geyik ordinaryus profesörleri burada

Avm’ye girince de 200 direkt gidiyor artık . Ben en son zengin kocişinin kartını alan kadınlar gibi sevgilimin kartıyla giyim alışverişi yapmıştım .

Avm’ye girince de 200 direkt gidiyor artık . Ben en son zengin kocişinin kartını alan kadınlar gibi sevgilimin kartıyla giyim alışverişi yapmıştım .
bizim evin yakınında bir sosyete pazarı var orda kadın kılığında dudu var satıcı.o hepimize yiyin kocalarınızın parasını siz yemezseniz başkaları yer der pu ha ha ha.ha bir de pankartı var kendinin.zengin koca arıyorum yazıyor.goggle a -sosyete pazarı dudu- yaz da bak gülmekten yıkılırsın

Ya çok sevimli

Eklentiler

• E755C90C-2D3C-4463-9925-F304C85924DF.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 17
65 sayfaymışş.okumaktan vazgeçtim.biri hayrına kazen kaçıncı sayfada geldi onu söylesin yeter

Konu bana da çok garip geldi ama konu sahibinin yazımı bence komikti keşke bu topiğe de gelse
65 sayfaymışş.okumaktan vazgeçtim.biri hayrına kazen kaçıncı sayfada geldi onu söylesin yeter
Kazen belli bir sayfada yoktu ya nerdeyse 20 tane yorum yaptı

böyle çıkıyo mu yorumları url ekledim ama H Heytttt be https://www.kadinlarkulubu.com/search/10178662/

Konu bana da çok garip geldi ama konu sahibinin yazımı bence komikti keşke bu topiğe de gelse

Kazen belli bir sayfada yoktu ya nerdeyse 20 tane yorum yaptı
Kamu spotu gibi konu olmuş. “Kalabalık ortamda bişiler yapacaksanız sessiz olun yoksa yapmayın”. Şeye güldüm ama sürekli ses yapmadık diyordu konu sahibi, bir baktım “o sesi ben tek başıma çıkmadım nihayetinde” demiş . Sonunda ikna olmuş ses çıkardığına.

Duş almamızdan mı anladı bilmem diyordu, benim erkek arkadaşım çok terliyor geceleri. Bazen çarşafları değiştirip birlikte duşa giriveriyoruz geceleri, uslu durduğumuz zaman bile yani . Demek ki öyle bir ortama girsek bunlar ne çok sevişiyo dicekler .

sizin uslu durmanıza ihtimal dahi veremiyorumm ama bennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…