- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.155
- 348
- 28
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.081
Yok canım aynı evde uzun süre kalınca oluyor mutlakasizin uslu durmanıza ihtimal dahi veremiyorumm ama bennnn
valla bugün regl oldum 4 aydan sonra.her an pina dan önce bebek yapabilirimmmKızlar nörüyonuzzzzz
Hayırlı işler bacımvalla bugün regl oldum 4 aydan sonra.her an pina dan önce bebek yapabilirimmm
Allah razı olsun canımÇok üzüldüm canım. Çok geçmiş olsun allah şifasını versin.
İnşallah canımCok gecmis olsun uzuldum ya
Bir an once iyi olurlar insallah
Allah razı olsun canımÇok üzüldüm canım. Çok geçmiş olsun allah şifasını versin.
evi işaretliyor annesi.Ne var kızacakbebeye bezi bıraktırmaya çalışıyorum ama yakında ben huniyi takacağımher baktığım yerde çiş kaka görüyorum sanki...
He bacım de bacım ne var kızacak? Paran gitti diye mi bu surat?evi işaretliyor annesi.Ne var kızacak
Canim Allah kolaylik versin bacım zor bi süreçbebeye bezi bıraktırmaya çalışıyorum ama yakında ben huniyi takacağımher baktığım yerde çiş kaka görüyorum sanki...
kimse yok bu gece.transfer mi oldular yoksa başka gruplara?He bacım de bacım ne var kızacak? Paran gitti diye mi bu surat?
burdayım geldım yenı evekimse yok bu gece.transfer mi oldular yoksa başka gruplara?
Mümkün hersey şüphecilik iyidir. Ama bugunku konu guzeldi be ceycey tam senlikti ama Mune den de çuvaldızı batirinca acısini hissettimkimse yok bu gece.transfer mi oldular yoksa başka gruplara?
bak işte hakikatli kadın başka oluyor.asla başka gruplara gitmezzz
Bence boşanneredesiniz linççç vahşettt sevenlerrrr?
onu yapacağız fitne fücürla ben.sebebi de isveçte yaşayan arkadaşımız bizi yanına alacak hayatımız kurtulacak.hem avukatımız da var daisy .bu iş kolay olacakBence boşan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?