- 21 Kasım 2017
- 29.490
- 128.966
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.001
Ankara’nın öyle bir pisliği var evet. Bulaşırsan kurtulamıyorsun.ben izmir i tercih ederim de Ankara bırakmıyor yakamızı.
Ben kendim hala gazlı bebek olduğum için çocuğa da kızamam herhalde gazlı olursabenim kızda hiç gaz sorunu olmadı o yüzden bilemeyeceğimm
Daha evlilikte o aşamaya gelmedik zaten yaBen yazdim o zaman sende yap ama bebekler hic durmadan saliyor bi zahmet sen arada yap
Annem anlatırdı oda zeytinyağı ile masaj yaparmışBebişle uykusuz her gece şarkısını canlandırıyoruz her akşam
Gazdan uyuyamıyor ya
Tavsiyesi olur mu ki hanımlar
emekli olamıyoruz yaş yasasına takılıyoruz.özel sektöre geçmek istiyor eşim artık ama devlet cıkssss diyorAnkara’nın öyle bir pisliği var evet. Bulaşırsan kurtulamıyorsun.
Ben 4 yılda okuyup kaçtım yaAnkara’nın öyle bir pisliği var evet. Bulaşırsan kurtulamıyorsun.
kaynanaya bir anneciğimm desen kadın belki de gece gündüz masaj yapacak sanaDaha evlilikte o aşamaya gelmedik zaten ya
Ulu orta mümkün değil öyle sürekli sürekli hem de
Kaynanayla gaz masajı seansıkaynanaya bir anneciğimm desen kadın belki de gece gündüz masaj yapacak sana
gördük manzaranı .benim de tarla manzaram var çatlaaaaBen 4 yılda okuyup kaçtım ya
Denizsiz yerde duramıyorum
Sarı ot beni bayıyorgördük manzaranı .benim de tarla manzaram var çatlaaaa
Benimde deniz manzaram var aghjj ama o manzaramı kaybediyorum yakındagördük manzaranı .benim de tarla manzaram var çatlaaaa
Ben de duramıyordum. NeyseBen 4 yılda okuyup kaçtım ya
Denizsiz yerde duramıyorum
Yakın zamanda böbreklerimden bir tomografi ve röntgen çektirdim. Doktor şok oldu. Bakıp bakıp gazdan hiçbir şey görünmüyor diyorBen kendim hala gazlı bebek olduğum için çocuğa da kızamam herhalde gazlı olursa
fakir koca bulmanın zararları.bak bende de deniz yerine tarla manzarası var.yaşasınnn fakirlikkkkkkBenimde deniz manzaram var aghjj ama o manzaramı kaybediyorum yakında
Bi zahmet yaşa takılın 35 yaşında emekli mi olunuremekli olamıyoruz yaş yasasına takılıyoruz.özel sektöre geçmek istiyor eşim artık ama devlet cıkssss diyor
mersin var yakınında.benim yakınımda çorum var yozgat var üüüüüüüüüüüBen de duramıyordum. Neyse
abla nereye biriktirdinYakın zamanda böbreklerimden bir tomografi ve röntgen çektirdim. Doktor şok oldu. Bakıp bakıp gazdan hiçbir şey görünmüyor diyorAdam durup durup bir bana bir sonuçlara bakıyor hayret doğrusu falan diyor yakıştıramadı zahir
En son dedi ki bir ilaç vereceğim, günde üç kereye kadar ömür boyu kullanabilirsin. Böbreği unuttu dr gaza yoğunlaştı. Artık hocam gazla ilgili bir sorunum yok ben çıkarabiliyorum sen böbreğe gel asıl dedim
35 yaşta nereden çıktı?1970 doğumlu eşimBi zahmet yaşa takılın 35 yaşında emekli mi olunur
hoşbuldumm hocammm.sen de hoşgeldinnBen bu konuyu kaybettim bu arada, önce bildirimler geliyordu sonra birden kesildi. Neyse buldum sonunda.
Ceycey geri dönmüşsün hoş geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?