- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.740
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.101
Ben 4. Cocuk olacaktım.hazir torunlaonu yapacağız fitne fücürla ben.sebebi de isveçte yaşayan arkadaşımız bizi yanına alacak hayatımız kurtulacak.hem avukatımız da var daisy .bu iş kolay olacak
biz önce iş bulalımm.aramızdaki ergenuslara kötü örnek oluyoruzBen 4. Cocuk olacaktım.hazir torunla
Beni de alın. İsveççe öğrenmeye başladım bile.onu yapacağız fitne fücürla ben.sebebi de isveçte yaşayan arkadaşımız bizi yanına alacak hayatımız kurtulacak.hem avukatımız da var daisy .bu iş kolay olacak
1 euro 10 tl.isveç candırBeni de alın. İsveççe öğrenmeye başladım bile.
Ben montaj falan yaparım, montajcı olarak alabilirler beni1 euro 10 tl.isveç candırikea da da işe gireriz.
asla gıtmembak işte hakikatli kadın başka oluyor.asla başka gruplara gitmezzz
tv sektöründenmisin yoksa?ayy bana figüran olarak iş bulsana.10 dakikalığına olsa da meşhur olmam lazımmm yoksa gözüm açık giderBen montaj falan yaparım, montajcı olarak alabilirler beni
Ben de geçen ay almak zorunda kaldım. Çok pahalılaaarrbugün baktım telefonlara ama sadece baktım geldimm.gün mü yapsak ne kızlar sırayla telefon alırız birbirimize pu ha ha ha.afyon tel günü
Aç ışığı çocuğum , korma karanlıktan ben yanındayımBen sesleneyim dur Anne anneciğim
Anne anneciğim nerdesin
Korkuyorum karanliktan
Hadi bea
Anneeeeeeeeeeeee
gitme kuzum oralarda hammmm yaparlar seniiiasla gıtmem
İşteyim kuzu . Daha yeni oturtabildim
Yok bildiğin tornavidalı montaj benimki.tv sektöründenmisin yoksa?ayy bana figüran olarak iş bulsana.10 dakikalığına olsa da meşhur olmam lazımmm yoksa gözüm açık gider
benimkini kız istiyor .7 8 i piyasadan kalkmış.kahrolsunn fakirlikkkkkkkBen de geçen ay almak zorunda kaldım. Çok pahalılaaarr
ondan gıtmıyorum zaten maazallah kım vurduya gıderımgitme kuzum oralarda hammmm yaparlar seniii
istediğin zaman alırsın.tatili mi oluyordu?özel kresler ne zaman tatıl oluyor Acaba oglumla bır yere mi kacsak bız cok darlandım gene ben
el salasaydın bari .Yok bildiğin tornavidalı montaj benimki.
Bizim okul açılışına bakan geldiydi 10 dk. ünlü oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?