geyik ordinaryus profesörleri burada

Se 2020’ye bak 5 bin tlcik . Ben ondan aldım şarj dışında her şeyi çok iyi.
şarj önemli ama benim 6s i 4 yıl olacak alalı.pili ölmüş yarım saatte bitiyor.hafızası da yetmiyor.ben az daha para biriktireyimmm en iyisi.borsadan da kazanamadımm.vahim haldeyimm

şarj önemli ama benim 6s i 4 yıl olacak alalı.pili ölmüş yarım saatte bitiyor.hafızası da yetmiyor.ben az daha para biriktireyimmm en iyisi.borsadan da kazanamadımm.vahim haldeyimm
Pili kötü dediğim tüm iphoneların kötü . Bir gün dayanıyor şarj. XR’dan iyi, 11 ile çipi aynı ama 11’in bir düşük kalitelisi. Dışı 6-7-8’le birebir aynı.

Polo33 konunu buldum geçen de benzeri açılmıştı.ı phone 12 almak için kredi çektim ödeyemedim evime icra geldi.bunla kalsa iyi icra memuru da bana göz diktii.bend e karısına söyledim.karısı da kıskanççç kadınn kocam o benimm istediğine bakar sanane dedi.ne yapayım bu durumda diye sor

tlc de gelin katili vardı ondan esinlenip bi konu gelir mi

bu bızım kameracı olmuş

guzel ismım anılacak bu sacma yazıyla

Yeni girdi sayılır diziye. Absürtlükleri hoşuma gitti dizinin ya. Öyle pür dikkat izlemiyorum, arka planda açık işte. Ben de elimde tablet/telefon trendyolda takılıyorum oyun falan oynuyorum .
ilk başta dramaydı sonra bi anda absürt komedi ye gectiler reyting patlamsı yaşadılar
sahiqua kötü kraliçem benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…