- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.740
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.981
adam ne bilsinnn uzunnnn ateşli gecelerini bile bildiğimiziSevgilimin bilgisayarında önerilerde Bdv çıktı geçende. İki konu okudu, bu nasıl bir ortam diye korkup kaçtı
Peki ya üni de olmassa vah anam vah babamüniversiteden önce yassahhhh irkekkk dedik ya geçen günn
7 saati de biliyoz. Bak o çok kötü.adam ne bilsinnn uzunnnn ateşli gecelerini bile bildiğimizi
O, "kocam beni dövüyor ama özünde iyi bir insan" konularını okuyup kaçtı, oralara gelemedi şüküradam ne bilsinnn uzunnnn ateşli gecelerini bile bildiğimizi
o zaman kocaya veririz direkt.sevgülü üniversite olmadan yassahhhhhPeki ya üni de olmassa vah anam vah babam
ayy onu sende mi biliyorsun?ben o şoku daha atlatamadımm.bize kadın bile denmez püüüüü7 saati de biliyoz. Bak o çok kötü.
Benim kocam nickimi bile biliyor. Başlarda yazdıklarımı okuyordu. üff sen okurken rahat yazamıyorum dedim okumuycana yemin ettirdim.Sevgilimin bilgisayarında önerilerde Bdv çıktı geçende. İki konu okudu, bu nasıl bir ortam diye korkup kaçtı
Kaynanasının ev vermesine rağmen faturaları ödemedi diye ağlayan gelini görse çıvdıvıv.O, "kocam beni dövüyor ama özünde iyi bir insan" konularını okuyup kaçtı, oralara gelemedi şükür
Mahsunun da dediği gibi yassah başkası sana yassaho zaman kocaya veririz direkt.sevgülü üniversite olmadan yassahhhhh
Benim daha beter eski kocam nickimi biliyor, okusa dava açar mi acepBenim kocam nickimi bile biliyor. Başlarda yazdıklarımı okuyordu. üff sen okurken rahat yazamıyorum dedim okumuycana yemin ettirdim.
Ha işte tanıdığım birileri okurken yazamamak bende de var, bilmediği şeyler de yazmıyorum hiç buraya. Benimki yine de okuyabilir, belli olmaz. Rahat edemem okursaBenim kocam nickimi bile biliyor. Başlarda yazdıklarımı okuyordu. üff sen okurken rahat yazamıyorum dedim okumuycana yemin ettirdim.
Yok onu görse bana şükrederKaynanasının ev vermesine rağmen faturaları ödemedi diye ağlayan gelini görse çıvdıvıv.
sıkıysa açsın.siteden tonla avukat arkadaş edindikk.salarız üstüne avukatlar ordusunuBenim daha beter eski kocam nickimi biliyor, okusa dava açar mi acep
atanma işi ne oldu?Yok onu görse bana şükreder.
1 ay sonra nickimi değiştiriyorumsıkıysa açsın.siteden tonla avukat arkadaş edindikk.salarız üstüne avukatlar ordusunu
Ay ben buradan ilk ne zaman korktum biliyor musunuz, bir konu okudum ama bir olay üzerineydi. Sonra ablam yanımda telefonuyla konuşuyordu birebir aynı olayı arkadaşı anlatıyordu 'bir arkadaşımın başına geldi' diyerek. Ondan önce pek kimse bilmez diye düşünüyordum.Ha işte tanıdığım birileri okurken yazamamak bende de var, bilmediği şeyler de yazmıyorum hiç buraya. Benimki yine de okuyabilir, belli olmaz. Rahat edemem okursa. O izlerken oyun da oynayamıyorum mesela sürekli saçma sapan ölüyorum .
Bekliyoss. Eylülün ilk haftası okul tercihi yapıcam. İyice yaydılar bu sene. Martta başvurduk, mayısta mülakata girdik, temmuzda mülakat sonucu açıklandı, eylülde tercihler var. 8 eylülde sonuçlar açıklanıyor. 1-2 ay da güvenlik soruşturması sürer. Sömestrdan önce işe başlarsam şükredicem bu gidişleatanma işi ne oldu?
sen bunları boş verde erkek arkadaşını ne yapacaksın?bak ayrılacaksan kurt gibi sırada ladycharms bekliyor.anında kaparAy ben buradan ilk ne zaman korktum biliyor musunuz, bir konu okudum ama bir olay üzerineydi. Sonra ablam yanımda telefonuyla konuşuyordu birebir aynı olayı arkadaşı anlatıyordu 'bir arkadaşımın başına geldi' diyerek. Ondan önce pek kimse bilmez diye düşünüyordum.
Eğer anonim hesapta yazdıklarınız yüzünden birgün davalık olursanız hesabı sadece ben kullanmıyorum eş dost biri telefonu almış yazmış onları ben yazmadım deyin. Sizin yazdığınızı kanıtlayamazlar. Mehmet aslan cbye hakaretten yargılanırken şoförüm atmış tweeti diyerek sıyrılmıştı. Bu da genel bir bilgilendirme olsun herkeseBenim daha beter eski kocam nickimi biliyor, okusa dava açar mi acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?