- 10 Ekim 2020
- 1.997
- 8.772
- 88
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.841
H Heytttt be bilir bizim istediğimiz bir ayakkabı vardı blazer model onu almış. Arkadaşım da karar veremedi ne alacağına ama o kadar pahalı bir şey değildi dediğim gibi. Çocuk iyi ya bu arada ama biraz tahammül etmesi zor bir tip. Çok detaycı insanlar olur ya, her hareketten bir anlam çıkarmaya çalışırlar ve ince detaylara takılırlar. O şekilde bir insan. Öyle olunca biz de düşündük.Canim ben hediyeyi merak ettim. Siz ne almayi düşünmüştünüz o ne almış?
Iki sekilde dusundum bende gatsbym
Ilki adam iliskiyi bitirecek ve borclu kalmak istememiş. Adami taniyan arkadasin adam onurlu mu?
Ikincisi adamin icinden gelmis sevgisinden almıştır.
Soyle simdi benim sipa okula başlıyor gittim orijinal aldim, daha kendime hic vermedim o parayı ocağıma incir ağacı çaktıÇakma nasıl oluyor, bilmiyor ben
Oku pinam ben bi soru gatsby bir soru sordu o ara benim bu harika süpürgeyi attik sonra herkes gurbette övünmeye gecti bende hamama gectim boyuna türkü çığırıyomZaten bunlar guldu gecti guldu gecti sekerim
Bende cogunu okudum hem laf yetiştiriyorum hem okuyorum
Ahan da böyle oluyorÇakma nasıl oluyor, bilmiyor ben
Ben kullanıyorum.Kolajen kullanan var mı?
Amyyy bende istiyorum bu konuya birlikte eğilip en iyisini bulalim kullanalimKolajen kullanan var mı?
Hangı markaBen kullanıyorum.
Haydii söyle ( ibrahim tatlıses gibi)Ben kullanıyorum.
Trendyolda ındırım vardı aldım.Amyyy bende istiyorum bu konuya birlikte eğilip en iyisini bulalim kullanalim
Nil bunu beğendiAhan da böyle oluyorama kız chanel bilmez rengi parlak diye yapıştı
Aynı mi ben bu konuda bilgi sahibi degilim Amy. Yurtdışındaki kolojenleri övmüşlerdiTrendyolda ındırım vardı aldım.
Deneyecegım voonka
Bır de baska marka vardı aşırı yorum yapmıslar . Kesın bıe fenomen reklamını yaotıgı ıcın çökmüştürler trendyola
Aynı seyler sonucta fark eder mı ?
Şimdi ben suda kollajen kullanıyorum. Ama düzenli değil. Ara sıra aklıma geldikçe yapıyor, içiyorum. Öncesinde iki yıl tablet kollajen kullanmıştım, onların miktarı az oluyor. 35 yaşından önce kullanılabilir.Hangı marka
Ne zamandır? Yenı sıparıs verdım
3 ay kullanayım dıyoeum.
Hatta anneme de alacaktım ama cekındım
Dizinden amelıyat oldu
Iyı gelır ama bılemıuorum
hap şeklinde olanları etkili değil ya şase ya da sıvı içecek şeklinde olanlar faydalı.evet kemiklere de iyi geliyor yaşlılarda kullanmalı mümkünseAynı mi ben bu konuda bilgi sahibi degilim Amy. Yurtdışındaki kolojenleri övmüşlerdi
Bıraz araştıedım kk da kullananları okudum.Aynı mi ben bu konuda bilgi sahibi degilim Amy. Yurtdışındaki kolojenleri övmüşlerdi
ben day2day marka kullandım 1 ay.3 ay kullanılması gerekiyordu almadımŞimdi ben suda kollajen kullanıyorum. Ama düzenli değil. Ara sıra aklıma geldikçe yapıyor, içiyorum. Öncesinde iki yıl tablet kollajen kullanmıştım, onların miktarı az oluyor. 35 yaşından önce kullanılabilir.
Eşimin teyzesinin dizleri ağrıyordu, ona da aldık. Faydası olduğunu söylüyor. Kayınvalidem de dizlerinden ameliyat oldu. Ona da aldım. O da kullanıyor.
Anneme başka bir markadan aldım. Çünkü suda şekerli, annemde şeker var. Ona aldığım anneme alerji yaptı.
Voonka Eczacıbaşı üretimi. Ben tabletini kullandım. Ama artık 37 yaşındayım ve tablet kollajen benim yaşıma yetmiyor. Toz kullanıyorum.Bıraz araştıedım kk da kullananları okudum.
Bu markayı da övenler cok
Aşırı bılgılı, delı gıbı arastırmıs
Olumlu olumsuzbyorumları okumus biri lazim
Hangı marka?Şimdi ben suda kollajen kullanıyorum. Ama düzenli değil. Ara sıra aklıma geldikçe yapıyor, içiyorum. Öncesinde iki yıl tablet kollajen kullanmıştım, onların miktarı az oluyor. 35 yaşından önce kullanılabilir.
Eşimin teyzesinin dizleri ağrıyordu, ona da aldık. Faydası olduğunu söylüyor. Kayınvalidem de dizlerinden ameliyat oldu. Ona da aldım. O da kullanıyor.
Anneme başka bir markadan aldım. Çünkü suda şekerli, annemde şeker var. Ona aldığım anneme alerji yaptı.
tabletlerde yeterli kolejen yok ondan ucuzlar zatennVoonka Eczacıbaşı üretimi. Ben tabletini kullandım. Ama artık 37 yaşındayım ve tablet kollajen benim yaşıma yetmiyor. Toz kullanıyorum.
YeTmediğini nasıl anlıyorsun?Voonka Eczacıbaşı üretimi. Ben tabletini kullandım. Ama artık 37 yaşındayım ve tablet kollajen benim yaşıma yetmiyor. Toz kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?