- 12 Temmuz 2016
- 2.195
- 6.645
- 158
- 41
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.961
Kendi resmimizi mi atıyoruz? Siteye giren o kadar kadına yazık olur, ben atmayayım. Gece rüyalarına falan girerim, sebepleri olmak istemem.şimdi bir karar alalımm resim atmaya çekinenler onun yerine donlarının resmini de atabilirler.ben resim attım donum güvende.siz düşününnn
Üniden arkadaşımı buraya ben çağırdım ama onu sarmadı. Erkek arkadaşımın görmesini istemiyorum, o görürse acil çıkış planımı devreye sokucam benben çoktann deşifre oldumm.komşum burada üniversiteden arkadaşım burada.en son memleketlim bir üyenin abla dediği kadın da akrabam çıktı .ben yandımm siz yanmayınnn
Arama kişinin üyeliği iptal oldugu icin goremedikUlan bir saattir don konusu ariyorum
işte aradığımm üye sensinn.geçen gün bir resim attılar depresyona girdimm.çirkin üye arkadaş arıyorum artık özellikleKendi resmimizi mi atıyoruz? Siteye giren o kadar kadına yazık olur, ben atmayayım. Gece rüyalarına falan girerim, sebepleri olmak istemem.
Ben de çok attım fotoğrafımı, donlarım güvendeşimdi bir karar alalımm resim atmaya çekinenler onun yerine donlarının resmini de atabilirler.ben resim attım donum güvende.siz düşününnn
He yav oyleymisArama kişinin üyeliği iptal oldugu icin goremedik
Ben bir arkadaşıma kadınlar kulübünü okuyorum dedim, kimin kitabı o diye sorduÜniden arkadaşımı buraya ben çağırdım ama onu sarmadı. Erkek arkadaşımın görmesini istemiyorum, o görürse acil çıkış planımı devreye sokucam ben
bugün muhteşemgatsby ayrılmak istediği sevgilisinin resmini attı.amanınnn velet bir yakışıklıı bir tatlııı.hemen vazgeçirdim kızı ayrılmaktannnBen de çok attım fotoğrafımı, donlarım güvende
Bı de tohtur olucekbugün muhteşemgatsby ayrılmak istediği sevgilisinin resmini attı.amanınnn velet bir yakışıklıı bir tatlııı.hemen vazgeçirdim kızı ayrılmaktannn
Ben resmi kacirdimbugün muhteşemgatsby ayrılmak istediği sevgilisinin resmini attı.amanınnn velet bir yakışıklıı bir tatlııı.hemen vazgeçirdim kızı ayrılmaktannn
o allahın emri de bizim son ne olacak?ölü taklidi mi yapsakk?Yaprak dökümü baslamis pdr gitmiş ban
dohturrrrrr sevgili candırrr terkedilmez gerekirse 2. sevgili bulunur o yedekte kalırrrBı de tohtur olucek
Sait Faik'in Abasıyanık kitabiBen bir arkadaşıma kadınlar kulübünü okuyorum dedim, kimin kitabı o diye sordu
Hiç olmayanlar ağlasındohturrrrrr sevgili candırrr terkedilmez gerekirse 2. sevgili bulunur o yedekte kalırrr
Olu taklitide yapsak mune bizi buluuuuro allahın emri de bizim son ne olacak?ölü taklidi mi yapsakk?
Ceyceye attım bir tek zaten, çok korkuyorum sitede bir sürü ifşa olan var diye ama sana da atayım tanımıyormuş gibi yap en kötüBen resmi kacirdim
üniversiteden önce yassahhhh irkekkk dedik ya geçen günnHiç olmayanlar ağlasın
Sevgilimin bilgisayarında önerilerde Bdv çıktı geçende. İki konu okudu, bu nasıl bir ortam diye korkup kaçtıBen bir arkadaşıma kadınlar kulübünü okuyorum dedim, kimin kitabı o diye sordu
nilme gibi etiketleseydin bir deOlu taklitide yapsak mune bizi buluuuur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?