- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.740
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.121
Ben ayfona elini bile uzatamadım. Xiaomi yeter banabenimkini kız istiyor .7 8 i piyasadan kalkmış.kahrolsunn fakirlikkkkkkk
ne bıleyım kız oluyormuydu cok darlandım evdeistediğin zaman alırsın.tatili mi oluyordu?
alıştım ben ona ya.xiaomi süpürgem var ama adı şakirrrrBen ayfona elini bile uzatamadım. Xiaomi yeter bana
Birkaç gün izin al öğretmenden. Bir şey olmazne bıleyım kız oluyormuydu cok darlandım evde
Anam gelmiş, elimi tutAç ışığı çocuğum , korma karanlıktan ben yanındayım
Benimkine isim vermedim daha. Zavallım isimsiz kaldı. Kediler de üstüne biniyor zaten. Yakında evden kaçacakalıştım ben ona ya.xiaomi süpürgem var ama adı şakirrrr
evde oturduğun mu var da darlandın?ben 2 senedir evdeyimmm.ev araba market 3 lüsü takıldım son zamanlarda araya bir de avm atıverdim.insan görmüyorumm yakından insannnnnne bıleyım kız oluyormuydu cok darlandım evde
Evet ev ustume gelıyor artık nereye gıdeyım tabı vakalarda artı sessız sakın bır yere gıdeyımBirkaç gün izin al öğretmenden. Bir şey olmaz
Neredesin?Evet ev ustume gelıyor artık nereye gıdeyım tabı vakalarda artı sessız sakın bır yere gıdeyım
oda dogru sureklı kurslardayım ne bıleyım özledımevde oturduğun mu var da darlandın?ben 2 senedir evdeyimmm.ev araba market 3 lüsü takıldım son zamanlarda araya bir de avm atıverdim.insan görmüyorumm yakından insannnnn
mune olabilir ismiBenimkine isim vermedim daha. Zavallım isimsiz kaldı. Kediler de üstüne biniyor zaten. Yakında evden kaçacak
memleketmıNeredesin?
Benimkine leoparlı tayt giydirmeyi düşünüyorum mune olmaz.mune olabilir ismio bizi toptan banlayıp temizliyor e süpürgede evi temizliyor işte
Evet. Yakınsak öneride bulunabilirimmemleketmı
vayy canına bu hiç aklıma gelmemişti.bend e yapayım.bir de loş ışık ve slow müzik açarımm süpürgemeBenimkine leoparlı tayt giydirmeyi düşünüyorum mune olmaz.
erzıncanEvet. Yakınsak öneride bulunabilirim
sen onu arabeske baglavayy canına bu hiç aklıma gelmemişti.bend e yapayım.bir de loş ışık ve slow müzik açarımm süpürgeme
Ooo çok uzak. Ben Adana'dayım. Mersin tarafında bildiğim sakin, güzel yerler vardı.erzıncan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?