- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.740
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.141
o da olur küçük emrah şarkısı açarım.süpürgem de onun kötü yola düşen anası olursen onu arabeske bagla
ben bıraz harıtada bakayım en ıyısı bana tatıl gereklıOoo çok uzak. Ben Adana'dayım. Mersin tarafında bildiğim sakin, güzel yerler vardı.
dün adanadan biber salçam geldi.üstüne salça tanımam her sene getirtirim.limon ağacı da getirmişlerdi geçen yıl ama kuruduOoo çok uzak. Ben Adana'dayım. Mersin tarafında bildiğim sakin, güzel yerler vardı.
anasından ne istıyono da olur küçük emrah şarkısı açarım.süpürgem de onun kötü yola düşen anası olur
Limon ılık havayı sever. Soğuk görünce solup gider. Biber salçası muhteşem, annem sağ olsun yapar bize.dün adanadan biber salçam geldi.üstüne salça tanımam her sene getirtirim.limon ağacı da getirmişlerdi geçen yıl ama kurudu
sen aç gelelimmmbdv de de hıc akla zarar konu gormedım
bana uzak mesafe araba kullanmak yasak.arabam genelde dekor olarak evin önünde durur.mahalleyi her gün dolanır gelirim akşamüstleri.benım oglum muzıkle uzun yolculuğu cok sevıyor hafta sonu 21.00da kucuk bır Cafe var arabayla 1saatlık bır yol uzaklıkta oraya gıdıyoruz oglumda etrafı ızlıyor ona kalsa dısarda olalım hep
Ayrıldım gibi, o işle uğraştığım için giremedim buraya şimdi gördümmuhtesemgatsby ayrılmaya falan kalkmadın değil mi?
iyi halt ettin.şu pandemi de ayrılınır mı?hem de şeker gibi çocuktuuu.daha şekerini bulana dek duraydı yaAyrıldım gibi, o işle uğraştığım için giremedim buraya şimdi gördüm
Yasak Elma’ya sardım, baştan izliyorum sdfgs. 3. sezondayım bildiğin
O filmleri de hiç izlemedim bu arada
benim netflix bitti henüz almadım onun yerine tlc de seri katil hikayelerini izliyorumYasak Elma’ya sardım, baştan izliyorum sdfgs. 3. sezondayım bildiğin
aaaa libidosuz ben bile izledimm ayolllO filmleri de hiç izlemedim bu arada
Se 2020’ye bak 5 bin tlcikbenimkini kız istiyor .7 8 i piyasadan kalkmış.kahrolsunn fakirlikkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?