geyik ordinaryus profesörleri burada

ben day2day marka kullandım 1 ay.3 ay kullanılması gerekiyordu almadım
Evet 3 ay kullanım, 1 ay ara, tekrar 3 ay kullanım olması gerekiyor. Ben biraz tembelim. Ama düzenli kullanıldığımda cildim ışıldıyor.

Bir de kollajen kullanırken C vitamini almak lazım. Bazı kollajenlerin içerisinde oluyor. Eğer yoksa ona da dikkat edilmeli.

Saclarim benim de azaldı çözüm bulan yazsin bacilar
Benim yarısı döküldü bir ayda dökülmeyi durdurmayı bulana kadar az daha kel kalıyordum ama daha çıkartmayı bulamadim bir kısmı uzamaya basladi dokulenlerin kalanına uğraşıyorum

Bu arada çok geri gitmişim okuycam diye

Soyle simdi benim sipa okula başlıyor gittim orijinal aldim, daha kendime hic vermedim o parayı ocağıma incir ağacı çaktı
Şu hayatta kendime aldığım Calvin Klein çanta ve cüzdanım var, onları da misafire saklanan yemek tabakları gibi ayda yılda 1 kullanıyorum artik geline falan miras bırakırım, Allah'ın pintisi diye beni ansın dursun

çanta ayakkabı bende dolu.hediye geliyor çünkü sık sık.kendim de ucuz bulunca alıyorum ama ck guess aj lacoste üstü markalar yok tabiki.balenciaga sordum geçen hafta çakmasına 2000 dedi.çakmasına bile gücümüz yetmiyor yanii

Bunu aldım

Googlede bıraz araştırayım dedım hep reklam hep reklam
Ekşi sözlüğün farklı bir versiyonu var. Süslü sözlük adı. Orada herkes kozmetik ürünleriyle ilgili deneyimlerini yazıyor. Kozmetik araştırırke bakabilirsiniz. Kollajen kullananların da deneyimleri var.

o süslünün önerisiyle simple diye bir serum aldım.heryerim kızardı kaşındı acillik oldum.oraya da güvenmiyorum artık

Hangı marka iyi geldı? Ben de cekınıyorum almaya kendısıne bısı olur diye :)
Annemin cildi aşırı hassas, bir de karaciğeri pek sağlam değil. O yüzden alerjiye çok açık. Yani herkeste böyle bir etki olacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…