- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.741
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.141
Biz seni buluruz, kaçamazsın.kıymetimi bilin .sırf eğlenceliyim akıllı cem yılmazdan kaliteli esprilerim var diye işsiz halimle 9 doktorun olduğu whatsap grubundayımm.yalvarıyorlar bazı gün yazmayınca bilesiniz.beni foto foto diye darlayıp kaçırmayın derim.başka topiğe transfer oluveririm görürsünüz
Yerim kartını valla bilmiyor onlar bitli baklanin bile kör alıcısı olurne bileyimm yaşımda kartmış ama kıskanıyorlar zaar benii
ben sana attımresim istiyorum diye söyleniyorlar.senden istedim mi hiç?ısrar eden sen olmadın mı benden niye istemiyorsun diye hatta?
Ben evunu buldum oraya gelir sokakta bagirururum ceycey buraya ceycey buraya diyekıymetimi bilin .sırf eğlenceliyim akıllı cem yılmazdan kaliteli esprilerim var diye işsiz halimle 9 doktorun olduğu whatsap grubundayımm.yalvarıyorlar bazı gün yazmayınca bilesiniz.beni foto foto diye darlayıp kaçırmayın derim.başka topiğe transfer oluveririm görürsünüz
dğru ankara sosyetesinin olduğu dergiler vardı oraya bakcamYani ceycey diyo ki belki ben ünlüyüm, belki burada geçinemiyorum diyorum ama aslında Ankara sosyetesindenim. Belki beni magazinde görmüşsünüzdür diyor
Bence aldığı fotoğrafları koleksiyon yapıyor. Çok sakıncalıAslında foto meselesını ceycey cıkarıyoristinasız her aksam
Fururumallah kuru iftiradan saklasınnn.ajan bu kızlarrr hem de ikili oynayan ajann.atın topiktennn
burun estetiği ilgi alanımKaçırdın beybisi zaten attığımda bı burnum estetikliydi dığer yerler orjinal afhjll
karttan daha kötü oldu bu bitli bakla nedir yahuu?gayet güzelimmm saçlarımın resmini attım bak.tam 19 luk saç rengi açık kumral ve uzunnnYerim kartını valla bilmiyor onlar bitli baklanin bile kör alıcısı olur
Hıc beklı olmazBence aldığı fotoğrafları koleksiyon yapıyor. Çok sakıncalı
aynı şehirdeyiz ya sokakta tanırsan beni?ben sana attım
abla hiç merak etmiyorsun beni diye
sen niye atmıyon bana foto
Yooook burasi sonradan boyle olmus bir platform onceden albumlerimizin oldugu platformduHıc beklı olmaz
Burası ınsanların bırbırını gormedıgı sadece yazıstıgı bır platform
ben batıkentteyimaynı şehirdeyiz ya sokakta tanırsan beni?
Işte bısıler koyuyordu ınsanlarYooook burasi sonradan boyle olmus bir platform onceden albumlerimizin oldugu platformdu
gerçekten miYooook burasi sonradan boyle olmus bir platform onceden albumlerimizin oldugu platformdu
ben de aksu vital kolajen reklamı çıkıyor.imdattt takip ediliyorummmYazısırkwn blue tv nın dızı mıdır gılm mıdır artık neyse
O vıdesounu sız de goruyor musunuz .
Sevısmelı bısıler
kaan boşnak var arkadaYazısırkwn blue tv nın dızı mıdır gılm mıdır artık neyse
O vıdesounu sız de goruyor musunuz .
Sevısmelı bısıler
Ben bısı ızlemedımben de aksu vital kolajen reklamı çıkıyor.imdattt takip ediliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?