları dışında hiç oturmadım temizlik temizlik temizlik
haram olmuş sessizlikBir hayal kurmama izin yok o bile bölünüyor ben kim sessizlik ve bu rahatlık kim
Teşekkür ederim hepimize inşkolay gelsin
Hani biraz olsaydıda o da haram olsaydı razıydım kiharam olmuş sessizlik
Çok hoş...Kitap okuyorum yanımda kahvem bir yandan yagmur sesi onun dışında kocaman bir sessizlik
ama hayalmişÇok hoş...
Ben burdayım iki geyiğin belini kıralım diycem de panter emel falan yoq di mi burdakızlarrr neredesinizzzz?
bildiğimiz panter emel mi?ne işi olacak burada?Ben burdayım iki geyiğin belini kıralım diycem de panter emel falan yoq di mi burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?