- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- 108
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.121
çok merak ettim şimdiBurnum afhhh birde ufak bir kaş kaldırma yaptım bir kaç ay oldu afhh
Yok yok degil ama yüz gorumlulugu istiyor vermeden göstermeyecek herhalde
uzaylıyım aslındaaa.zekamdan da belli zaten.bu dünyaya ait olamammmCeyceyin cinsiyeti yok. O özel biri
5 lot ford hissesine gösteririm yüzümüYok yok degil ama yüz gorumlulugu istiyor vermeden göstermeyecek herhalde
Toplanıp beşi bir yerde mi alsak?Yok yok degil ama yüz gorumlulugu istiyor vermeden göstermeyecek herhalde
Bacim senin üstüne niye bu kadar geliyir herkescikler kimin tavuguna kış dedin sen bakiiiiimuzaylıyım aslındaaa.zekamdan da belli zaten.bu dünyaya ait olamammm
Hisse olarak verYok yok degil ama yüz gorumlulugu istiyor vermeden göstermeyecek herhalde
boyu kaçsenin neren minyon?boyun var bir kere.ben 1.57 minicik kadınım.2.5 yıl önce zapzayıftım yaşımı 10 yaş küçük sanıyorlardı şişmanladım da kurtuldummm
Onada göstermezmis bu şimdiToplanıp beşi bir yerde mi alsak?
Kaçırdın beybisi zaten attığımda bı burnum estetikliydi dığer yerler orjinal afhjllçok merak ettim şimdi
ne bileyimm yaşımda kartmış ama kıskanıyorlar zaar beniiBacim senin üstüne niye bu kadar geliyir herkescikler kimin tavuguna kış dedin sen bakiiiiim
Aslında foto meselesını ceycey cıkarıyorYine fotoya gelmiş konu. Ya her girdiğimde bana mı denk geliyor
allah kuru iftiradan saklasınnn.ajan bu kızlarrr hem de ikili oynayan ajann.atın topiktennnAslında foto meselesını ceycey cıkarıyoristinasız her aksam
Bende yancisiyim caktirmaAslında foto meselesını ceycey cıkarıyoristinasız her aksam
Karadenizliye cehenneme gideceksin demişler aylik kaç tl vereceksiniz demiş5 lot ford hissesine gösteririm yüzümü
çok geride kaldım çokkkonuştuk bitti o konular, çok geride kaldın hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?