- 12 Temmuz 2016
- 2.195
- 6.645
- 158
- 41
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.861
Evet 3 ay kullanım, 1 ay ara, tekrar 3 ay kullanım olması gerekiyor. Ben biraz tembelim. Ama düzenli kullanıldığımda cildim ışıldıyor.ben day2day marka kullandım 1 ay.3 ay kullanılması gerekiyordu almadım
dermatolog söyledi bana.onun önerisiyle şase almıştım.toz da aynıdır o da iyiYeTmediğini nasıl anlıyorsun?
Bu arada toz aldım
Benim yarısı döküldü bir ayda dökülmeyi durdurmayı bulana kadar az daha kel kalıyordum ama daha çıkartmayı bulamadim bir kısmı uzamaya basladi dokulenlerin kalanına uğraşıyorumSaclarim benim de azaldı çözüm bulan yazsin bacilar
Şu hayatta kendime aldığım Calvin Klein çanta ve cüzdanım var, onları da misafire saklanan yemek tabakları gibi ayda yılda 1 kullanıyorumSoyle simdi benim sipa okula başlıyor gittim orijinal aldim, daha kendime hic vermedim o parayı ocağıma incir ağacı çaktı
Ben bunu kullanıyorum:Hangı marka?
3 ay duzenlı sonra 1 Ay ara verın dıyorlar
Şekerlı mı ?
çanta ayakkabı bende dolu.hediye geliyor çünkü sık sık.kendim de ucuz bulunca alıyorum ama ck guess aj lacoste üstü markalar yok tabiki.balenciaga sordum geçen hafta çakmasına 2000 dedi.çakmasına bile gücümüz yetmiyor yaniiŞu hayatta kendime aldığım Calvin Klein çanta ve cüzdanım var, onları da misafire saklanan yemek tabakları gibi ayda yılda 1 kullanıyorumartik geline falan miras bırakırım, Allah'ın pintisi diye beni ansın dursun
Karpuz aromalı, bayağı da tatlı. Ama içerik listesinde şeker oranına 0 yazmışlar.Şekerlı mı ?
Bu şekersiz, ama anneme alerji yapan buydu.Bunu aldım
Googlede bıraz araştırayım dedım hep reklam hep reklam
Hangı marka iyi geldı? Ben de cekınıyorum almaya kendısıne bısı olur diye :)Bu şekersiz, ama anneme alerji yapan buydu.
Ekşi sözlüğün farklı bir versiyonu var. Süslü sözlük adı. Orada herkes kozmetik ürünleriyle ilgili deneyimlerini yazıyor. Kozmetik araştırırke bakabilirsiniz. Kollajen kullananların da deneyimleri var.Bunu aldım
Googlede bıraz araştırayım dedım hep reklam hep reklam
o süslünün önerisiyle simple diye bir serum aldım.heryerim kızardı kaşındı acillik oldum.oraya da güvenmiyorum artıkEkşi sözlüğün farklı bir versiyonu var. Süslü sözlük adı. Orada herkes kozmetik ürünleriyle ilgili deneyimlerini yazıyor. Kozmetik araştırırke bakabilirsiniz. Kollajen kullananların da deneyimleri var.
Annemin cildi aşırı hassas, bir de karaciğeri pek sağlam değil. O yüzden alerjiye çok açık. Yani herkeste böyle bir etki olacağını sanmıyorum.Hangı marka iyi geldı? Ben de cekınıyorum almaya kendısıne bısı olur diye :)
Gece mesaisi başladı, yemek yiyorummuhtesemgatsby ergenusumm neredesinnn?
ohh afiyet olsunn.ben tek öğünle aç aç uyuyacağımm.Gece mesaisi başladı, yemek yiyorum
İviiiiiiiiiit benim ruhum cocukkazık kadar pina ergenusum muhteşemi kıskandı bana beğenmedim attı az önce.yazıklar olsunnn
vaşşşş.evlatlık alayım seni diyeceğimde ben kendime zor bakıyorummmİviiiiiiiiiit benim ruhum cocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?