- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.740
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.061
dramatize etmedim kiAnne babamızı seçemiyoruz. o yüzden fazlaca irdeleme.kendi hayatını kurarsın iş sahibi olunca.fazlaca dramatize etmenin kimseye bir faydası yok
Avm’ye girince de 200 direkt gidiyor artıkavm de gitti.hummel dan kıza eşofman takımla içine tişört 270 tuttu.60 tl arbys 18 tl terbiyeli tavukk diye satan popoyes gereksizi 33 tl hostadan tavuk döner 21 tl de kendime dondurulmuş pizza aldım.artık 1 hafta 1 kuruş harcayamamm.kendime acil sponsor bulmam lazımmmmm
Sen bugünkü vahşette yoktun. Kazen bile gelip bir sürü yorum yaptı. Şaşırttın benineredesiniz linççç vahşettt sevenlerrrr?
bizim evin yakınında bir sosyete pazarı var orda kadın kılığında dudu var satıcı.o hepimize yiyin kocalarınızın parasını siz yemezseniz başkaları yer der pu ha ha ha.ha bir de pankartı var kendinin.zengin koca arıyorum yazıyor.goggle a -sosyete pazarı dudu- yaz da bak gülmekten yıkılırsınAvm’ye girince de 200 direkt gidiyor artık. Ben en son zengin kocişinin kartını alan kadınlar gibi sevgilimin kartıyla giyim alışverişi yapmıştım .
neyyyy gene mi kaçırdımmm?temizlik yaptım sonra da avm ye gittim tühhhh tühhhhhSen bugünkü vahşette yoktun. Kazen bile gelip bir sürü yorum yaptı. Şaşırttın beni
kim icat ettiyse bu parayıı lanet olsunn.ne güzel takas yapıp geçinir giderdik kardeş kardeşPere pere pere...
Hangi konuda olduSen bugünkü vahşette yoktun. Kazen bile gelip bir sürü yorum yaptı. Şaşırttın beni
neyyyy gene mi kaçırdımmm?temizlik yaptım sonra da avm ye gittim tühhhh tühhhhh
Yazlıkta akrabalar özel seslerimizi duymuşHangi konuda oldu
Ben yorumu yapıp kacmıştım
e konuya azıcık bakmıştım.demek ki asıl vahşettt kısmını kaçırmışımmm hemen bakayımmm
Ya çok sevimlibizim evin yakınında bir sosyete pazarı var orda kadın kılığında dudu var satıcı.o hepimize yiyin kocalarınızın parasını siz yemezseniz başkaları yer der pu ha ha ha.ha bir de pankartı var kendinin.zengin koca arıyorum yazıyor.goggle a -sosyete pazarı dudu- yaz da bak gülmekten yıkılırsın
Sarmadı beni o konu baya okudum sıkılıp bıraktım
adam bir efsane yaaa.çok neşeli tiyatro yeteneği de var.nevresim bornoz falan satar denizli den gelen.şıkır şıkır oynarr hem eğlenir hem eğlendirir.ha bir de barbie resmi asıp üstüne de DUDU nun gençlik resmi yazmıştıYa çok sevimli
65 sayfaymışş.okumaktan vazgeçtim.biri hayrına kazen kaçıncı sayfada geldi onu söylesin yeterSarmadı beni o konu baya okudum sıkılıp bıraktım. Üye gerçek olabilir ama bu konu bence faketi. Her şeyiyle gerçekse de konu sahibinin zihniyeti aşırı sıkıntılı senin de orada yazdığın gibi.
Arat kimler kimler yazdı kısmından65 sayfaymışş.okumaktan vazgeçtim.biri hayrına kazen kaçıncı sayfada geldi onu söylesin yeter
Konu bana da çok garip geldi ama konu sahibinin yazımı bence komikti keşke bu topiğe de gelseSarmadı beni o konu baya okudum sıkılıp bıraktım. Üye gerçek olabilir ama bu konu bence faketi. Her şeyiyle gerçekse de konu sahibinin zihniyeti aşırı sıkıntılı senin de orada yazdığın gibi.
Kazen belli bir sayfada yoktu ya nerdeyse 20 tane yorum yaptı65 sayfaymışş.okumaktan vazgeçtim.biri hayrına kazen kaçıncı sayfada geldi onu söylesin yeter
Kamu spotu gibi konu olmuş. “Kalabalık ortamda bişiler yapacaksanız sessiz olun yoksa yapmayın”. Şeye güldüm ama sürekli ses yapmadık diyordu konu sahibi, bir baktım “o sesi ben tek başıma çıkmadım nihayetinde” demişKonu bana da çok garip geldi ama konu sahibinin yazımı bence komikti keşke bu topiğe de gelse
Kazen belli bir sayfada yoktu ya nerdeyse 20 tane yorum yaptı
baktım yorumlara kazen in.eee oda mı linç team imize katıldı şimdi?kafamda deli sorularKonu bana da çok garip geldi ama konu sahibinin yazımı bence komikti keşke bu topiğe de gelse
Kazen belli bir sayfada yoktu ya nerdeyse 20 tane yorum yaptı
böyle çıkıyo mu yorumları url ekledim ama H Heytttt be https://www.kadinlarkulubu.com/search/10178662/
sizin uslu durmanıza ihtimal dahi veremiyorumm ama bennnnKamu spotu gibi konu olmuş. “Kalabalık ortamda bişiler yapacaksanız sessiz olun yoksa yapmayın”. Şeye güldüm ama sürekli ses yapmadık diyordu konu sahibi, bir baktım “o sesi ben tek başıma çıkmadım nihayetinde” demiş. Sonunda ikna olmuş ses çıkardığına.
Duş almamızdan mı anladı bilmem diyordu, benim erkek arkadaşım çok terliyor geceleri. Bazen çarşafları değiştirip birlikte duşa giriveriyoruz geceleri, uslu durduğumuz zaman bile yani. Demek ki öyle bir ortama girsek bunlar ne çok sevişiyo dicekler .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?