geyik ordinaryus profesörleri burada

Dersler online dogru düzgün takip etmiyorlar, okul olmayınca ciddiyetine varmiyorlar. Testte cozmeyince mükemmel sonuc
herşey ailede bitiyor valla.öyle alıştırıyorlar çocuklarını.benim kız hastalıktan gözünü açamayarak bile katıldı online derslere.ödevlerini de düzenli yaptı arkadaşıyla zoom kurup ders çalıştı

Dersler online dogru düzgün takip etmiyorlar, okul olmayınca ciddiyetine varmiyorlar. Testte cozmeyince mükemmel sonuc
ya bi de artık sınav sadece akademik çalışmayı ölçmüyor
psikolojik yeterliliği istiyor çoğu şeyi istiyor
benim çok arkadaşım var akademik olark iyi olup sınav psikolojini yönetemeyip mezuna kalan

ya bi de artık sınav sadece akademik çalışmayı ölçmüyor
psikolojik yeterliliği istiyor çoğu şeyi istiyor
benim çok arkadaşım var akademik olark iyi olup sınav psikolojini yönetemeyip mezuna kalan
bizim zamanımızda mezuna kalmak ayıptı başarısızlıktı zaman kaybıydı.ama son yıllarda kimi duysam mezuna kalmışş

Neden sehirdisinda okumayı dusunmuyorsun. Devlet yurdunda kalırsın. Devlet yurdunda kalırsan onlara cok bir masrafın olmaz hatta parttime birseyler bulabilirsin.
kyk nın ödemeli çıkıp çıkmayacağını bilmiyorum ki biraz şans işi
bi de çekiniyorum artık ne haberler duyuyoruz,

Efendiler götürsün seni
Muhabbet etcez gel buraya
Ufaklik iyiyse tabiii
cok sukur ıyı canım. koye gıtmiştik. oglumla yenı eve gırıs yaptık bu arada aksam arac kullanmak kadar keyıf yok tabı ezberledıgım aracın benı yakın takıbe almasından baska

kyk nın ödemeli çıkıp çıkmayacağını bilmiyorum ki biraz şans işi
bi de çekiniyorum artık ne haberler duyuyoruz,
Bu sekilde yaklaşırsan sen nasil özgüven sahibi olucaksin. Ben sehirdisinda okudum. Nerde olursam olayım herseyimi tek başıma hallederim. Kendine dikkat ettikten sonra hicbirsey olmaz. Kyk nin çıkmadığı kisi yokki coooook nadir

masallah SubhanAllah benım bacımA
dereotu nane de kurutuyorum.meyve suları da hazır kışa.domates ucuzlasa domates çorbalıklarımı da yapacağım 25 kavanoz.daha çok işim var çokk.fasulye bamya daha almam lazım barbunyası varr biberi var buzluğa domates doğranıp atılacakk.fasulye kurutulacak .menemen i var patlıcan közlenecek buzluğa.ajvar sosu yapılacak kahvaltıya.

Allah yardımcın olsun bende baslamam lazım ama tasınmamda lazım offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…