geyik ordinaryus profesörleri burada

aklı olan Ankaraya yerleşmez.gidecek hiçbir yer yok.ya yemeğe gideceksin ya da avm ye.ha gidince de gerekli gereksiz ne bulursan alıyorsun.deniz kenarında yaşayanlar kıymetini bilsinler
ben ankarayı seviyom bi de kapalı hava olsa yılın geneli

Gazı çok. Ikınmaktan kıpkırmızı oluyor
Onun için endişeleniyorum. Bildiğin uykusu var ama uyuyamıyor. Ne zaman dalsa 15 dk sonra sancı geliyor.
Bebwgı yan yatırıp tek bacagını karnına dogru götür
Alttan da cok ıyı cıkıyoe o sekılde

Ve sırt ustu yatırıp 2 bacagını katnına dogeu hafıfce gotür
Cok ile yarıyor.

Kendı gobegının uzerıne koy bebegı gobekler bırlessın o da ıse yarıyor.
O kadar duemuyordu kı benımkı bu sekılde rahat ettım.

bence devam ederler

O kadın guzel mı cırkın mı anlayamadım bır turlu

Kurnaz ya
Goggleye yazınca ozelden atılan foto cıkmıyor yalbız

Ayaklanın kızlar
Foto atana kadar konusmayın
Cunku o hepınızı gordu neredeyse
diyene bak.benim boydan resimlerimi gördüler maskeli bile olsa.saçımı gördüler.hatta muhteşemgatsby çantalarımın bazılarını gördü.senin neyini gördük?krem rengi ipekyol bluz resminden başka

diyene bak.benim boydan resimlerimi gmrdüler maskeli bile olsa.saçımı gördüler.hatta muhteşemgatsby çantalarımın bazılarını gördü.senin neyini gördük?krem rengi ipekyol bluz resminden başka
Gercekten maskelı foto mı attın

Bak ben gostermıyorum ama kımseden de ıstemıyorum. Sen hem gostermıyorsun hem ıstıyorsun. Elektra 7 ceddınıze foto attı
Ben bısı dedım mı

Bana at dıyemedım ben atmadıhım ıcın

Yani ceycey diyo ki belki ben ünlüyüm, belki burada geçinemiyorum diyorum ama aslında Ankara sosyetesindenim. Belki beni magazinde görmüşsünüzdür diyor
ne ünlüsü kız.dümdükk fakirimm ama var işte google da resmim napıyımm?belki seri katilim ondan var tövbe tövbe

maskeli ama boydan resimdi çatlaaaaa.şortlu hemi deee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…