- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- 108
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.041
Cok gecmis olsun uzuldum yaablam ve enoştemın aılesı covıt 19 zaten eniştem dedesıni kaybettı covıt 19 da 5gun önce sımdıde ablamda belırtıler var
aklın karışmış
yokk aklım yerinde.bir dışarı çıktım bir sürü param gitti onda kaldı aklımmaklın karışmış
Marketin kapısını aralayınca 100 lira gidiyor resmenyokk aklım yerinde.bir dışarı çıktım bir sürü param gitti onda kaldı aklımm
Cok geçmiş olsun canım, basiniz sag olsun. İnşallah biran önce atlatirlarablam ve enoştemın aılesı covıt 19 zaten eniştem dedesıni kaybettı covıt 19 da 5gun önce sımdıde ablamda belırtıler var
Hayırlı uğurlu olsun evladınızKonu açmıştım korkularımla ilgili
Çok şükür sağlıkla geldi
Sağolun kızlar
johny bravo gibi ammanın diyorumyokk aklım yerinde.bir dışarı çıktım bir sürü param gitti onda kaldı aklımm
avm de gitti.hummel dan kıza eşofman takımla içine tişört 270 tuttu.60 tl arbys 18 tl terbiyeli tavukk diye satan popoyes gereksizi 33 tl hostadan tavuk döner 21 tl de kendime dondurulmuş pizza aldım.artık 1 hafta 1 kuruş harcayamamm.kendime acil sponsor bulmam lazımmmmmMarketin kapısını aralayınca 100 lira gidiyor resmen
güle güle giysin kızınavm de gitti.hummel dan kıza eşofman takımla içine tişört 270 tuttu.60 tl arbys 18 tl terbiyeli tavukk diye satan popoyes gereksizi 33 tl hostadan tavuk döner 21 tl de kendime dondurulmuş pizza aldım.artık 1 hafta 1 kuruş harcayamamm.kendime acil sponsor bulmam lazımmmmm
Pere pere pere...avm de gitti.hummel dan kıza eşofman takımla içine tişört 270 tuttu.60 tl arbys 18 tl terbiyeli tavukk diye satan popoyes gereksizi 33 tl hostadan tavuk döner 21 tl de kendime dondurulmuş pizza aldım.artık 1 hafta 1 kuruş harcayamamm.kendime acil sponsor bulmam lazımmmmm
oyuncağı için alıyor annanneye yediriyor kendi tavuk sevmez fazlagüle güle giysin kızın
popoyesi bi sevemedim
Cocuk iste isini biliyoroyuncağı için alıyor annanneye yediriyor kendi tavuk sevmez fazlalastik gibi tavuğu var zatenn.
çözmüş işioyuncağı için alıyor annanneye yediriyor kendi tavuk sevmez fazlalastik gibi tavuğu var zatenn.
çok uyanıktır yanına daima parasını alır ama 1 kuruş harcadığı görülmemiştir.ya babadan ya benden ya annanneden geçinirçözmüş işi
iyiymiş ya keşke bende öyle olabilsemçok uyanıktır yanına daima parasını alır ama 1 kuruş harcadığı görülmemiştir.ya babadan ya benden ya annanneden geçinir
baba işi şans biraz.ben de değil 5 para 1 kuruş etmeyen baba vardı.ama kızım şanslı bu konuda.iyiymiş ya keşke bende öyle olabilsem
sevindim adınababa işi şans biraz.ben de değil 5 para 1 kuruş etmeyen baba vardı.ama kızım şanslı bu konuda.
Anne babamızı seçemiyoruz. o yüzden fazlaca irdeleme.kendi hayatını kurarsın iş sahibi olunca.fazlaca dramatize etmenin kimseye bir faydası yoksevindim adına
ben de hep para alınca borç görüp ödeyim hemen kafasındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?