- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.155
- 348
- 28
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.401
İnternetten alıyorum ben de direktavon candırrr.ama avon satıcılarından nefret ettim bir de amyway cilerden bir yakaladılar mı ümüğümü sıkıyorlar bir şey alana kadar.onları görünce yolumu değiştiriyorummm
Addax severim ben. Ama onun da eski fiyatları kalmadıİnternetten alıyorum ben de direkt.
O değil de ben hep çalışırken Zara Mango falan giyinirim diyordum. Lcw ve Addax müdavimi oldum
defectonun basic tişiörtleri efsane yaa.10 tane aldım valla seneye de giyerim diye.25 tl idiler ama işyerimizin çekiyle aldım 5 kuruş vermedimm.sonra gap e girdim girmez olaydımm.sonra polo garage ye girdim girmez olaydımm psikolojim bozulduuu.İnternetten alıyorum ben de direkt.
O değil de ben hep çalışırken Zara Mango falan giyinirim diyordum. Lcw ve Addax müdavimi oldum
DeFacto'nun basic tişörtlerini ben de indirim döneminde alırım. Pamuklu tişörtler kullanışlı oluyor. O pahalı markaların çoğunun kumaşı daha kötü. Zara'da fiyatlar uçuyor ana kumaşa bir bakıyorsun polyesterdefectonun basic tişiörtleri efsane yaa.10 tane aldım valla seneye de giyerim diye.25 tl idiler ama işyerimizin çekiyle aldım 5 kuruş vermedimm.sonra gap e girdim girmez olaydımm.sonra polo garage ye girdim girmez olaydımm psikolojim bozulduuu.
zara sevmem ben.hem pahalı hem de kumaşları kötü aynen.ipekyol twist güzeldir.indirim de bir iki parça alırım onlardan.kotonda bozdu.defactoyu beğendim valla kıza da kendime de aldım.okul tişörtleri lacoste model 20 tl idi.DeFacto'nun basic tişörtlerini ben de indirim döneminde alırım. Pamuklu tişörtler kullanışlı oluyor. O pahalı markaların çoğunun kumaşı daha kötü. Zara'da fiyatlar uçuyor ana kumaşa bir bakıyorsun polyester
Ben yıllardır DeFacto'dan çokça alışveriş yaparım. Kot pantolona ve ayak problemimden dolayı ayakkabıya iyi para veririm sadece. Gerisi kumaşı iyi olduktan sonra önemli değil benim içinzara sevmem ben.hem pahalı hem de kumaşları kötü aynen.ipekyol twist güzeldir.indirim de bir iki parça alırım onlardan.kotonda bozdu.defactoyu beğendim valla kıza da kendime de aldım.okul tişörtleri lacoste model 20 tl idi.
En sonunda o konuların birinde ben de banın hakkını vereceğim.
ben ayakkabı çantaya iyi para veririm hediye de gelir yurtdışından arkadaş akrabalardan.kotta da marka ararımm.onun dışında 10 tllik tişörtte giyerim pazardan da alırımm.çalışmadığım için eskimiyorlar zatenn.Ben yıllardır DeFacto'dan çokça alışveriş yaparım. Kot pantolona ve ayak problemimden dolayı ayakkabıya iyi para veririm sadece. Gerisi kumaşı iyi olduktan sonra önemli değil benim için
Kimseyi düşünenem ya daha gencimmuhtesemgatsby bebem sen uyumadın mı?o çocuğu mu düşünüyorsun?
ama sen ergenus sayılırsınn uyuman büyümen lazımm.hadi evladımm sütünü iç te yattt eeee eeee dandini dandini dastanaaaa danalar girmiş bostanaaa ee eeeeeeKimseyi düşünenem ya daha gencimGeç uyuyorum normalde de
Şey konusu açıcam maaşımızı, tatilimizi dilinize düşürüyorsunuz sürekli o maaş hiçbir şeye yetmiyormuş. Ben ev mi geçindireyim bu yaşımda süslenmeme bakımıma mı harcayayım işin içinden çıkamıyorum. Dünyayı dolaşmam, doya doya gezip tozup eğlenmem gereken yaşımda yetiştiğim ortamla taban tabana zıt bir yerde tıkılı kalıp geçim sıkıntısı yaşıyorum. Tatil de 2 ay değil 9 ay olsa ne olacak, maaş doğru düzgün tatil yapmaya mı yetiyor sanki??!!!
iyi gecelerrr.valla ben bir şey yapmadım.bana kart dendi cevap verdim.suçsuzum hakim beyyyyyHatunlar iyi geceler diliyorum. Sabaha banlanmayız inşallah.
Görcess. Benim içim rahat, yorum yapmadım konuyaHatunlar iyi geceler diliyorum. Sabaha banlanmayız inşallah.
abovvvvv bunları yazarsan çiğ çiğ yerler seniiiiiiiŞey konusu açıcam maaşımızı, tatilimizi dilinize düşürüyorsunuz sürekli o maaş hiçbir şeye yetmiyormuş. Ben ev mi geçindireyim bu yaşımda süslenmeme bakımıma mı harcayayım işin içinden çıkamıyorum. Dünyayı dolaşmam, doya doya gezip tozup eğlenmem gereken yaşımda yetiştiğim ortamla taban tabana zıt bir yerde tıkılı kalıp geçim sıkıntısı yaşıyorum. Tatil de 2 ay değil 9 ay olsa ne olacak, maaş doğru düzgün tatil yapmaya mı yetiyor sanki??!!!
Tek asgari ücretle iki çocuk büyütüp onların her ihtiyacına eksiksiz yettiğini iddia eden üyeler tarafından şükürsüzlükle suçlanmak suretiyle linç yerimabovvvvv bunları yazarsan çiğ çiğ yerler seniiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?