- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.743
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.421
kolejde de çocuk okutuyorlar orayı unutmuşsunnTek asgari ücretle iki çocuk büyütüp onların her ihtiyacına eksiksiz yettiğini iddia eden üyeler tarafından şükürsüzlükle suçlanmak suretiyle linç yerim
Eğer lise öğretmeniysen cidden ergenlerin kahrını çekmek çok zor, kendimden biliyorumŞey konusu açıcam maaşımızı, tatilimizi dilinize düşürüyorsunuz sürekli o maaş hiçbir şeye yetmiyormuş. Ben ev mi geçindireyim bu yaşımda süslenmeme bakımıma mı harcayayım işin içinden çıkamıyorum. Dünyayı dolaşmam, doya doya gezip tozup eğlenmem gereken yaşımda yetiştiğim ortamla taban tabana zıt bir yerde tıkılı kalıp geçim sıkıntısı yaşıyorum. Tatil de 2 ay değil 9 ay olsa ne olacak, maaş doğru düzgün tatil yapmaya mı yetiyor sanki??!!!
masadan eksiliyor dostlarSon bir kez baktım da Kudra da banlanmış. İyi geceler
Atanmadım dahaEğer lise öğretmeniysen cidden ergenlerin kahrını çekmek çok zor, kendimden biliyorumBana en zor gelen meslek öğretmenlik.
Ortaokulda da çocuklar yeni ergenliğe giriyorlar, onlar da hiç çekilmez. Ay çocuk düşmanı gibi konuştum ama kendi dönemim aklıma gelince öğretmenlik büyük sabır istiyormuş diyorum gerçektenAtanmadım daha. Ortaokul ve ilkokul yazıcam ama tercihlere. Lise gerçekten zor. İngilizceciyim ben. Stajlarımı hep ilkokulda yaptım. Özelde de ilkokulda çalıştım. Lise baya uzak geliyor sırf bu yüzden bile.
Ek atama haberi bekliyorum umutsuzca. Erkek arkadaşım Van merkezde. O da İngilizce öğretmeni. Bana da böyle Erciş’e bağlı köy okulları falan geliyor. Araba alabilirse hafta sonları yanımda olur en azından. Şu an 4-5 ayda bir görüşebiliyoruz. Daha iyi olur yani.Ortaokulda da çocuklar yeni ergenliğe giriyorlar, onlar da hiç çekilmez. Ay çocuk düşmanı gibi konuştum ama kendi dönemim aklıma gelince öğretmenlik büyük sabır istiyormuş diyorum gerçektenEn güzeli ilkokul, minik minik tam sevimli zamanlar.
Yaşımdan dolayı sığ düşünüyor olabilirim ama insanların kariyerleri için çok küçük yerlere bile gitmeyi göze alması aşırı takdir edilmesi gereken bir olay gibi geliyor. Güneydoğu'nun büyük bir şehrinden İzmir'e taşındık. Orada yaşadığım şehir de büyük olmasına rağmen iyi ki taşınmışız diyorum. Büyük ve kalabalık şehirleri seviyorum. Beton görmek hoşuma gidiyor sanırım
Umarım güzel bir yer gelir sana da. Sonradan atanma durumları da oluyor bildiğim kadarıyla.
19 yaşındayım ben, işte okullar açılırsa daha da büyük yer olan İstanbul'a gideceğimSen kaç yaşındasın? Hep küçüksün ddniyor merak ettimOkuyor musun?
Çok güzel haber, sağlıkla büyüsün inşallahyokluğunda ki tek önemli olay muhtelifevhamlıhatun doğurdu
Haha biz de senin yaşındaydık ilk görüştüğümüzde, serserilik peşindeydik19 yaşındayım ben, işte okullar açılırsa daha da büyük yer olan İstanbul'a gideceğimBiraz metropolün çilesini çekeyim de okul bitince arkama bakmadan kaçayım
Ben hiç gitmedim ama annemin yakın arkadaşı Vanlı, çok güzel olduğunu söyler hep. Sevmişti baya. Evlilik durumları olursa yani aile kurunca nerede yaşadığın o kadar önemli olmaz sanırım. Yanındaki kişi daha önemli. Ben şimdi serserilik peşindeyim tabii
Kuaföre geldim ben de. Bu ara çok havalıyım, tatilimi yaptım, kuaföre geldim, üstelik bir de alışveriş yaptım kuaförü beklerken. Kredi kartım halay çekiyorSelam kızlar bugğn çok işim var. Akşama görüşürüz. Sizi seviyorummm
Eski nicke dönmüşsün hayırdır?Herkes sağ salim mi
Eski nicke dönmüşsün hayırdır?
Herkes ismiyle müsemma olmakla suçluyordu kızı. Bıktı herhaldeEski nicke dönmüşsün hayırdır?
"Başka şansım kalmadi" diyorsun yaniÇok fitnelik beklenen bir nickti beklentileri karşılayamadım
Vallahi fitne yakışmamisti no option güzel,Herkes ismiyle müsemma olmakla suçluyordu kızı. Bıktı herhalde
Yeni nikinin şerefine bana kart demeni bağışlıyorummmÇok fitnelik beklenen bir nickti beklentileri karşılayamadım
E tanımasam ben de öyle düşünürdümHerkes ismiyle müsemma olmakla suçluyordu kızı. Bıktı herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?