- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.194
- 683
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.761
Yok canım seneye yaz sonuna hamilelik planlıyordum yinede.Haziranda olaydı bak şimdiye kaç aylık hamileydin
Becerebilirsek ins canimEvleniyor musun kuzum?
Umarım çocuk da öyle planlıyordurYok canım seneye yaz sonuna hamilelik planlıyordum yinede.yazin 3 4 ay gezip tatil yapacaktik
Onun planı zaten benim değil kiUmarım çocuk da öyle planlıyordur
Rabbim bir ömür boyu mutlu etsin... Sevindim senin adınaBecerebilirsek ins canim
Doğacak çocuk kızOnun planı zaten benim değil ki
benim de favorim ya bi dizi fakirliği bu kadar mı güzel anlatırAy bana Feriha deme, kendimi hep ona benzetirim zatenBenim favori dizim Adını Feriha Koydum, kesitlerini izliyorum hala. Bi de bayıl istersen Feriha da en sevdiğim replik.
Teşekkürler canım. Evlencem gidicem ara ara H Heytttt be in tepesine binicem. Gezek ceycey diye.Rabbim bir ömür boyu mutlu etsin... Sevindim senin adına
hayırlı olsun ankaraya geliyorsun demekBecerebilirsek ins canim
Feriha'nın aidatları verip aldığı ayakkabının çirkinliğini hatırlıyor musun pekiibenim de favorim ya bi dizi fakirliği bu kadar mı güzel anlatır
en sevdiğim replik kapıcı kızı değilim ben ferihayım feriha
Yok canım gelmiyorum sadece sık sık gelmek zorunda kalicam. O Ankaralı çocukları ailesi ordahayırlı olsun ankaraya geliyorsun demek
hatırlamam mı zevksiz feriFeriha'nın aidatları verip aldığı ayakkabının çirkinliğini hatırlıyor musun pekii
nasıl yaniii?fazıl say gibi ayrı ayrı evleriniz mi olacak?Yok canım gelmiyorum sadece sık sık gelmek zorunda kalicam. O Ankaralı çocukları ailesi orda
Senin çocuğun 40 i cikinca ben anca evlenirim. Yas gününe yakin hamile kalsam.Doğacak çocuk kız
Hayir canim biz İstanbulda yaşıycaz ama surekli ankaraya gelip gidicez. Muhtemelen ordada evimiz olucak.nasıl yaniii?fazıl say gibi ayrı ayrı evleriniz mi olacak?
Ya Feriha dizi boyunca bir kere gülmedi, düzgün bir muhabbetine şahit olmadık. Emir onun nesine aşık oldu hala çözemedimhatırlamam mı zevksiz feri
ama şöyle bi düşününce o dönem pek modaydı benim kuzende giyinirdi o tarz ayakkabılar
iyiymiş olsun yinede angaraya adım atıcan yineYok canım gelmiyorum sadece sık sık gelmek zorunda kalicam. O Ankaralı çocukları ailesi orda
Angara dimeeee sizin o g lerinizden ne çektim ben. Ankaralı bir arkadaşım yuzunden 1 sene sizin gibi konustum sonra düzelttimiyiymiş olsun yinede angaraya adım atıcan yine
hayırlı olsun
emir neydi bu arada ya çagatay ulusoyun en yakışıklı bulduğum rolü emirdirYa Feriha dizi boyunca bir kere gülmedi, düzgün bir muhabbetine şahit olmadık. Emir onun nesine aşık oldu hala çözemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?