- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.741
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.161
ben haftasonları tüm ankarayı gezerim ama.ben batıkentteyim
sen eskişehir yolu üzerinde nooo böyle bi ihtimal
Oturup bır kahve ıcersınız ısteben haftasonları tüm ankarayı gezerim ama.ya avm de karşılaşırsak ?
Ama sonuçta kendi albumlerimizdi herkese acıktıIşte bısıler koyuyordu ınsanlar
Kendılerıydı ya da degıllerdı
haftasonu evdeyim çıkmıyorum geneldeben haftasonları tüm ankarayı gezerim ama.ya avm de karşılaşırsak ?
olurr.sonra da bankama götürürümOturup bır kahve ıcersınız ıste
ooo iyimişladycharms atlantise gelebilirim yarınn
Ben sarılır öperimben haftasonları tüm ankarayı gezerim ama.ya avm de karşılaşırsak ?
Nerden bıleyım benAma sonuçta kendi albumlerimizdi herkese acıktı
iyi gecelerKızlar hepinize iyi geceler diliyorum.
hadi o o değil de senin sen olduğunu biz nereden bileceğiz?belki sen sen bile değilsinNerden bıleyım ben
Belkı sen, sen degılsın?
felsefe yaptınhadi o o değil de senin sen olduğunu biz nereden bileceğiz?belki sen sen bile değilsin
Foto atmadıgıma gorehadi o o değil de senin sen olduğunu biz nereden bileceğiz?belki sen sen bile değilsin
Haklısın ama bizim grupta pek oyle degildi poz poz Nisan dugun soz resinlerimiz vardi o kadarini kimse yalandan koyamaz yuz yuze gorusenlerimiz vardiNerden bıleyım ben
Belkı sen, sen degılsın?
Canim dikkatli okumadin sanirim. Kart mart ne derlerse desinler salla dedim.karttan daha kötü oldu bu bitli bakla nedir yahuu?gayet güzelimmm saçlarımın resmini attım bak.tam 19 luk saç rengi açık kumral ve uzunnnbana kart diyenlerde eminim annanne saçı vardır krepeli
Ceyceyle ben sokakta karşılaşsam kolumu mıncıklayarak köşeye çeker 'o çocuk çok tatlıydı, nasıl bıraktın' diyeOturup bır kahve ıcersınız ıste
bu amy fazla akıllı çıktı sevmedimm.yeni arkadaş profilimi açıklıyorummmm:kafası az çalışsınn kısa olsun en az 100 kilo olsunn güzel asla olmasınn 3 üniv. diploması hele kesinlikle olmasın.mümkünse de işsiz olsunnnFoto atmadıgıma gore
Kanıtlamak zorumlulugumda ortadan kalkıyorbebe
Ahh canım bu hayat senı yerHaklısın ama bizim grupta pek oyle degildi poz poz Nisan dugun soz resinlerimiz vardi o kadarini kimse yalandan koyamaz yuz yuze gorusenlerimiz vardi
Geçen hafta biriyle buluştuk bizHıc beklı olmaz
Burası ınsanların bırbırını gormedıgı sadece yazıstıgı bır platform
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?