- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.740
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.161
selam iyiyiz sen nasılsın?Selam.kizlar
Nasılsıniz
ne acayımsen aç gelelimmm
doktor mu yasakladı canbana uzak mesafe araba kullanmak yasak.arabam genelde dekor olarak evin önünde durur.mahalleyi her gün dolanır gelirim akşamüstleri.
hos geldin canımSelam.kizlar
Nasılsıniz
şarj önemli ama benim 6s i 4 yıl olacak alalı.pili ölmüş yarım saatte bitiyor.hafızası da yetmiyor.ben az daha para biriktireyimmm en iyisi.borsadan da kazanamadımm.vahim haldeyimmSe 2020’ye bak 5 bin tlcik. Ben ondan aldım şarj dışında her şeyi çok iyi.
yasaklamadı dikkat et dedi haklı çıktı çarpmadığım yer kalmadı aracı.en son eşimin aracına arkadan çarptım parktan çıkarken.şimdilerde tüm apartman benim aracı görünce en uzağına parkediyordoktor mu yasakladı can
bir yerini aç demedik herhalde.kaynanalı konu aç görümceli aç akıllara zarar olsun amane acayım
Pili kötü dediğim tüm iphoneların kötüşarj önemli ama benim 6s i 4 yıl olacak alalı.pili ölmüş yarım saatte bitiyor.hafızası da yetmiyor.ben az daha para biriktireyimmm en iyisi.borsadan da kazanamadımm.vahim haldeyimm
bakayım ona da alıcı gözüyle.teşekkürlerPili kötü dediğim tüm iphoneların kötü. Bir gün dayanıyor şarj. XR’dan iyi, 11 ile çipi aynı ama 11’in bir düşük kalitelisi. Dışı 6-7-8’le birebir aynı.
şahiquaYasak Elma’ya sardım, baştan izliyorum sdfgs. 3. sezondayım bildiğin
sırlarla evlibenim netflix bitti henüz almadım onun yerine tlc de seri katil hikayelerini izliyorum
tlc de gelin katili vardı ondan esinlenip bi konu gelir miPolo33 konunu buldum geçen de benzeri açılmıştı.ı phone 12 almak için kredi çektim ödeyemedim evime icra geldi.bunla kalsa iyi icra memuru da bana göz diktii.bend e karısına söyledim.karısı da kıskanççç kadınn kocam o benimm istediğine bakar sanane dedi.ne yapayım bu durumda diye sor
kız bende onlar varmı kıbir yerini aç demedik herhalde.kaynanalı konu aç görümceli aç akıllara zarar olsun ama
Yeni girdi sayılır diziye. Absürtlükleri hoşuma gitti dizinin ya. Öyle pür dikkat izlemiyorum, arka planda açık işte. Ben de elimde tablet/telefon trendyolda takılıyorum oyun falan oynuyorumşahiqua
Polo33 konunu buldum geçen de benzeri açılmıştı.ı phone 12 almak için kredi çektim ödeyemedim evime icra geldi.bunla kalsa iyi icra memuru da bana göz diktii.bend e karısına söyledim.karısı da kıskanççç kadınn kocam o benimm istediğine bakar sanane dedi.ne yapayım bu durumda diye sor
guzel ismım anılacak bu sacma yazıylaPolo33 konunu buldum geçen de benzeri açılmıştı.ı phone 12 almak için kredi çektim ödeyemedim evime icra geldi.bunla kalsa iyi icra memuru da bana göz diktii.bend e karısına söyledim.karısı da kıskanççç kadınn kocam o benimm istediğine bakar sanane dedi.ne yapayım bu durumda diye sor
ilk başta dramaydı sonra bi anda absürt komedi ye gectiler reyting patlamsı yaşadılarYeni girdi sayılır diziye. Absürtlükleri hoşuma gitti dizinin ya. Öyle pür dikkat izlemiyorum, arka planda açık işte. Ben de elimde tablet/telefon trendyolda takılıyorum oyun falan oynuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?