- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.741
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.081
aa calcifer dedin aklıma geldi.o niye bana foto atmadı?
pandemi maskesi o.virüs mü kapayım sizden maskemi çıkarıp?Peçeli atiyor bana hep
O kimseye atmaz bende görmedım o yuzden saygı duyuyorum ne olur olmaz tanıyan olur bir şey oluraa calcifer dedin aklıma geldi.o niye bana foto atmadı?
katip ablam mevzuya sert girdi ama girdiİnsan f. ckbuddy sine bile üç kuruşluk hediye alır ayda yılda bir niloş.
Kurnaz da ondanPeçeli atiyor bana hep
Kardeşin falan olsa, ceycey herkesten foto isteyip uygun gelin adayı arıyor derdimaa calcifer dedin aklıma geldi.o niye bana foto atmadı?
Seni bende görmedım o ne olacakaa calcifer dedin aklıma geldi.o niye bana foto atmadı?
tanıyanlar çıktı merak etme.ama umrumda değil kaynanamı çekiştirmedim görümceme atıp tutmadım kocam hakkında konu açmadım ne korkacağımm?O kimseye atmaz bende görmedım o yuzden saygı duyuyorum ne olur olmaz tanıyan olur bir şey olur
Abovvvvvtanıyanlar çıktı merak etme.ama umrumda değil kaynanamı çekiştirmedim görümceme atıp tutmadım kocam hakkında konu açmadım ne korkacağımm?
Hata ettınızSeni bende görmedım o ne olacak
Canim sen benim gaz icin dedigimi yapmamışsın belli ki tatli elma yagi al yazik minnakaGazı çok. Ikınmaktan kıpkırmızı oluyor
Onun için endişeleniyorum. Bildiğin uykusu var ama uyuyamıyor. Ne zaman dalsa 15 dk sonra sancı geliyor.
kuzene aradım bir sürede bulamadım.ahh ablanı göreydimm öncedennnnn.adam eylülde evleniyor maalesef.kardeşim gidiyor eldennn yaşı daha 40 dı erkendi halbukimmmKardeşin falan olsa, ceycey herkesten foto isteyip uygun gelin adayı arıyor derdim
e ama nicki anne boleyn miş nick değişince değişiyor onaylandınik değiştirdi.akıl verdik epey kendisine.umarım iyidir
Profil fotomuza laf yok, her ne kadar ben değiştirmiş olsam da. Kanki ya bulamıyorum benim kırmızıyı hahahabab
Duruyor buradaAnna boleyna diye bir üye vardi, ona ne oldu bilen var mı
google yazınca adı çıkan biriyimdir belkimm.atamam maskesiz resimKurnaz da ondan
Banane ben istiyorumpandemi maskesi o.virüs mü kapayım sizden maskemi çıkarıp?
Biz onunla yuz yuze goruscez ben daha yüzünü gormedimO kimseye atmaz bende görmedım o yuzden saygı duyuyorum ne olur olmaz tanıyan olur bir şey olur
Sen rahat ol kankim profillerim alev alev hep kıskanıyorlar memişlerimi seksiliğimi hıhhh aghjkProfil fotomuza laf yokç her ne kadar ben değiştirmiş olsam da. Kanki ya bulamıyorum benim kırmızıyı hahahabab
Tamam geldimHadi bea acil gelllll
Demiştim mavi sana yakışıyor sarı papatyamSen rahat ol kankim profillerim alev alev hep kıskanıyorlar memişlerimi seksiliğimi hıhhh aghjk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?