geyik ordinaryus profesörleri burada

O, "kocam beni dövüyor ama özünde iyi bir insan" konularını okuyup kaçtı, oralara gelemedi şükür
Kaynanasının ev vermesine rağmen faturaları ödemedi diye ağlayan gelini görse çıvdıvıv.

Benim kocam nickimi bile biliyor. Başlarda yazdıklarımı okuyordu. üff sen okurken rahat yazamıyorum dedim okumuycana yemin ettirdim.
Ha işte tanıdığım birileri okurken yazamamak bende de var, bilmediği şeyler de yazmıyorum hiç buraya. Benimki yine de okuyabilir, belli olmaz. Rahat edemem okursa . O izlerken oyun da oynayamıyorum mesela sürekli saçma sapan ölüyorum .

Ay ben buradan ilk ne zaman korktum biliyor musunuz, bir konu okudum ama bir olay üzerineydi. Sonra ablam yanımda telefonuyla konuşuyordu birebir aynı olayı arkadaşı anlatıyordu 'bir arkadaşımın başına geldi' diyerek. Ondan önce pek kimse bilmez diye düşünüyordum.

atanma işi ne oldu?
Bekliyoss. Eylülün ilk haftası okul tercihi yapıcam. İyice yaydılar bu sene. Martta başvurduk, mayısta mülakata girdik, temmuzda mülakat sonucu açıklandı, eylülde tercihler var. 8 eylülde sonuçlar açıklanıyor. 1-2 ay da güvenlik soruşturması sürer. Sömestrdan önce işe başlarsam şükredicem bu gidişle .

sen bunları boş verde erkek arkadaşını ne yapacaksın?bak ayrılacaksan kurt gibi sırada ladycharms bekliyor.anında kapar

Benim daha beter eski kocam nickimi biliyor, okusa dava açar mi acep
Eğer anonim hesapta yazdıklarınız yüzünden birgün davalık olursanız hesabı sadece ben kullanmıyorum eş dost biri telefonu almış yazmış onları ben yazmadım deyin. Sizin yazdığınızı kanıtlayamazlar. Mehmet aslan cbye hakaretten yargılanırken şoförüm atmış tweeti diyerek sıyrılmıştı. Bu da genel bir bilgilendirme olsun herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…