- 6 Ağustos 2021
- 160
- 240
- 18
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.001
Espri şeyetmiştimm ama kursagımda kaldıbildiğimiz panter emel mi?ne işi olacak burada?
senin oğlan kaynananın mı peşin de halaa diye düşündümmMevcut
Valla beni kopartti minik sipaciksenin oğlan kaynananın mı peşin de halaa diye düşündümm
en azından senin yanında söyledi kadın varken söyleseydiValla beni kopartti minik sipacik
yarın bir gün aşık olursa sen de onunkileri beğenmeyiver ha ha ha.kızın annesi de şöyle böyle dersin durmadanValla beni kopartti minik sipacik
enerjiAnnesine gidiyor dedim, ölmüş mü dedi. Hayir dedim. Neden bu kadar zamanda ölmemiş dedi. Cocuk iste ya. Sanki oglum kadının beni istemedigini anladi ortadan kaldiriyor
1 milyon kusür kişi üniversite sınavını kazanamamış şaştım kaldım.bunlar 4 yıl boyunca lisede ne yaptı acaba?bomboşşş pırıll pırılll kafaları var galibaaaen azından senin yanında söyledi kadın varken söyleseydi
seni beğenmiyorsa anası şeyma subaşıyı alsın da görsün iliğine kadar sömürülmek nasılmışşşAnnesine gidiyor dedim, ölmüş mü dedi. Hayir dedim. Neden bu kadar zamanda ölmemiş dedi. Cocuk iste ya. Sanki oglum kadının beni istemedigini anladi ortadan kaldiriyor
bende kazanmadım bu üzdü beni1 milyon kusür kişi üniversite sınavını kazanamamış şaştım kaldım.bunlar 4 yıl boyunca lisede ne yaptı acaba?bomboşşş pırıll pırılll kafaları var galibaaa
sen tercih yapmamışsın.bunlar dümdüz hiçbir yeri kazanamışlarrrbende kazanmadım bu üzdü beni
Eee normal bence 2 sene egitim görmediler ki1 milyon kusür kişi üniversite sınavını kazanamamış şaştım kaldım.bunlar 4 yıl boyunca lisede ne yaptı acaba?bomboşşş pırıll pırılll kafaları var galibaaa
baraj olayını mı diyorsunsen tercih yapmamışsın.bunlar dümdüz hiçbir yeri kazanamışlarrr
çok zor bi dönemdiEee normal bence 2 sene egitim görmediler ki
yok ya normal değil.insan test çözse evde kazanır .Eee normal bence 2 sene egitim görmediler ki
sana yardımcı olayımm.benim ailemde doktor çok fazla var.öğretim üyesi de var 3 tane.mesela sorayım çorum tıp tutuyor mu?baraj olayını mı diyorsun
barajı geçtim aslında herkes bu seneye göre sıralmanda iyi tercih yap diyor
ama ben yapmıyorum şehir dışı geliyor o da çok maliyetli bana,aileme de yük olmak istemiyorum
Dersler online dogru düzgün takip etmiyorlar, okul olmayınca ciddiyetine varmiyorlar. Testte cozmeyince mükemmel sonucyok ya normal değil.insan test çözse evde kazanır .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?