geyik ordinaryus profesörleri burada

H Heytttt be bilir bizim istediğimiz bir ayakkabı vardı blazer model onu almış. Arkadaşım da karar veremedi ne alacağına ama o kadar pahalı bir şey değildi dediğim gibi. Çocuk iyi ya bu arada ama biraz tahammül etmesi zor bir tip. Çok detaycı insanlar olur ya, her hareketten bir anlam çıkarmaya çalışırlar ve ince detaylara takılırlar. O şekilde bir insan. Öyle olunca biz de düşündük.

Zaten bunlar guldu gecti guldu gecti sekerim
Bende cogunu okudum hem laf yetiştiriyorum hem okuyorum
Oku pinam ben bi soru gatsby bir soru sordu o ara benim bu harika süpürgeyi attik sonra herkes gurbette övünmeye gecti bende hamama gectim boyuna türkü çığırıyom

Eklentiler

• 86FA3B4E-2480-4665-B6D9-AC6DCA2DE646.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 21
  • 650B03A2-AEEF-46E2-AC95-4287F46DC7E5.webp
    33 KB · Görüntüleme: 22
Amyyy bende istiyorum bu konuya birlikte eğilip en iyisini bulalim kullanalim
Trendyolda ındırım vardı aldım.
Deneyecegım voonka

Bır de baska marka vardı aşırı yorum yapmıslar . Kesın bıe fenomen reklamını yaotıgı ıcın çökmüştürler trendyola
Aynı seyler sonucta fark eder mı ?

Aynı mi ben bu konuda bilgi sahibi degilim Amy. Yurtdışındaki kolojenleri övmüşlerdi

Hangı marka
Ne zamandır? Yenı sıparıs verdım
3 ay kullanayım dıyoeum.

Hatta anneme de alacaktım ama cekındım
Dizinden amelıyat oldu
Iyı gelır ama bılemıuorum
Şimdi ben suda kollajen kullanıyorum. Ama düzenli değil. Ara sıra aklıma geldikçe yapıyor, içiyorum. Öncesinde iki yıl tablet kollajen kullanmıştım, onların miktarı az oluyor. 35 yaşından önce kullanılabilir.

Eşimin teyzesinin dizleri ağrıyordu, ona da aldık. Faydası olduğunu söylüyor. Kayınvalidem de dizlerinden ameliyat oldu. Ona da aldım. O da kullanıyor.

Anneme başka bir markadan aldım. Çünkü suda şekerli, annemde şeker var. Ona aldığım anneme alerji yaptı.

Aynı mi ben bu konuda bilgi sahibi degilim Amy. Yurtdışındaki kolojenleri övmüşlerdi
hap şeklinde olanları etkili değil ya şase ya da sıvı içecek şeklinde olanlar faydalı.evet kemiklere de iyi geliyor yaşlılarda kullanmalı mümkünse

ben day2day marka kullandım 1 ay.3 ay kullanılması gerekiyordu almadım

Bıraz araştıedım kk da kullananları okudum.
Bu markayı da övenler cok

Aşırı bılgılı, delı gıbı arastırmıs
Olumlu olumsuzbyorumları okumus biri lazim
Voonka Eczacıbaşı üretimi. Ben tabletini kullandım. Ama artık 37 yaşındayım ve tablet kollajen benim yaşıma yetmiyor. Toz kullanıyorum.

Hangı marka?
3 ay duzenlı sonra 1 Ay ara verın dıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…