geyik ordinaryus profesörleri burada

Eğer lise öğretmeniysen cidden ergenlerin kahrını çekmek çok zor, kendimden biliyorum Bana en zor gelen meslek öğretmenlik.

Eğer lise öğretmeniysen cidden ergenlerin kahrını çekmek çok zor, kendimden biliyorum Bana en zor gelen meslek öğretmenlik.
Atanmadım daha . Ortaokul ve ilkokul yazıcam ama tercihlere. Lise gerçekten zor. İngilizceciyim ben. Stajlarımı hep ilkokulda yaptım. Özelde de ilkokulda çalıştım. Lise baya uzak geliyor sırf bu yüzden bile.

Doğuda küçük ilçelere bağlı köy okulları geliyor şu an . Puanım alanımda baya iyi ama son 20 senenin en düşük öğretmen atamasına denk geldim sdafgs. 20+10 bin bile yapsalar (yıllardır 20+20 bin yapıyorlar) Doğuda il merkezinde olucam direkt. Ama yapmıyorlar .

Atanmadım daha . Ortaokul ve ilkokul yazıcam ama tercihlere. Lise gerçekten zor. İngilizceciyim ben. Stajlarımı hep ilkokulda yaptım. Özelde de ilkokulda çalıştım. Lise baya uzak geliyor sırf bu yüzden bile.
Ortaokulda da çocuklar yeni ergenliğe giriyorlar, onlar da hiç çekilmez. Ay çocuk düşmanı gibi konuştum ama kendi dönemim aklıma gelince öğretmenlik büyük sabır istiyormuş diyorum gerçekten En güzeli ilkokul, minik minik tam sevimli zamanlar.

Yaşımdan dolayı sığ düşünüyor olabilirim ama insanların kariyerleri için çok küçük yerlere bile gitmeyi göze alması aşırı takdir edilmesi gereken bir olay gibi geliyor. Güneydoğu'nun büyük bir şehrinden İzmir'e taşındık. Orada yaşadığım şehir de büyük olmasına rağmen iyi ki taşınmışız diyorum. Büyük ve kalabalık şehirleri seviyorum. Beton görmek hoşuma gidiyor sanırım

Umarım güzel bir yer gelir sana da. Sonradan atanma durumları da oluyor bildiğim kadarıyla.

Ek atama haberi bekliyorum umutsuzca. Erkek arkadaşım Van merkezde. O da İngilizce öğretmeni. Bana da böyle Erciş’e bağlı köy okulları falan geliyor. Araba alabilirse hafta sonları yanımda olur en azından. Şu an 4-5 ayda bir görüşebiliyoruz. Daha iyi olur yani.

1 yıla onun eş durumundan benim yanıma gelmesi olasılığı çıkıyor. Belki dişimizi sıkıp merkezde yaşayalım dersek ben de göreve başladıktan 3 yıl sonra il içi/il dışı tayin alabiliyorum. Tabi yerine göre artabiliyor bu süreler.

Ben Antalya’da doğup büyüdüm, Eskişehir’de okudum. Bu ikisi dışında şehir görmemiştim . Van’ın merkezini sevdim ama. Tabi sevgilimle olduğum her yer bir güzel geliyor o da ayrı konu .

İlkokul da zor. Onların enerjisi çok, okul ortamına alışkın değiller. Zapt etmek, derse motive etmek ayrı bir iş . O yüzden önce ortaokul sonra ilkokulları dizmeyi düşünüyorum. Tercihlerimiz de eylülün ilk haftası olacak. O güne kadar bir umut ek atama açıklaması bekleyeceğim. Pandemiden dolayı sarkıttılar. Normalde mayısta kpss’ye girerdik eylülde ve şubatta atamalar gelirdi. Biz 2020 eylülde girdik sınava. Daha bu eylülde okul tercihi yapacağız işte .

Sen kaç yaşındasın? Hep küçüksün ddniyor merak ettim Okuyor musun?

Sen kaç yaşındasın? Hep küçüksün ddniyor merak ettim Okuyor musun?
19 yaşındayım ben, işte okullar açılırsa daha da büyük yer olan İstanbul'a gideceğim Biraz metropolün çilesini çekeyim de okul bitince arkama bakmadan kaçayım

Ben hiç gitmedim ama annemin yakın arkadaşı Vanlı, çok güzel olduğunu söyler hep. Sevmişti baya. Evlilik durumları olursa yani aile kurunca nerede yaşadığın o kadar önemli olmaz sanırım. Yanındaki kişi daha önemli. Ben şimdi serserilik peşindeyim tabii

Haha biz de senin yaşındaydık ilk görüştüğümüzde, serserilik peşindeydik . 2 sene friends with benefits tarzı görüştükten sonra sevgili olduk, toplamında 6 yıldır birlikteyiz, daha geçen sene ciddi düşünmeye başladık .

Van’ın merkezi gerçekten güzel. Erciş çok korkunç . Arkadaşımız atandı Erciş’e de, onlara gidiyoruz. Erciş’in çoğu yeri o kadar boş ki kesip atsalar seni, kimsenin haberi olmaz. O anlamda korkunç.

Ben açıkçası biraz fazla evcimen biriyim. Evim doğalgazlı olsun yeni, temiz, sağlam bir bina olsun, bana yeter. Gece hayatım vs pek olmadı, club değil pubcıyım daha çok. Tatillerde ailemin falan yanına gittiğimde 1-2 yere gitsem 9 ay idare eder beni . Evim rahat olsun yeter yani. O yüzden de çok çok önemli değil nereye gittiğim, yeter ki sevdiğime yakın olayım.

İstanbul’u bi sevemiyorum ama sevgilim İstanbullu. İleride ya taşınırız ya tatillerde uzun süre kalırız. İstanbul’dan kaçışım yok . Umarım güzel geçer senin için.

Selam kızlar bugğn çok işim var. Akşama görüşürüz. Sizi seviyorummm
Kuaföre geldim ben de. Bu ara çok havalıyım, tatilimi yaptım, kuaföre geldim, üstelik bir de alışveriş yaptım kuaförü beklerken. Kredi kartım halay çekiyor Yazın yediğim bu hurmaların kışın g.tümü nasıl tırmaladığına burda hep birlikte şahit olacaksınız bebeklerim

iğnemi oldum 3 market gezip haftalık alışverişimi yaptım evde onları yerleştirdim çamaşır topladım gene attım. Sigara böreği sardım. E hani pazarları tatil günüydü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…