geyik ordinaryus profesörleri burada

avon candırrr.ama avon satıcılarından nefret ettim bir de amyway cilerden bir yakaladılar mı ümüğümü sıkıyorlar bir şey alana kadar.onları görünce yolumu değiştiriyorummm
İnternetten alıyorum ben de direkt .

O değil de ben hep çalışırken Zara Mango falan giyinirim diyordum. Lcw ve Addax müdavimi oldum

İnternetten alıyorum ben de direkt .

O değil de ben hep çalışırken Zara Mango falan giyinirim diyordum. Lcw ve Addax müdavimi oldum
defectonun basic tişiörtleri efsane yaa.10 tane aldım valla seneye de giyerim diye.25 tl idiler ama işyerimizin çekiyle aldım 5 kuruş vermedimm.sonra gap e girdim girmez olaydımm.sonra polo garage ye girdim girmez olaydımm psikolojim bozulduuu.

DeFacto'nun basic tişörtlerini ben de indirim döneminde alırım. Pamuklu tişörtler kullanışlı oluyor. O pahalı markaların çoğunun kumaşı daha kötü. Zara'da fiyatlar uçuyor ana kumaşa bir bakıyorsun polyester

zara sevmem ben.hem pahalı hem de kumaşları kötü aynen.ipekyol twist güzeldir.indirim de bir iki parça alırım onlardan.kotonda bozdu.defactoyu beğendim valla kıza da kendime de aldım.okul tişörtleri lacoste model 20 tl idi.

Ben yıllardır DeFacto'dan çokça alışveriş yaparım. Kot pantolona ve ayak problemimden dolayı ayakkabıya iyi para veririm sadece. Gerisi kumaşı iyi olduktan sonra önemli değil benim için

Ben yıllardır DeFacto'dan çokça alışveriş yaparım. Kot pantolona ve ayak problemimden dolayı ayakkabıya iyi para veririm sadece. Gerisi kumaşı iyi olduktan sonra önemli değil benim için
ben ayakkabı çantaya iyi para veririm hediye de gelir yurtdışından arkadaş akrabalardan.kotta da marka ararımm.onun dışında 10 tllik tişörtte giyerim pazardan da alırımm.çalışmadığım için eskimiyorlar zatenn.

M MrsDelfino atanınca sen de öğretmen konusu aç.seni de linçlesinler.
Şey konusu açıcam maaşımızı, tatilimizi dilinize düşürüyorsunuz sürekli o maaş hiçbir şeye yetmiyormuş. Ben ev mi geçindireyim bu yaşımda süslenmeme bakımıma mı harcayayım işin içinden çıkamıyorum. Dünyayı dolaşmam, doya doya gezip tozup eğlenmem gereken yaşımda yetiştiğim ortamla taban tabana zıt bir yerde tıkılı kalıp geçim sıkıntısı yaşıyorum. Tatil de 2 ay değil 9 ay olsa ne olacak, maaş doğru düzgün tatil yapmaya mı yetiyor sanki??!!!

abovvvvv bunları yazarsan çiğ çiğ yerler seniiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…