- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.194
- 683
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.021
Ben ne rahat ediyorum onlarla pahali olanlar duruyor oyleeeeçantaları da gördün.yarın da donlarımın resmini atayım barii.ama don da ciimriyimdir a101 bim donları hepsi
iyi gecelerrr.vahşiiii rüyalar görrr.Ben yatıyorum kizlaaaar bebem var benim sabaha. Dana kadar oldu ama bebisim o benimiyi geceler
Vahşi mi?iyi gecelerrr.vahşiiii rüyalar görrr.rüyanda banlanma ama dikkat et
senin de aklın fikrin+18 de.vahşet team üyesi ya.ondan vahşi rüyalar görecek.saf masum bir kadındır pinammmVahşi mi?
Sabaha görüşemediklerimiz olursa hepunuzu seviyorum. Ben yoksam vahşi ceycey buydaaaaiyi gecelerrr.vahşiiii rüyalar görrr.rüyanda banlanma ama dikkat et
40 yaşında kadın saf ve masum olmasın artık ya ahahahah.senin de aklın fikrin+18 de.vahşet team üyesi ya.ondan vahşi rüyalar görecek.saf masum bir kadındır pinammm
sen gidersen ben haydi haydi giderimmm.Sabaha görüşemediklerimiz olursa hepunuzu seviyorum. Ben yoksam vahşi ceycey buydaaaa
Tesekur ederim canımGecmis olsun
ablam ve enoştemın aılesı covıt 19 zaten eniştem dedesıni kaybettı covıt 19 da 5gun önce sımdıde ablamda belırtıler varNe oldu kuzu ?
Çok güzel. Allah'ım sağlıklı hayırlı güzel uzun ömür versinKonu açmıştım korkularımla ilgili
Çok şükür sağlıkla geldi
Sağolun kızlar
Ayy çok mutlu oldum, geçmiş olsunKonu açmıştım korkularımla ilgili
Çok şükür sağlıkla geldi
Sağolun kızlar
Çok üzüldüm canım. Çok geçmiş olsun allah şifasını versin.ablam ve enoştemın aılesı covıt 19 zaten eniştem dedesıni kaybettı covıt 19 da 5gun önce sımdıde ablamda belırtıler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?