- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.740
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.001
fahrettinin oğlu mu?o zaten ceza almazdı ki?Eğer anonim hesapta yazdıklarınız yüzünden birgün davalık olursanız hesabı sadece ben kullanmıyorum eş dost biri telefonu almış yazmış onları ben yazmadım deyin. Sizin yazdığınızı kanıtlayamazlar. Mehmet aslan cbye hakaretten yargılanırken şoförüm atmış tweeti diyerek sıyrılmıştı. Bu da genel bir bilgilendirme olsun herkese
Teşekkür ederim aklimda bulunsun ama saka yapıyorum. Yazdiklarim sadece onu rahatsız eder insanlar biliyor diye nasil olsa hepsi bosanirken yazılıp çizilen seylerEğer anonim hesapta yazdıklarınız yüzünden birgün davalık olursanız hesabı sadece ben kullanmıyorum eş dost biri telefonu almış yazmış onları ben yazmadım deyin. Mehmet aslan cbye hakaretten yargılanırken şoförüm atmış tweeti diyerek sıyrılmıştı. Bu da genel bir bilgilendirme olsun herkese
sen bunları boş verde erkek arkadaşını ne yapacaksın?bak ayrılacaksan kurt gibi sırada ladycharms bekliyor.anında kapar
O emsal sadece genel olarak böyle sıyrılıyolarfahrettinin oğlu mu?o zaten ceza almazdı ki?
şoförüm yok malum fakirim ben de eve temizliğe gelen kadın yazmış derimmm.O emsal sadece genel olarak böyle sıyrılıyolar
Kiz ben sana ayril mi dedim. Sikintilarini anlat sans ver dedimSimurgp bana gazı verdi sen daha iyisin diyerek, artık bu gazla yürüyüp ayrılırım yarın ladycharmsa da daha iyisini buluruz
resim attı mı sana?o oğlandan ayrılınır mı?20 yaş genç olsam ben talip olacağımmKiz ben sana ayril mi dedim. Sikintilarini anlat sans ver dedim
Atti ama ben kizimizi daha cok beğendim ama ayril demedim. Şans ver dedimresim attı mı sana?o oğlandan ayrılınır mı?20 yaş genç olsam ben talip olacağımm
kız kim resim atsa güzel çıkıyor.galiba sitenin en çirkin 2 kadını bizizAtti ama ben kizimizi daha cok beğendim ama ayril demedim. Şans ver dedim
Evet ayrıl demedin, sen daha iyisin deyince ben bi havalara girdimAtti ama ben kizimizi daha cok beğendim ama ayril demedim. Şans ver dedim
Yoh yoh olur mu ve ben istemiyorum kimseyi kapmak öyle biri de değilim ne yapayım başı bagli adamı gatsby e mutluluklar diliyorumsen bunları boş verde erkek arkadaşını ne yapacaksın?bak ayrılacaksan kurt gibi sırada ladycharms bekliyor.anında kapar
Ben kilo verdiren birsey buldum diyetsiz nagbeeerkız kim resim atsa güzel çıkıyor.galiba sitenin en çirkin 2 kadını biziz
Ben de varım.kız kim resim atsa güzel çıkıyor.galiba sitenin en çirkin 2 kadını biziz
Ben ilk üye olduğumda çok sivri dilliydim bu aradakızlarrrrr vahşet team değilmişizzzzz.site kuralları çerçevesinde istediğimiz yere yazabilirmişizzzz.
müshildir o istememmmmmmBen kilo verdiren birsey buldum diyetsiz nagbeeer
Ben senin saçları gördüm yetti bana. O saçlara sahip biri zaten çirkin olamazkız kim resim atsa güzel çıkıyor.galiba sitenin en çirkin 2 kadını biziz
müshildir o istememmmmmm
Dur dur aklıma bir detay daha geldi, evi de eşinin üstüne yapmamışlar diye söyleniyordu.Kaynanasının ev vermesine rağmen faturaları ödemedi diye ağlayan gelini görse çıvdıvıv.
çantaları da gördün.yarın da donlarımın resmini atayım barii.ama don da ciimriyimdir a101 bim donları hepsiBen senin saçları gördüm yetti bana. O saçlara sahip biri zaten çirkin olamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?