- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- 108
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.101
ben ankarayı seviyom bi de kapalı hava olsa yılın geneliaklı olan Ankaraya yerleşmez.gidecek hiçbir yer yok.ya yemeğe gideceksin ya da avm ye.ha gidince de gerekli gereksiz ne bulursan alıyorsun.deniz kenarında yaşayanlar kıymetini bilsinler
Bebwgı yan yatırıp tek bacagını karnına dogru götürGazı çok. Ikınmaktan kıpkırmızı oluyor
Onun için endişeleniyorum. Bildiğin uykusu var ama uyuyamıyor. Ne zaman dalsa 15 dk sonra sancı geliyor.
kızlar bu calciferde erkek bence.asılıyor elektraya resmenDemiştim mavi sana yakışıyor sarı papatyam
Ah aşkım sana dekolte çok yakışıyor yükseliyorum hepDemiştim mavi sana yakışıyor sarı papatyam
bence devam ederlerAy ben de bir şey anlatayım, siz yorumlayın. Şimdi arkadaşım (valla ben değil) bir çocukla görüşüyor birkaç aydır. Sevgililer ama ilişki yakında bitecek çünkü çocuk farklı şehire arkadaşım farklı şehire gidiyor. Neyse işte çocuğun doğum günüydü geçen gün, biz arkadaşımla hediye aradık ama bir türlü uygun düşen bir şey bulamadık. Çocuk zengin ve zevkleri de pahalı. Arkadaşım da dedi ki yarın yemek ısmarlarım sonraki buluşmada hediyeyi hallederim.
Sonra bunlar yemeğe çıkmışlar, çocuk kendi doğum gününde arkadaşıma pahalı bir hediye almış. Arkadaşım da dedi ki acaba bizim ilişki biteceği için bana borçlu kalmamak adına o da mı hediye aldı? Bir de aldığı şey pahalı yani, muhtemelen biz o kadar pahalı bir hediye seçmeyecektik. Arkadaşım hediye almış olsaydı tuhaf bir durum yaşanacaktı. Çocuğun aldı hediye bin lira değerinde, biz 300 liraya kadar baktık. Bilmiyorum bize tuhaf geldi bu durum, sizce de öyle mi?
Kesinkızlar bu calciferde erkek bence.asılıyor elektraya resmen
30 küsür okuyorumKizlar be kisa bi ozet gecin bi ileri bi geri yapiyorum 10 küsür sayfa okutmayin
Kurnaz yagoogle yazınca adı çıkan biriyimdir belkimm.atamam maskesiz resim
resim istiyorum diye söyleniyorlar.senden istedim mi hiç?ısrar eden sen olmadın mı benden niye istemiyorsun diye hatta?30 küsür okuyorum
O kadın guzel mı cırkın mı anlayamadım bır turluAhh az daha onları unutuyordum, Süreyya Yalçın gibi pırlantalı mayolarimi da alsam iyi olacak. Ama suç benim değil, bazen 200 M2 giyinme odasında gezerken yoruluyorum...dinlene dinlene hazirlanayim...stilettolarda önemli tabi..
diyene bak.benim boydan resimlerimi gördüler maskeli bile olsa.saçımı gördüler.hatta muhteşemgatsby çantalarımın bazılarını gördü.senin neyini gördük?krem rengi ipekyol bluz resminden başkaKurnaz ya
Goggleye yazınca ozelden atılan foto cıkmıyor yalbız
Ayaklanın kızlar
Foto atana kadar konusmayın
Cunku o hepınızı gordu neredeyse
Yani ceycey diyo ki belki ben ünlüyüm, belki burada geçinemiyorum diyorum ama aslında Ankara sosyetesindenim. Belki beni magazinde görmüşsünüzdür diyorGoggleye yazınca ozelden atılan foto cıkmıyor yalbız
Ceycey ceycey acil yardim bene niye cevap vermiyorsun kipandemi maskesi o.virüs mü kapayım sizden maskemi çıkarıp?
Gercekten maskelı foto mı attındiyene bak.benim boydan resimlerimi gmrdüler maskeli bile olsa.saçımı gördüler.hatta muhteşemgatsby çantalarımın bazılarını gördü.senin neyini gördük?krem rengi ipekyol bluz resminden başka
ne ünlüsü kız.dümdükk fakirimm ama var işte google da resmim napıyımm?belki seri katilim ondan var tövbe tövbeYani ceycey diyo ki belki ben ünlüyüm, belki burada geçinemiyorum diyorum ama aslında Ankara sosyetesindenim. Belki beni magazinde görmüşsünüzdür diyor
O kadar hızlı ılerlıyor kı sayfa bazılarını goremıyor olabılırCeycey ceycey acil yardim bene niye cevap vermiyorsun ki
maskeli ama boydan resimdi çatlaaaaa.şortlu hemi deeeGercekten maskelı foto mı attın
Bak ben gostermıyorum ama kımseden de ıstemıyorum. Sen hem gostermıyorsun hem ıstıyorsun. Elektra 7 ceddınıze foto attı
Ben bısı dedım mı
Bana at dıyemedım ben atmadıhım ıcın
Ceyceyin cinsiyeti yok. O özel biri
şimdi gördüm ne sormuştun?Ceycey ceycey acil yardim bene niye cevap vermiyorsun ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?