geyik ordinaryus profesörleri burada

fahrettinin oğlu mu?o zaten ceza almazdı ki?

Teşekkür ederim aklimda bulunsun ama saka yapıyorum. Yazdiklarim sadece onu rahatsız eder insanlar biliyor diye nasil olsa hepsi bosanirken yazılıp çizilen seyler

sen bunları boş verde erkek arkadaşını ne yapacaksın?bak ayrılacaksan kurt gibi sırada ladycharms bekliyor.anında kapar
Yoh yoh olur mu ve ben istemiyorum kimseyi kapmak öyle biri de değilim ne yapayım başı bagli adamı gatsby e mutluluklar diliyorum

kızlarrrrr vahşet team değilmişizzzzz.site kuralları çerçevesinde istediğimiz yere yazabilirmişizzzz.
Ben ilk üye olduğumda çok sivri dilliydim bu arada . Galiba övüyor mu sövüyor mu belli olmayan sadece lafı söylediği kişinin anladığı sinir bozucu yorumlar yapıyordum, hiç banlanmadım birkaç yıl . Alttan alttan lafı sokup dışarıdan ponçik görünmeye devam .

Kaynanasının ev vermesine rağmen faturaları ödemedi diye ağlayan gelini görse çıvdıvıv.
Dur dur aklıma bir detay daha geldi, evi de eşinin üstüne yapmamışlar diye söyleniyordu.

Dedikoducu kapı önü teyzesi varmış benim içimde de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…