- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.881
İşe yarıyor mu bari?ohh afiyet olsunn.ben tek öğünle aç aç uyuyacağımm.
Herkesin cilt yapısı aynı değil işte. Benim cildim de alerjiye yatkın. The Ordinary ürünlerini oradan öğrenmiştim mesela. Çok severek kullanıyorum.o süslünün önerisiyle simple diye bir serum aldım.heryerim kızardı kaşındı acillik oldum.oraya da güvenmiyorum artık
Ben de sabah bi kase çorba içmiştim. Gün içinde iştahım olmuyor ama bu saatler gelince yemek perileri geliyor banaohh afiyet olsunn.ben tek öğünle aç aç uyuyacağımm.
Al sen al ben calisir sana bakarımvaşşşş.evlatlık alayım seni diyeceğimde ben kendime zor bakıyorummm
evet 63 e düştüm tam 3 kilo verdim bu hafta.gelecek hafta da 3 verirsem harika olacakİşe yarıyor mu bari?
Türkiye'de çok pahalı ordinary, yurtdışında tanıdığınız varsa o getirsin. Bir de burada sayılanların çoğu sahte oluyormuş diye biliyorum ben.The Ordinary ürünlerini oradan öğrenmiştim mesela. Çok severek kullanıyorum.
evet çoğu sahteymiş ben güvenip almadım.yurtdışından getirtmek lazımmTürkiye'de çok pahalı ordinary, yurtdışında tanıdığınız varsa o getirsin. Bir de burada sayılanların çoğu sahte oluyormuş diye biliyorum ben.
Ben oldum dana gibi 2 gun once 79.3 ciktimpina gestapo nur beni zayıflatıyor valla.açlıktan kahve ve su içiyorum habire.yemek yerine de vitamin alıyorumm.
Evet burada çok pahalı. Ama serumları dönüşümlü kullanıyorum. O yüzden uzun süre gidiyor bana.Türkiye'de çok pahalı ordinary, yurtdışında tanıdığınız varsa o getirsin. Bir de burada sayılanların çoğu sahte oluyormuş diye biliyorum ben.
ben pandemi de sebamed e düştüm az daha zorlarsa gratis ürünlerine başlayacağımmmEvet burada çok pahalı. Ama serumları dönüşümlü kullanıyorum. O yüzden uzun süre gidiyor bana.
Bu gruba acilen gurbetçi aranıyorevet çoğu sahteymiş ben güvenip almadım.yurtdışından getirtmek lazımm
duruyor.diğer kızlarla atıştık gereksiz yere ama unuttuk artık sorun yok aramızda ama oraya yazmıyorum artıkE eski topic ne oldu?
Bende biraz daha is bulamazsam cani önünde mendil acacamben pandemi de sebamed e düştüm az daha zorlarsa gratis ürünlerine başlayacağımmm
5 ay önce Estee Lauder serum aldım. Gıdım gıdım kullanıyorum.ben pandemi de sebamed e düştüm az daha zorlarsa gratis ürünlerine başlayacağımmm
Gratisin de fp ürünleri var ben uzun zamandır gıdemedım. Tavsıyelerım olur eger ucuz dıye ön yargılı olmazsanben pandemi de sebamed e düştüm az daha zorlarsa gratis ürünlerine başlayacağımmm
estee nin serumu harikaydı bilmem mi.son fiyatlardan sonra bakıp geçiyorum boynerde5 ay önce Estee Lauder serum aldım. Gıdım gıdım kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?